Danmark skal ikke deltage i hadekampagnen mod østeuropæiske lande

Med Storbritannien parkeret på et sidespor i EU, bør Danmark finde nye forbundsfæller. I den kommende uge kan Danmark vise, at et lille land også har noget at skulle have sagt i EU. Det kan ske ved, at vores ministre passende forsvarer Ungarn og de andre central- og østeuropæiske lande imod den hetzkampagne, som udgår fra Bruxelles.
Man kunne tro, at Ungarn og Polen har forvandlet sig til autoritære og racistiske regimer. Fra EU’s kommissærer, de utallige statsbetalte NGO’er, mediernes udsendte korrespondenter i Bruxelles og de EU-uddannede eksperter lyder den samme svada: De østeuropæiske lande er ikke bare primitive og fremmedfjendske, de er også utaknemlige, når de nægter at aftage Bruxelles-dikterede kvoter af de 160.000 asyl-migranter, som EU i 2015 satte som mål at omfordele. Sådanne lande skal straffes økonomisk og fordømmes moralsk og politisk.
De mest fanatiske EU-elskere og Ungarn-hadere håber endda, at EU’s regeringsledere i den kommende uge svinger krabasken over rygstykkerne på de såkaldte Visegrad-lande – Polen, Ungarn, Tjekkiet og Slovakiet – og tager EU-traktatens artikel 7 i anvendelse, som fratager et land stemmeretten i EU.
Det er ren fantasi, for det kræver enstemmighed blandt de 27 lande, og hvis EU har opnået noget i central- og østeuropa, så er det at svejse landene dér sammen imod Bruxelles’ diktater. Men det var en fantasi, som EU-professor Marlene Wind svælgede i den 10. september i Politiken under overskriften”Hvorfor fletter vi fingre med udemokratiske Ungarn?”
Læs den endelig: for EU-modstanderen er den en nådegave. Men for en ubøjelig føderalist er den opskriften på EU’s apokalypse; for Unionen ville i løbet af kort tid blive reduceret til at bestå af de oprindelige Beneluxlande, dersom Marlene Winds fanatisme blev EU’s officielle politik over for Central- og Østeuropa.
Årsagen til Marlene Winds vrede var, at udenrigsminister Anders Samuelsen aflagde besøg i Ungarn i september til trods for landets ”groteske underminering af EU-traktateres basale demokratiske principper”, og mødtes med Ungarns statsminister, Viktor Orban, der havde sagt ”farvel til det liberale demokrati”, og som ”tog afstand fra Vesten og EU, mens han hyldede Putins lederskab”.
Men såvel Ungarn som Polen har regeringer med så stærke folkelige mandater, at andre regeringspartier i EU må misunde dem. Det er parlamentariske flertal, som for Viktor Orbans vedkommende er blevet bekræftet ved flere valg, som ingen valgobservatør har kunnet sætte fingeren på.
De central- og østeuropæiske landes største forsyndelse er, at de – ligesom Danmark – ikke vil deltage i EU’s meningsløse asyl-kvote-cirkus. De kan med fuld ret hævde, at da de tilsluttede sig Den Europæiske Union, skrev de ikke under på, at Bruxelles skulle kunne påtvinge dem fremmede befolkningsgrupper og kulturelle eksperimenter, som er slået fejl andetsteds. Ligesom Danmark og stadig flere andre EU-lande insisterer de på at bevogte deres grænser, når de skønner det nødvendigt. Og de siger ligeud, at mens de har taget imod masser af flygtninge fra Ukraine og er lykkedes med at integrerere vietnamesere, som kommunismens sammenbrud efterlod hos dem, så vurderer de, at et stort muslimsk befolkningselement er en kilde til uro.
Derfor har Slovakiets socialdemokratiske statsminister Robert Fico åbent sagt, at slovakerne gerne tager imod kristne flygtinge og nødstedte kvinder med børn – men de vil ikke give husly til en voksende skare af unge, rastløse, våbenduelige muslimske mænd. De siger bare ligeud, hvad et stigende flertal af borgere og folkevalgte i andre europæiske lande mener.
Jeg vil minde om, at også Danmark er blevet hængt ud af EU-eliten. Smykkeloven gav anledning til en kampagne imod Danmark, hvor vores statsminister og integrationsminister blev fremstillet som uniformerede nazister og sadister. Og hvor var EU’s opbakning til Danmark under Muhammedkrisen, da det virkelig gjaldt om at forsvare de berømte ”fælles-europæiske værdier”?
Danmark skal ikke deltage i det Bruxelles-orkestrerede hylekor imod Ungarn, Polen, Slovakiet og Tjekkiet. Tværtimod står andre EU-lande i gæld til Ungarn, for det var ikke EU’s ydmygende aftale med Erdogan, der omsider bremsede folkevandringen ad den østlige Balkan-rute; det var Viktor Orbans beslutning om at genrejse og bevogte Ungarns grænser.
Jeg håber, at Danmarks repræsentanter i denne uge udviser en smule mod nede i Bruxelles og giver de central- og østeuropæiske lande en hjælpende hånd, for det er absolut i vores egen interesse.

 • Claus Nybo Jensen

  Jeg er 100% enig.

 • Søren Revser

  Utroligt at samfundet endnu ikke evner at få sat svindlerkarle som Messershit bag tremmer.

  • Arnkilde

   du skal bag tremmer

 • Rap And

  Nej – Danmark og danskerne skal naturligvis ikke deltage i hadekampagner mod nogen som helst Messerschmidt. Men hvad er nu lige det. Så forsvinder ethvert politisk grundlag for DF jo fuldstændigt.

  • Nikolaj Nikolajsen

   VIL du ikke forstå hvad der foregår omkring os eller er det bare sjovt at df-bashe…?

   • Rap And

    Du må lige uddybe lidt om, hvad det er som foregår omkring os.

    • Nikolaj Nikolajsen

     Ahh ved du nu hvad…

     • Rap And

      nej det gør jeg faktisk ikke. Det ville være rart, at få din udlægning af det som foregår omkring os.

     • Abildgaard

      Jeg tror Nikolaj er bekymret over den historisk lange periode med øget velstand og relativ fred som Europa befinder sig i. Det er svære vilkår for nationalkonservative og nationalsocialister – så er de nødt til at opfinde trusler mod rigets sikkerhed.

     • Nikolaj Nikolajsen

      Ja det ville det vel garanteret nok… du vil gerne starte fra punkt 0,0 og bare sidde og spille dum… men ved du hvad, internettet er din ven og virkeligheden den samme som min… sæt igang.

     • Rap And

      Jeg syntes, at du bliver mere og mere uforstålig

     • Nikolaj Nikolajsen

      Nu var det jo mig der startede med at fortælle dig at det er dig der ikke vil forstå… hvilket du her bekræfter. Slut

 • Søren Rasmussen

  Det er måske lidt besynderligt, at vi I Danmark har professorer ansat for skattefinansierede midler, der endnu ikke har lært at adskille deres professionelle og politiske virke.

  Det er specielt trættende at høre på de fjolser, der fremhæver EU’s betydning for freden i Europa efter WWII.

  Skal jeg blot minde om at Italien stadigvæk formelt og de facto er besat af USA/UK!

  USA/UK håndhæver de Vest Allieredes magt i Middelhavet.

  Hvorfor diskuterer vi Danskere et fremtidigt EU og betingelserne for at være medlem – når vi ikke kan blive enige med vores gode venner og samarbejdspartnere iblandt de Europæiske Nationer om en fælles konstitution.

  Nationerne, Landene og Staterne i Europa – og mest af alt deres Befolkninger fortjener ikke EU – eller enhvet andet centralistisk og udemokratisk styre!

  Neuropa eller det socialistiske internationale – måske det national-socialistiske internationale – blev så ikke til noget denne gang.

  • Rap And

   Paris-fredskonferencen fra den 29. juli til den 15. oktober 1946) resulterede i Paris-fredsaftalen i 1947 som blev underskrevet den 10. februar 1947. Sejrsmagterne (først og fremmest De Forenede Stater, Storbritannien, Frankrig og Sovjetunionen) forhandlede detaljerne i traktater med Italien, Rumænien, Ungarn, Bulgarien og Finland.
   Traktaterne tillod Italien, Rumanien, Ungarn, Bulgarien og Finland at genoptage deres forpligtelser som uafhængige stater i internationale forhold og kvalificerede dem til at blive optaget i De Forenede Nationer.

  • Jacob Schønberg

   EU kan ikke vedtage nogetsomhelst uden at alle medlemslande stemmer for det. Det er både en styrke og en ulempe. Problemet er at lille Valonien i Belgien faktisk kan blokere en afstemning alle andre i EU har stemt for.

 • TordenKnold

  HVORFOR INGEN TERROR I ØSTEUROPA???

 • Jørgen Villy madsen

  Danmark må ifølge Morten ikke deltage i kampagner mod lande, der ikke overholder de regler for fællesskabet, som de selv har skrevet under på, mens danskerne skal deltage i hadkampagner mod muslimer, EU og danske politikere, der ikke vil deltage i hadkampagnen mod EU og muslimer. Det er Messerschmidts syge budskab. Hvordan kan Danmark rumme en politiker med en så primitiv holdning til EU og demokrati?

  Nu har Østrig fået en kansleraspirant, der minder om Morten og en tidligere kendt østrigsk malersvend, så nu kan ingen være i tvivl længere, Pest over Europa er en kendsgerning. Vi kan se frem til nationalstaternes krigsretorik og følgerne. Vi har oplevet det før og slipper ikke for gentagelsen – alle mod alle. Omverdenen ryster på hovedet og tager for sig af retterne. Europæerne har ikke tid til at hindre amerikanerne, asiaterne, araberne og afrikanerne i at rage til sig, hvad de kan af europæisk gods.

  Der er tale om kolonisation. Den er sikkert fortjent – men alligevel. Skulle vi ikke stå sammen om at beskytte Europa. Meget snart må det gå op for et flertal af europæere, at Europa er en truet nation. Der må ikke være grænser mellem europæere. Det er for primitivt. Alle indre grænser skal rives ned og genbruges ved Europas ydre grænser. Det giver mening. Nationalstats-Europa var og er en katastrofe. Vi har set det før. Behøver vi rædslerne igen?

  • Mads Joakim Jensenius Grundtvi

   Hvis vi skal kunne beskytte Europa skal vi starte hjemme med at beskytte os selv (du ved lokal-global..). Og så er det vigtigt at identificere de farer og trusler vi står overfor – og her må selv du kunne se radikal Islam som en trussel. Og så skal vi forholde os til hvor den kommer fra, og der kan vi jo se at den bliver importeret med tilstrømningen af mennesker fra den mellemøstlige kultur, som aldrig har kunnet sammen med den Europæiske. Så et stærkt og trygt Europa består af stærke og trygge Nationalstater, hvilket er den vigtigste opgave en Stat iøvrigt har nemlig at sikre fred, tryghed og stabilitet. Kan den ikke det så har den fejlet. EU har her fejlet spektakulært, nu må vi sikre at Nationalstaterne ikke også fejler. Så tak til østeuropa for at have modet til at sige fra og kalde en spade for en spade.

   • Jørgen Villy madsen

    Udover kæft, trit og ensretning har Nationalismen brug for en trussel, hvis nationalstaten skal kunne udvikle sit fulde undertrykkelsespotentiale overfor borgerne. Det ved vi godt.

    Tidligere brugte man kommunismens påståede forfærdelige farlighed, men da den ikke længere var troværdig skabte man nogle ligeså kunstige trusselforestillinger om Islam. Og det virker.

    For mig er det uforståeligt at vælgerne ikke bliver klogere. Muligheden er der, men populistiske demagoger har desværre evnerne til at hindre udvikling.

    • Mads Joakim Jensenius Grundtvi

     “Kommunismens påståede forfærdelige farlighed”

     For en gammel kommunist (nu enhedslisten) som dig er det heller ikke rart, at skulle sætte sig ind i lidt historie. Kommunisterne var allierede med Nazisterne. Kommunisterne slog langt flere af deres egne borgere og allierede ihjel end nogen sinde før set i historien.

     Islam, i sin radikale og politiske udgave, som ser ud til at kunne styre selv moderate muslimers adfærd, er en gammel og erkendt historisk modstander for Europa. Tidligere har man kunne forsvare sig ved en grænse eller en front, men nu har man inviteret et totalitært system indenfor af bagdøren, som bliver anderledes svært at håndtere.

     Europa er ved at begå selvmord.

     Du lever tilsyneladende i en boble og ser verden gennem farvede glas med skyklapper. Det er synd for dig og alle dem der skal trækkes med din selvetablerede “vid”.

     • Rap And

      Molotov-Ribbentrop-pagten var navnet på den ikke-angrebs-pagt som blev indgået mellem Sovjetunionen og Tyskland, men det gør dem vel ikke ligefrem til allierede, medmindre man vil bilde nogen noget ind

     • Mads Joakim Jensenius Grundtvi

      Flot omskrivning af historien. Når man kan blive enige om at dele adskillige lande imellem sig, som Hitler og Stalin gjorde med bl.a Østeuropa – så er man allierede. Kommunisterne var jo heller ikke ligefrem modstandere af Tysklands invasion af Danmark, og det var først da Hitler angreb Sovjet at de gik ind i modstandskampen. De blev aldrig set på med milde øjne af den etablerede del af modstandsbevægelsen og kørte stort set deres eget ræs.

      Så kære Rap And vi har været her før, pas nu på med kun at læse Wikipedia. Det er ufattelig at vi i 2017 skal diskutere hvorvidt Hitler og Stalin var enige om at dele Europa imellem sig – og hermed de facto være allierede. Det er jo netop den historieskrivning der gør at Østeuropa er på vagt overfor udefrakommende trusler.

      Men du har det måske som Anders And der også mener, at han ved meget mere end Rip, Rap og Rup – for han har gået flere år i fjerde klasse end de har..

     • Rap And

      Det er medgivet at der var et bevisligt interessesammenfald mellem kommunisterne og nazisterne ingen tvivl om det.
      Derfor tilbød Hitler i 1939 Stalin at dele blandt andet Polen, selv om de to diktatorer var ideologiske ærkefjender.
      Men det tilbud og ikke-angrebspagten var udløst af frygten for den kommende krig med Frankrig og England efter erfaringerne fra 1. verdenskrig

     • Mads Joakim Jensenius Grundtvi

      “what is History but a fable agreed apon” – Napoleon. Det må have været hårdt for dig dengang i -89, og igen i -91. Men jeg lærte historien i firserne, før gammelkommunisternes strategiske verbale omskrivning. Og glem idealiseringen, jeg var i østeuropa før muren faldt, det var et totalitært styre når det var værst. Jeg har kun respekt tilovers for de østeuropæiske lande som tør sige fra – de ved hvad det vil sige at blive styret udefra. Hvis vi kan lægge den slappe magelighed fra os, så kunne vi lære noget.

   • Nikolaj Nikolajsen

    Villavejen er også bare noget opreklameret lort. Parcelhusene burde slås sammen til en stor hal.

  • Jacob Schønberg

   Problemet er at der debatteres om ligegyldige småting og derved får vi ikke en folkelig opbakning til det som er vigtigt.
   EU- landene skal samarbejde om at stille betingelser for modtagelse af Ulandsbistand (FN skal fyres). Vi skal gøre meget mere for at reducere energiforbruget Klimaforandringerne er en meget alvorlig trussel. Vi skal gøre meget mere for at begrænse befolkningstilvæksten og samtidig skal modtagerlande modtage udviste og afviste migranter. EU skal gøre meget mere for at afhjælpe lægemanglen. Problmer vokser dag for dag i hele EU

  • Field Testsw

   Har du tænkt over, at konsekvenserne af jer kultur radikales higen efter en Islamisk stat, kan blive den størte trussel mod det EU, I drømmer om? Der er lande, som godt kan se, hvilket helvede I er ved at skabe og som siger fra. Hvis I bliver ved med at forøge at tvinge en islimaisering ned over hovedet på dem, så kan det føre til en sprægning af EU, som kan føre til en opløsning af jeres drømmestat.

 • delta6gruppen

  Nemlig Hr. Messerschmidt.
  En dag, i en nær fremtid, kan man håbe en dansk statsminister holde lignende tale for det danske folk.

  https://www.youtube.com/watch?v=EbINrdyAXlE

 • delta6gruppen

  Polen , Ungarn , Holland , Frankrig , Slovenien, UK , Danmark (selvom de forsøger at bilde os ind at hele 77% af befolkningen vil have mere EU ?=) Italien . Østrig osv. osv. osv. KLART flertal MOD EU.

  Men de ikke folkevalgte , “EU kommissionen” , fortsætter….
  Så nu er der kun menings censur tilbage dsv. fordækt af “hate speach /fake news ” love til , at lukke munden på folket.
  EU minder mere og mere uhyggeligt meget , om USSR ..
  En central kommission (ikke folkevalgt) , Censur af folket, registrering af alt hvad folket laden og gøren, for alles “fællesskabets bedste”…
  Det er historieske tider vi lever I.
  Folket har allerede vundet, det er bare ikke gået op for EU multi kulti hala hippies teknokraterne.
  Oprydningen…der starter problemerne.

  Beklager min ord sammensætning Hr. Messerschmidt
  men som håndværker der bygger Danmark har jeg også en mening.

  • Rap And

   “EU hviler på EU-landenes overdragelse af lovgivningsbeføjelser til EUs institutioner, der alle hviler på et demokratisk grundlag.
   Kommissionen er indsat af de demokratisk valgte regeringer i EU.
   Minister­rådet består af ministre fra EU-landene.
   Europa-Parlamentet vælges ved direkte valg, hvor alle vælgere kan deltage, og kandidater kan stille op uanset deres ideologiske holdninger og holdning til EU.
   EU-Domstolen består af to dommere indsat af hvert af de 28 EU-landes demokratisk valgte regeringer, og den er nøjagtig lige så demokratisk som danske domstole”.
   Alt Ialt en sammenslutning af demokratiske lande

   • delta6gruppen

    Nemlig , IKKE folke valgte ledere.

    Som Mogherini

    https://www.youtube.com/watch?v=fq4Ph4QDdfw

    Jeg kan love for EU har sat gang i sletning.. overalt på nettet.

    Men bare rolig VI har optaget ALT de sidste mange mange år … og vil dykke ned i arkivet …. meen ikke endnu …)

    • Rap And

     Ikke folkevalgte. Så forstår jeg bedre dine indlæg for du forstår jo ingenting

     • delta6gruppen

      Jeg har lyttet til FOLKET , i hele kontinentet EU.

      Jeg lytter alle vågne timer til FOLKET !

      INGEN vil EUSSR”.. INGEN

      Patriotisme er en kraft INTET kan stoppe !

      Det er slut ! med jeres globalisme, international solidaritet / islamisering .
      Der er IKKE længere HIPT , at være en usoigneret ilde lugtende hash rygende marxist på offentlig støtte !

      Der er ikke penge til jer længere, I har skabt jeres egen frygt.

      EF ! samhandel har udviklet sig til et radikalt monster

      https://www.youtube.com/watch?v=7Ib0wrNK-ko

   • delta6gruppen

    ps. Rapand .Hvor meget tjener man som “på virknings agent” ?

   • delta6gruppen

    Eller Juncker, den cognac klovn https://www.youtube.com/watch?v=1fASN9oYGdw

 • Peder Kruse

  Er det bedre at afskrive Storbritannien, fordi de ikke længere vil modtage diktat fra EU. Er du med på, at de nu skal kanøfles Morten ? Er det ikke bedre at vælge den rigtige side i god tid denne gang ?

 • Pingback: Danmark skal ikke deltage i hadekampagnen mod østeuropæiske lande - Dengule.dk()

 • Bente Fredgaard

  Det er så godt skrevet og rigtigt sagt. Tak Morten, fordidu altid er så saglig.

 • jan henrik wegener

  De grådige og magtbegærlige politikere der måtte være i de lande føler jeg ikke direkte ansvar for. Det er noget andet med de danske der måtte være. Er det et eksemplar vi ser her eller er MM oprigtigt optaget af andres ve og vel?

 • Mads Joakim Jensenius Grundtvi

  Fuldstændig rigtigt. Lad os respektere og beundre østlandene for at have modet til at sige tingene som de er og kalde en spade en spade. Vi bør jo netop huske at de har den mest aktuelle erfaring med at være underlagt et totalitært styre, og derfor har en mere præcis fornemmelse for hvad frihed er. Ingen skal pådutte dem noget der kan true deres sammenhængskraft. Vi kan lære noget – kanariefuglen i buret er død for længe siden, vi skal bare opdage det.

 • Lars Peter Kruse

  Som sædvanligt et velunderbygget indlæg fra MM. Hvorfor er klarsyn blevet et monopol for højrefløjen?

  • Niels Oe

   ((DF)) er et rødt parti.

 • Peer

  Danmark bør skånes helt og aldeles for fængselsdømte racisters populistiske pladder – og især da mens vedkommende undersøges for at have raget til sig af skatteborgernes penge.

  • Nikolaj Nikolajsen

   Tror du du vil blive “skånet” eller er det noget du håber?

 • Jacob Schønberg

  Flygtningen vil slet ikke til østeuropa , for der er socialhjælpen meget lille! Der er ikke så meget hjælp at hente i Polen. Så er det bedre at komme til Aabenraa og få en lejlighed til over 9000 kr om måneden betalt af kommunen 🙂 For hver eneste flygtning der kommer til Danmark kan vi hjælpe 100 i nærområderne. Vi giver ca 25 milliarder kroner i Ulandshjælp fuldstændig betingelsesløst. Samtidig kan vi ikke udvise deres borgere. Vi skal Bruge EU til at løse reelle problemer ! Lægemangel, manglende returnering af udviste udlændinge, klimaforandringer og befolkningstilvækst.

 • Abildgaard

  Det er også svært at holde fokus på hadet mod muslimer hvis vi skal afspores af bekymring over atombevæbnede despoter med stormagtsdrømme.

 • Ole Knudsen

  At Messerschmidt godt kan lide de østeuropæiske og russiske diktator aspiranter er ingen nyhed og overrasker heller ingen- blot må man spørge hvorfor er der aldrig ros til den tyrkiske , som dog har virkeliggjort MM’s idealer allermest overbevisende?

 • Nader Delongpre Castelli

  EU har hevet de østeuropæiske lande ud af fattigdom og pumper fortsat milliarder ind i landene. Millioner af østeuropæere har fået muligheder for arbejde og lønning uden sidestykke i hjemlandene. Alligevel kritiserer især Ungarn EU og vil ikke medvirke i fællesskabet, der støtter dem i hoved og bagdel. Hvorfor mon de ikke melder sig ud af EU?

 • Erik Skifter

  Østeuropa vil komme til at stå alene med fred, ro og orden i de kommende årtier. Det vil blive et område i Europa, hvor mange etniske borgere og virksomheder fra Vesteuropa vil søge til om ganske få år. EU vil gå i opløsning og hele Vesteuropa vil blive draget ind i voldsomme konflikter mellem den oprindelige befolkning og den indvandrende muslimske befolkning.
  Vores politiske system vil kuldsejle og bryde sammen, samt der vil blive undtagelsestilstand i alle vesteuropæiske lande med en større muslimsk indvandring.
  Oprindelige borgere i mange storbyer vil tage sig selv til rette og gribe til våben. De vil forsvare sig og anngribe de mange muslimske borgere. Myndighederne vil miste kontrollen og våben vil flyde ind i landet uden kontrol og blive anvendt i de mange lokale krige.
  Dette ovennævnte scenarie er fremtiden for Vesteuropa. I hele Østeuropa vil man side tilbage og kigge på det morads som EU har skabt deres dominerende del af Europa.