De borgerlige ledes nu af hokuspokus-socialdemokrater

Nu siger jeg det. For nogen må fortælle den egentlige nyhed bag de seneste ugers politiske udvikling. Her kommer den:

Danmarks borgerlige opposition ledes nu af Dansk Folkeparti. V, K og LA står til en samlet opbakning på mellem 25-35 pct. og kan derfor godt skyde en hvid pil efter drømmen om astronomiske skattelettelser og nulvækst.

Det er en helt ny situation. Men trods alt ikke nyere, end at den har været på vej et stykke tid. Herovre har vi derfor for længst peget kanonerne væk fra nulvækst og hen imod tulliarderne: Dansk Folkepartis fantasifulde forslag for 155 milliarder kroner, som de har præsenteret uden at anvise hverken finansiering eller prioritering.

Derfor virker det også en lille smule komisk, når Inger Støjberg i disse dage afslutter ethvert interview med, at det er regeringen og “de røde”, der er Venstres egentlige modstander. Hør nu her. Regeringen er godt på vej til at bringe Danmark ud af krisen gennem reformer og et bredt politisk samarbejde med bl.a. jer. Det er krisen, der er vores modstander. Den – og så Dansk Folkepartis vanvittige samfundsøkonomiske hallucinationer, der på ingen tid kan gøre Danmark til Grækenland.

Jeg ved, at det ikke må være rart. Men se nu virkeligheden i øjnene. Et hokus-pokus socialdemokrati har sat sig på det borgerlige Danmark. Hvis jeg var borgerlig, ville den virkelighed gøre mig bange. Meget bange. Men jeg ville trods alt forholde mig til den.

Du kan følge mig på Facebook ved at trykke her.