1. maj: En bygning vi smadrer

Under parolen ”Vi vil smadre hele systemet” marcherer 2.000 demonstranter rundt i København. Nogle bærer maske, andre kaster med romerlys. Kontrasten til det, der oprindeligt var hensigten med arbejdernes gamle kampdag, kunne ikke være større. Af billederne fra demonstrationen fremgår det, at der befinder sig en del unge, og det tyder på et sammenfald med demonstranterne i forbindelse med 10-årsdagen for rydningen af Ungdomshuset.

Med andre ord: For en dels vedkommende handler det om unge mennesker, der aldrig har præsteret en ærlig dags arbejde hele deres liv, men som udnytter kampdagen til at sætte lidt fut i gaden den 1. maj. En gang blev det kritiseret, at 1. maj var dagen, hvor folk bællede litervis af fadøl i Fælledparken. Måske havde det heller meget med en kampdag at gøre, men i det mindste var det fredeligt.

Nu er det så en ”antikapitalistisk demonstration”, som skal sætte røre i andedammen. Gad vide, om de unge overhovedet kender til arbejderbevægelsens historie. Gad vide, om de unge ved noget som helst om, at den gamle fagbevægelse rent faktisk sagde ”gør din pligt og kræv din ret” – i nævnte rækkefølge? Gad vide, om de overhovedet kan forestille sig den nød og elendighed, som prægede hverdagen for mange arbejdere? Intet tyder på det.

Arbejderne demonstrerede ikke for at ”smadre systemet”. Nej, de demonstrerede for bedre levevilkår, og det er ingen tilfældighed, at en af bøgerne om den politiske arbejderbevægelses historie hed ”En bygning vi rejser”. Og det var præcis, hvad de gjorde: Rejste en bygning. Opbyggede det velfærdssamfund, som de demonstrerende unge i dag nyder godt af, men som de nu i et anfald af komplet historieløshed, forkælethed og uvidenhed vil ”smadre”.

Arbejdernes kampdag handler om det moderne Danmark. Den handler om basale rettigheder og om den helt specielle måde, vi har indrettet vores samfund på. En af arbejderbevægelsens helt store kvaliteter var, at den var i stand til at indgå i et konstruktivt samarbejde med ”kapitalisterne”, og at den totalitære kommunistiske ideologi på den måde aldrig fik et ben til jorden i Danmark – det var blandt andet et af de helt store resultater af Kanslergadeforliget i 1933.

Men det ved de maskerede unge naturligvis intet om. For dem er 1. maj blot anledning til endnu en gang at sprede skræk og rædsel i de københavnske gader. Måske ville et besøg på Arbejdermuseet hjælpe på deres historiske indsigt?

 • Teddy Bjørn plys

  ” De maskerede unge ” ! –Kære Pia Kjærsgaard ! –Mener du ikke “de fordrukne S.U.gratister ” –Der blæser alle andre et stykke ! –Når bare de-selv –kan drikke hjernen ud i “forældre-købs-lejlighederne “– Ødelægge de øvrige beboéreres søvn og livskvalitet !—De såkaldte unge ER : Danmarks pest ! –Så Pia du har magten i Danmark ! –Så venligst sluk for S.U.–OG gratis udd. til gud – og hver mand/MK–Og vågn venligst op inden danske folkepensionister dør af sult og mangel på omsorg ! “de unge skal nok klare sig ! De har lært, at få rundsave på albuérne ” –Af curlingforældrene og den røde regering !

 • Teddy Bjørn plys

  En anden ting kære Pia ! –Så vil det glæde os AT du stopper helt med AT: udstede “dansk borger-skabs-beviser ” –Til islamister med “det islamiske skilt : Burka og muslimsk tørklæde incl. langskæggede ghetto-mænd ” –Hvad ligner det i det hele taget AT: indføre islamisme ! Når DF udtrykkeligt har udtalt at Danmark er et kristent land ! –Det gælder bestemt også stop helt for fam.sammenføringer ! –DF ! Har “Nye borgerlige i hælene ” –De kan nemlig beslutte sig til, at sende dem-allesammen tilbage til Mellem-østen ! Dem, der ikke forsørger dem-selv OG det er jo de aller-fleste ! –35 milliarder danske kroner , hvert år koster dit ” Islamistan-eventyr ! –Hvorfor reagérer Folketings-formanden ikke ???

 • Palle Huld

  Folketingsformand eller gemen tyveknægt – Jeg er ikke i tvivl.

  • Teddy Bjørn plys

   Palle Huld ! Var du den ene af “vor Nimbusfærd-bogen ” Med Palle Huld & Elith Foss ! –Jeg kommer stadigvæk til, at grine, når jeg tænker på den –Selvom det er så mange år siden ?

 • Teddy Bjørn plys

  Att. Palle Huld ! Er du en af de skuespillere, der skrev bogen : Vor Nimbus-færd ? –Med Palle Huld og Elith Foss ? -Selvom det er så mange år siden, jeg læste den bog ! Kommer jeg stadigvæk til, at grine –når jeg tænker på den !—Vi trænger allesammen til, at få noget, at grine af inden lille Danmark går rabundus ! –Og det gør lille Danmark meget snart ! –35 milliarder kroner koster politikernes muslimske masse-indvandring !–Så rejs hellere til Schweiz medens I kan !

 • Søren Rasmussen

  Kære Pia,

  nu var det jo ikke den Socialdemokratiske bevægelse, der ligefrem førte an i kampen imod Nazismen

  Måske du ved noget om det lille småbondeparti og deres leder, der reelt/formelt gjore Hitler til Rigskansler?

  Deres søsterparti i Danmark fortsætter stadigvæk med at underminere Danmarks økonomiske, sociale og sikkerhedsbalancer.

  Deres søsterparti i DDR eksisterede frem til afslutningen af den Kolde Krig.

  Cute – ikke?

 • Teddy Bjørn plys

  Pia ! Det er rystende AT: Danmarks oprindelige befolkning om få år ! ER helt udslettet ! –Hvorfor gør du ikke noget ?

 • Teddy Bjørn plys Olsen – tegner

  Alle de ti-tusind-vis af islamiske immigranter ! –Skal ikke integreres (fordi det kan de ikke ) –De skal sendes tilbage til et islamisk land, hvor der ikke er krig ! (det må der vel trods alt dog være nogen af ) —Den danske kultur bliver udslettet ! –OG det er politikernes skyld ! –De er slappe –konfliktsky –og de er jyder ! De aller-fleste af de tavse kræmmere !

 • Aske

  Hvad i alverden er dit problem? Vi demonstrerede? Der var ingen ballade, og vi gjorde intet forkert, så hvorfor er du pludselig efter vores demonstration? 1. maj er da netop den dag man bør vise sin utilfredshed med det eksisterende system. Og i øvrigt er vi mange der kommer fra arbejderklassen, og stadig ønsker at der skal ske noget nyt. Forstår virkelig ikke hvorfor du skriver en blog imod tusinder af fredelige demonstranter. At deres udtryk gør at du ikke kan lide dem er vel dit problem, men derfor gjorde vi absolut intet forkert!

  • Karsten

   Hørt!

 • Karsten

  Pia din selektive historieløshed er bemærkelsesværdig! Hvad var det for en episode der ligger til grund for arbejdernes kampdag? Hvilken ideologi havde de arbejdere?
  Socialdemokraterne har ganske rigtigt formået at sætte sig på arbejderbevægelsen, og det har medført den fallit som var uundgåelig når man acceptere kapitalismens præmisser. Det er mere tydeligt end nogensinde før.
  BTW FYI så har så godt som alle til den demo udført mere arbejde end dine kollegaer som du så skammeligt er formand for, så fej for egen dør.

 • Teddy Bjørn plys

  OG!: kære lille Søde Pia!:- jeg er DANSK/FRANSK kunstner!! – Som, boer nede i Les Pyrenérernæ’ s Alpemassiv, sammen med Alfie, – Sct. Bernhard, Og!: mange Berberhunde, der er, gode til at finde vej!! -Og!: – det hele, er musli–merné’ s! – Og!: De enlige’s mødrer’ s, samt med, alle de konfliktsky Jyder’s skyld!! Og!: samt med alle noksagt-curlingerne som, snart overbefolker hele kloden, med Deres kræven-ind!!! Så er dét sagt!! Noget så dybt, og inderligt!!! allors!!!

 • Teddy Bjørn plys Olsen – tegner

  2. mai 2017 –au 1827 ! –Fau ! –Falsk ! –Og lad så være med, at bruge mit navn !—Pia Kjærsgaard ! –Du har magten ! –Så brug den venligst ! –Ghetto-araberne florérer også på din side !

 • Teddy Bjørn plys Olsen – tegner

  Pia Kjærsgaard ! NU har du chancen til, at få smidt –samtlige arabere ud af landet !—Som sagt Så koster de danskerne 35milliarder kroner, hvert år !! –Rystende !–Og helt utilladeligt ! –Revolution vil være det mindste–vi forlanger !

 • Teddy Bjørn plys Olsen – tegner

  FALSK kl. 1858 idag den 2.nd maj ! –De blev slettet på Berlingske blogs ! –Så nu er tiden kommet til Pia Kjærsgaards side –som bliver misbrugt af ghetto-araberne !

 • Teddy Bjørn plys Olsen -tegner

  Appropos!!! Vi ved, at du som Folketingets Formand, bestemmer ALT!!-her i Danmark!!- så sørg for,at få slettet alle, de falske indlæg!! Eller VI opsiger vores abn. på avisen!!-og DU bliver emnet til morgendagen’ s tegning!!!

 • Teddy Bjørn plys Olsen – tegner

  Pia Kjærsgaard ! –De kriminelle har fede tider i Danmark ! –Vær opmærksom på, at de også findes på “din side ” !

 • Teddy Bjørn plys Olsen – tegner

  den 2 maj klokken 19.30 ! –Er falske kriminelle, der bruger mit navn !–Berlingske har slettet dem –på blogs ! Mikkel Andersson og Katrine Lilleør ´s

 • Teddy Bjørn plys Olsen – tegner

  Den 2nd maj klokken 1930 ! –Er det kriminelle, der misbruger mit navn ! –Berlingske har slettet dem på : Mikkel Andersens ´og Katrine Lilleør ´s blog !—Pia Kjærsgaard ! –Vær opmærksom på “de farlige kriminelle “

 • Teddy Bjørn plys Olsen – tegner

  den 2 maj –klokken 18.27 ! –Er det kriminelle, der misbruger mit navn !

 • Jørgen Villy Madsen

  Hvis man vil forstå de unges protester og ikke – som Kjærsgaard – kæder dem sammen med optøjerne og hærværket ved Ungdomshuset, så er man nødt til at forstå sammenhængene i deres situation. Koblingen med socialdemokraternes indsats i forrige århundreder er genial og et forsøg på at afspore og nedgøre demonstrationen – det kan DF og Pia åbenbart endnu engang slippe godt fra.

  De unge oplever, at der ikke er plads til dem i det samfundssystem, der kontrolleres af dansk folkeparti. De tror ikke på, at fremskridt er mulige, når en EU-modstander og islamhader som Kjærsgaard – fremmedfjendtlighedens fremmeste repræsentant – kan blive formand for Folketinget. Det er det tydeligste bevis på at demokratiet er i forfald – derfor desperation hos stadig flere vælgere.

  • Teddy Bjørn plys Olsen – tegner

   ” Tværtigmod” –De unge har alt-for-meget plads i det danske samfund ! –De der ikke allerede har drukket hjernen ud ! –Burde sætte sig ind i samfunds-strukturen –og følge med i aviser og mediér ! –Hvilket de ikke gør ! –Hvis man taler med en ung ! Så aner de ikke noget-som-helst udover, hvad der foregår i deres egen indskrænkede verden ! –Hvad har ungdommen og samfundet fået for verdens dyreste folkeskole ?

 • Teddy Bjørn plys Olsen – tegner

  OG, Hvad angår “Folketingsformanden(inden), der sidder på landets højest-lønnede post ! –Så , ser det lige så sløjt ud ! –Man kan dog ikke beskylde hende for, at have været evigheds-studerende med S.U. –Hun har fået “livs-videnskab i så ligelige mængder ” ! –Således, AT: Det umuligt kan være i form af “livskvalitet ” Dertil er hun blevet svinet til i så høj grad af “pjalteproletariatet” –AT Vi undrer os over, hvorfor hun gider !–Hun er måske nok blevet mangemillionær –for skatteborgernes penge ! Ellers er der ikke noget, at misunde !–Friheden betyder mere for en stor del af os-andre ! –Jo flere penge vi tjener ! Desto mere rager det grådige skattevæsen til sig ! –Iøvrigt er det helt godnat ! AT: være husejer ! Så sidder de fleste i fælden ! –Dem, der ikke nåede, at hive millioner af kroner ud af mer-tilvæksten –og faktisk kunne tjene mere på, at ligge på sofaén ! –End, at gå på arbejde ! –Danmark er blevet et “plat – og humbug-samfund” –Så er det sagt !

 • Teddy Bjørn plys Olsen – tegner

  att. Jørgen Willy Madsen ! –Selvfølgelig skal danskerne være “ISLAM-kritiske” –Heri giver vi Pia K. ganske ret !–Hvis hun så bare selv ville stoppe med, at tildele “danskstats-borgerskab ´s beviser ” til den halve arabiske verden ! –Så, moral er godt MEN dobbelt-moral er noget skidt !–Islam skal intet have, at betyde i vores kristne lande ! –Hele molevitten (islamisterne) Skal sendes tilbage til Islamistan ! –Også selvom de er født i Europa ! –Når X-borgmester Nicolai Wammen /soc. demokratiet ! Har tildelt det meste af Århus ´s Gellerup/ghetto-islamisterne “Førtidspensioner” ! –Så skal man bare tage en uge til Mellem-østen ! –OG se, at de allesammen lever som grever og baroner dér ! –De kommer kun tilbage til Danmark –for, at få nye børn registréret som “danske statsborgere” ! –Med dertil hørende off. luxus-ydelser “en masse ” –DERFOR Hader vi hele det latterlige system, der fravælger ægte-danskerne –og favorisérer ” Hele det muslimske overdrev “–Håber, at Pia Kjærsgaard læser sin egen blog ! –Så vil der måske komme til, at ske noget !

 • Teddy Bjørn plys Olsen – tegner

  En passent!: Jørgen willy Madsen!: Og de unge, nu-om dage kan hverken læse, eller skrive et “korrekt Dansk!! Da vi, var unge, lærte vi nemli den Danske rets-skrivning til punk – og – prikké!- Dét sørgede Jørgen Clévin fór!!!- MEN!!: Det er alt-sammen, de islamiske’ s muslimiske’s skolefrøkener’s M/K ’s skyld!! OG!: Så stemmer, vi allé-sammen med søde Pernille Varmund!! – Og!: – Alle hendes/ vores venner fra Schweiz – På Marin Le Penne her på Søndag!!!

  • Teddy Bjørn plys – Tegner

   Falsk!! Fru Pia Kjærsgaard:! Kan De ikke sørge for, at disse Aahusianske mis-lim-ghetto-beboere, ikke generer os?? Hvis du, ikke snart sørger for min frie, adgang til B!!,-Fortæller jeg, at DU er den højest-lønnede politikker, der sidder i Folketinget!!! Så er det sagt!!!- Noget så dybt og inderligt!!

 • Teddy Bjørn plys Olsen – tegner

  falsk e ! Klokken 17.32 og klokken 18.00 ! –De nok-sagter morer sig nok (Men, de har nær-studéret mine klummer ! –Det skulle jeg måske glæde mig over ! –Så jeg er ikke særligt sur ! Fordi –det jo hører til sjældenhederne AT: Ungdommen følger med i noget-somhelst andet end ! Deres egne “curlinge-strabadser” ! –Så følg hellere også med i AT: Danmark ikke længere er danskernes land ! MEN, de dyre velfærds-islamisters ! “Smørhul” ! –DERFOR er vi nu så mange, der foretrækker, at bo i Alperne ! –De skønne og fredelige franske Alper !–Hvor vi ALDRIG kommer i forbindelse med noget, der kan sammenlignes med “arabiske ghetto-drenge/MK ” –Ikke, at det interesserer mig, hvem de er ! –Jeg foreslår, AT: I lærer, at stave –og skrive dansk korrekt !! –Det kunne 10 års skolegang i den danske folkeskole ikke lære jer ! –Så, hvad med, at flytte permanent til Mellem-østen ? –Det er jo lige dér I har tilbragt alle feriérne væk fra den danske Folkeskole !–Endnu et fejltrin fra politikerne, der bestemte AT: I skulle lære arabisk –med samt dansk ! –Jeg tror faktisk AT I vil gøre Danmark og danskerne den store tjeneste AT: Blive væk –næste gang I tager flyveren til Islamistan !—Lige et godt råd ! Naser Khader har et godt øje på jer ! –I bliver gjort til grin ! –Og jeg har lovet AT: morgendagens tegning bliver “Ghetto-drengeM/K ” –I millionvis ! –Der bliver smidt ud fra flyveren –ligesom Mogens Glistrup fortalte for mange herrens år siden ! –Se, det for jer “millioner af sorthårede arabere” dalende ned fra 4000. meters højde ! –Og plask ! –Imamerne står parat med udbredte “natkjoler” ! –jubiii

 • Teddy Bjørn plys Olsen – tegner

  P.s. Jeg har sagt “mit abonnement ” Op på Berlingske ! –Så de sender mig nu kun “weekend-avisen ” ! –Den tager min gode ven piloten på “air France ” –Nemlig med til mig, hver uge ! –Herligt, at have verdens bedste nabo !

 • Teddy Bjørn plys Olsen – tegner

  Vi skal hen og stemme på : MARINE –på søndag !

 • Teddy Bjørn plys Olsen – tegner

  Vi skal til valg på søndag ! –Og vi stemmer selvfølgelig på ” Marine Le Pen ” ! d ´accord !

 • Ole Jensen

  Burde du ikke lukke røven Pia, med altid at nedgøre andre, og se lidt på dig selv og dine, alt det fuskeri og svindel som du og dine DF venner har lavet? Alle jeres tyverier og alle jeres løgne!! FY FOR SATAN!

 • Teddy Bjørn plys Olsen – tegner

  Appropos!: Og!: Marientime La Pennes’ s fader!: Jean Marientime la Penne! – fik for, lang tid siden jaget alle de islamis-ske muslimiske evighedstude-rende, S:U: modtagere ud af Det Europæiske Algérie!! (Algeriet en danois!!!) Og!: – Det med hjælp af, min nabo-pilot som den-gang var en-del af “De Frie Franské Styrker!! Og!: – Min store irske, ulve-hund – som er udstyret med pikhalsbånd, og kan lugte muslimer og sorte negrere på lang afstand!! Og!:- Også konfliktssky Jyder som, modtager s u. dagen lang!! Og!:- Som ikke vil kysse under sangleje, men bebo’er forældre-købs-lejliheder her-oppe i Pyrérærernes Alpemassiv!! – Hvor vi skal finde, os I alle deres druk fester!! Og hvis, det ikke snart, stopper opsiger Vi også vores abn. på Weekendavisen!! Så er det sagt!! Noget så dybt og inderligt!! OG!: Til Alle, Jer noksagter der skriver falske indlæg I Mit navn, skal bare vide!:- At i overtærskler mine COPY-WRIGHT’s – rettigheder!!- Og!: Jeg skriver nu en skriftlig klage til Pia Kjærsgård som, jo bestrider det højeste embede her i Landet!! allors!!!

 • Teddy Bjørn plys Olsen – tegner

  Klokken 20.38 FALSK ! –Vi skriver det lige igen ! –Vi HADER muslimer, der ikke forsørger sig-selv ! –OG, det hjælper ikke AT: I på jeres ubehjælpelige “dansk/fransk” Prøver, at ødelægge Berlingske ´s gode røgte ! –Medmindre AT: netop Berlingske ! Har ansat kutte-bærende –langskæggede uvaskede muslimer ! –Og burka-udstyrede gravide kvinder ! –Så kan Berlingske være helt sikre på AT folk opsiger deres abonnement !–for tid og evighed !–Gud fader bevares os vel !–35 milliarder gode danske kroner koster muslimerne om året skatteplagede danskere ! Det er for stygt –OG, skal stoppes omgående !

 • Teddy Bjørn plys Olsen – tegner

  en passent!: vil i ikke nok chekke ind og blive mine venner?? Og!.: – samtidig, kan i se, mine kunstneriske, og satiriske tegninger, om hvad der fore-går i en kunstner’ s Ateliér heroppe i Les Pyrénæes hvor, vi har mange beboer!! – FX!: rotter på loftet!!
  https://www.facebook.com/profile.php?id=100004085929562&fref=ts

 • Teddy Bjørn plys Olsen – tegner

  Læs det lige igen ! –I ghetto-arabere Bliver smidt ud fra flyveren i 4000 meters højde (ligesom Mogens Glistrup ønskede ) –Så stå-r Imamerne i “sandkassen ” i Mellem-østen –og tager imod jer i deres udbredte “natkjoler ” –Let, at tegne –Og jeg bliver færdig tidligt idag –OG , vil gå en lang tur i denne skønne alpe-luft !–Og tænke gode tanker ! allors !

 • Teddy Bjørn plys Olsen – tegner

  appropos!! Sammen med pik-halsbånd – Alfie!! Selvfølgelig!!! Og!: jeg kunne heller aldrig drøm-me om, at bevæge mig udenfor her, i Les Pyrénæes Alpe-luft – uden mine rotter på loftet!! Så er dét sagt!!!

 • Teddy Bjørn plys Olsen – tegner

  Nu skal i små sortsmuskere vist ind og se dyner ! –Ikke sandt ? Skolen venter imorgen –Og hvis I skal lære noget-som-helst ! –Så er det tilrådeligt AT: I gemmer mine formidable texter til efter, at I kan den danske A B C. ! –Små “venner” ! Forbered jer på, at I bliver smidt ud af Danmark ! –80 millioner kroner har Inger Støjberg & Co. på nuværende –brugt på, at sende muslimer ud af landet ! –Så vi siger ! Brug endnu flere penge på, at få resten, der aldrig kommer til, at forsørge dem-selv ! –NED til deres oprindelige middelalder-kultur ! –Det ligger nemlig i génerne “at de er småt-begavede “–Det stammer fra deres evigt gravide mmødre –med samt deres uvaskede skæggede fædrer –med flere koner !

 • Teddy Bjørn plys Olsen – tegner

  FALSKT!!!- er i ikke klar over, AT!: – Det er strengt FORBUDT!!- AT!: koopiere andre’s texter/kunstværker, som er COPY – WRIGHT’ s – behæftigede??- Og!: vi har venner, nede i Thailand ’s Jungle, som er computer- experter, der som nemt, som ingen-ting kan, finde Jeres PI-addresser, OG!: – der efter-følgende, vil melde Jer til politiet, sådan nogle lang-skæggede, islamiske, sortsmudskerer, der kun er sat I verden, for at génere os ægte – Vikinge Danske!! Så er det sagt!! – Noget så dybt og inderligt!!

 • Teddy Bjørn plys Olsen – tegner

  “sort-smuskerne ” ! Er stået tidligt op ! Ser det ud til—Men vi har andre –og mere spændende ting “på tapetet idag ” –End, at sidde og se på ” ondskab –ren ondskab ” ! –fra ovenstående ! –Forestil jer AT: Jeg var “et barn–der blev udsat for psykopater af jeres kaliber ” (det er arveligt) –OG, jeg er ret meget klar over, hvem I er i virkeligheden ! –Det er kun i DK. at vejret bliver dårligt i maj måned ! –MEN, her, hvor vi er ! vil vejret blive skønt –dejligt varmt –med dufte af rigtigt forår ! –alle de små murmeldyr –har slet-ikke tid til , at hoppe op på min frokostkurv ! For tiden ! –De vil gøre det aller-bedste for deres nyfødte unger ! –Pasning i off. inst. ! Ikke tale om ! –tvungen folkeskole med småt-begavede skolefrøkner –absolut ikke ! –Men oplæring i livets (temmelig hårde skole) Yes ! –Så, desolé –mes amis ! –Danske børn –og unge ! Uanset, hvilken farve –de efterhånden har ! –ER fatale individer med gratis S.U.–i årevis ! –Borgerne betaler naturligvis (ingen spørger om de har lyst til det ) “de gamle har ofret sig til ingen verdens nytte ” –Politikerne, der sidder lunt og fedt på Christiansborg ! incl. Folketings-formand-inden !–Har igen trukket det længste strå –Og, har fredet dem-selv langt indi alderdommen ! –Så summa-summarum ! –I kan have det ! –Vi er opsatte på, at nyde livet ! –Ondskab hører kun til i “menneskenes verden ” ! –ER I forvirrede ? –Det er vi ikke ! –Vi véd nemlig, hvad vi taler om ! –Så Salut et courage !

 • Teddy Bjørn plys Olsen – tegner

  AT: Være kongelig eller AT: Arve formuén efter faderen ! ER stort set det samme ! –De er begge arter, at sammenligne med “gorilaén i zoologisk have ” –De får alt, hvad de kan ønske, at have behov for ! –Undtagen friheden til, at nyde livet ! –Dem om det ! –Jeg er ligeglad –helt og aldeles !