EU har intet svar på folkevandringen til Europa

I sin seneste statsrapport om migrantkrisen forsøger Bruxelles-bureaukraterne at berolige europæerne og lade som om, at EU har styr på folkevandringen.
EU-Kommissionens forsøg på at berolige europæerne er som at høre kommunistiske statsledere i slutningen af 80’erne fortælle borgerne om den seneste femårsplans fantastiske resultater – mens hylderne i butikkerne var gabende tomme
I den sædvanlige bombastiske Bruxelles-jargon fremlagde EU’s kommissærer onsdag EU’s svar på den største krise i unionens historie. ”Unionens tilstand 2017 – Kommissionen fremlægger næste skridt hen imod en stærkere og mere effektiv og retfærdig EU-politik på migrations- og asylområdet ” hedder den, og er fyldt med floskler om ”bemærkelsesværdige resultater”, ”store fremskridt”, ”konsolidere fremgangen”, ”stærk, robust og retfærdig asylpolitik”, ”effektiv håndtering”, ”positive trends”, ”styrke solidariteten” og lignende floskler. Men læs den alligevel.
I 2015 satte EU som mål at omfordele 160.000 migranter. Meningen var at foretage en grovsortering af migranter i Grækenland og Italien, så de, der havde den mindste chance for at få asyl, skulle fordeles til andre EU-lande, hvor deres asylsag skulle behandles. Det tal blev senere skruet ned til 98.000. Og når man nu har skruet målet ned til 30.000, kan EU selvfølgelig godt bryste sig at være ved at nå måltallet, når 28.000 til dags dato er blevet omfordelt.
Men imens har hundredtusinder af migranter hobet sig op i Grækenland og Italien.
Jeg kan ikke drage anden konklusion, end at forsøget fra 2015 på at tvangsfordele migranter til alle EU-lande, undtaget Danmark og Storbritannien, er slået fejl, og det kan vi først og fremmest takke Ungarn, Slovakiet og andre centraleuropæiske lande for.
Men hvad er så EU-kommissionens svar? Ja, man tror det næppe; nu foreslår man, at EU-landene skal tage imod 50.000 migranter de næste to år. EU skal have et frivilligt program med sponsordninger, pilotprojekter, som skal føre til ”genbosætning af sårbare personer fra Nordafrika og Afrikas Horn, navnlig Libyen, Egypten, Niger, Sudan, Tchad og Etiopien. Dette vil bidrage til yderligere stabilisering af migrationsstrømmene langs den centrale Middelhavsrute.”
Stabilisering? Tror nogen oprigtigt på, at et lotteri, som udtrækker 50.000 heldige afrikanere, vil få de millioner af unge mænd, som trækker en nitte, til at trække ærgerligt på skuldrene og rejse tilbage gennem Sahara til deres hjemlande? Og hvordan vil man finde ”frivillige” modtagerlande, når man ikke har kunnet omfordele 30.000 på to år?
Den slags fantamorganaer bruger statusrapporten megen plads på. Men dens mest skræmmende oplysning får vi, nærmest henkastet, henimod rapportens slutning:
”Med en tilbagesendelsesprocent, der stadig ikke er tilfredsstillende (omkring 36 % i 2014-2015), og ca. 1,5 mio. personer, der i den nærmeste fremtid skal sendes tilbage fra EU’s medlemsstater, foreslår Kommissionen at øge tilbagesendelsesindsatsen på alle fronter.”
Fik du den? En million og femhundrede tusinder ulovlige migranter skal ud af EU.
At 36 procent af dem, der har fået afslag på asyl, skulle være blevet udvist er i øvrigt uden tvivl en stor overdrivelse, for der flakker hundredtusinder af unge mænd rundt i Europa, som aldrig blev registreret i Grækenland eller Italien, eller som bare er gået under jorden; hvis de da ikke uhindret og åbenlyst bygger slumlejre som i Calais og et utal af andre steder.
Men hvordan udviser man 1,5 millioner unge mænd til Afrika, Pakistan, Bangla Desh eller Pakistan?
I forvejen bruger EU-landene nogle gange millioner af kroner på at hjemsende ganske enkelte afviste asylansøgere, som endda ofte har held til at forpurre hjemsendelsen ved at sætte sig til modværge. En anden typisk historie er den, hvor Grækenland i december 2015 forsøgte at hjemsende 50 unge pakistanske mænd. Pakistan tog kun imod 19 og afviste at tage imod de 31 med den begrundelse, at de ikke havde de fornødne personlige papier og rejsedokumenter i orden. De befinder sig nu ét eller andet sted i Europa.
Hvis Den Europæiske Union overhovedet skulle have en berettigelse, i den største krise siden Anden Verdenskrig, så tryglede den ikke med hatten hånden obskure regimer i Afrika og Mellemøsten, som har modtaget billioner i udviklingsbistand, om at tage imod deres egne borgere. I stedet burde EU bruge sin økonomiske magt til at aftvinge samtlige lande, der modtager hjælp, faste garantier om at samarbejde, og uden den mindste indvending; ellers skal kassen smækkes i over fingrene på dem.
Et europæisk samarbejde om en fælles pression over for genstridige modtagerlande er faktisk, hvad der er brug for. Men det hverken kan eller vil EU levere.
Derfor står vi i den situation, at kun, hvad man i Bruxelles fortolker som civil ulydighed, kan beskytte europæerne. Landene bliver nødt til hver især at nægte at modtage asyl-migranter; de må afspærre og kontrollere deres grænser, og de må håndhæve lands lov og ret på deres eget territorium, uden hensyn til anonyme og fjerne kommissærer og dommere i Bruxelles, Luxembourg eller Strasbourg.

 • Ib Christoffersen

  Vores EU nasse ævler stadig.

  • R. Nikolajsen

   Nej, men det gør du Ib Christoffersen, for du fatter næppe en disse af, hvad Morten Messerschmidt sobert og korrekt fortæller os.

   • Ib Christoffersen

    Sobert…….han forsøgte at overbevise hele omverdenen om at de andre nassede på EU systemet. Det viste sig så at han var en sand mester i selv at rage til sig fra EU`s kasser. Som min farmor altid sagde, tro aldrig på en løgner 🙂

    • Søren Jakobsen

     Hold dig til sagen …

  • Per Kristensen

   Fordi at han har snydt lidt på vægten kan han jo godt have ret i det han taler om her ?.

   • Ib Christoffersen

    Måske, jeg end ikke læser det. Jeg undres hver gang over at Berlingske vil sammenligne sig med Messerschmidts lave værdigrundlag.

    • Per Kristensen

     Nej, det fatter radigale aldrig, langt bedre med landskadelige indspark fra folk som Zenia pigen og andre radigale landsforrædder. du må være noget så stolt af dit gode menneske syn, måke du skulle rejse til saudi eller et andet af de perfekte samfund.

     • Ib Christoffersen

      Nu er det hverken Messerschmidt eller en radikal jeg skal stemme på næste gang.

     • Per Kristensen

      Nej, du er vel ovre hos Lille Søde Johanne, hun har jo løsninger på alle problemer. Universel fattigdom, hende og hendes venner undtaget selvfølgelig.

     • Ib Christoffersen

      Jeg går efter løsninger der forøger værdierne i Danmark på et ordentligt værdigrundlag. Lighed er for mig et legegyldigt begreb, det er hvordan vi behandler samfundets svageste der i den sammenhæng er det vigtige. Og da johanne går ind for at dele kagen ligeligt, men sjeg går ind for at udvide kagen, så er det også helt forkert 🙂

     • Per Kristensen

      Så du mener at kagen bliver større ved den muslimske import ?.
      tallet 33 milliarder er det officelle tal, det er givet vis langt højre. Så hvis det tal stiger til 100 mill. så bliver kagen større ?.
      Og vi behandler vores svageste elendigt, fordi folk som Zenia Pigen og sæde Johanne, mener at det er vores ansvar at folk fra den muslimske verden ikke gider at arbejde.
      Hvor meget har den muslimske indvandring gjort din kage større ?.
      hvis du arbejder i godheds industrien, er det sikkert meget større.
      Men jeg arbejder i den industri der betaler for Zenia piges våde drømme.

     • Frit_Skandinavien

      I Saudiarabien lever kvinder anstændige liv, fordi de frivilligt har valgt at dæmpe sig lidt i forhold til samfundet. Herregud, det er 30 gram ubetydeligt stof og vi er mange kvinder her, som har båret et kækt og friskt tørklæde i smarteste Vivi Bak-stil. Er der sker noget samfundsomstyrtende ved det?
      Vi er nødt til at acceptere og forstå andre kulturers måde at leve på – og integrere os; for freden og anstændighedens skyld. Det er vores moralske pligt som humanister.

      Vh. En radikal kernevælger

     • Per Kristensen

      Ja det gør de, og nu må de køre bil hurra, selvfølgelig ikke alene, som Damen fra saudi sagde, jeg skal have mit 13 årige barnebarn med til at holde øje med mig.
      Saudi er bare landet hvor det sker.

    • Nikolaj Nikolajsen

     Ahh mon ikke du kløjs lidt i din egen indignation her… jeg kan ihvertfald overhovedet ikke finde det lave værdigrundlag i den skrevne tekst.

 • Søren Jakobsen

  Efter anden verdenskrig havde vi 250.000 tyskere interneret i lejre, men det var Tyskere, så det kunne godt lade sig gøre ….

  • Lars Busk

   Ja, og så snart det var muligt, rejste de tilbage til Tyskland.
   I øvrigt var det det tyske mindretal, som for en stor del financierede det projekt, og som du nævnte, var de interneret i lejre, og fes ikke ukontolleret rundt.

   • Søren Jakobsen

    Ja netop – i lejre. Flygtninge skal opholde sig i lejre under gode forhold og ikke færdes frit i samfundet.

  • Per Kristensen

   Jeg ville ikke have noget problem med at 3-4 hundred tusind tyskere flyttede til DK, de ville med al sandsynlig blive en stor gevinst på alle punkter.

 • Søren Rasmussen

  Det helt ‘kedelige’ her er ganske simpelt.

  Europæerne har aldrig i ‘fællesskab’ – i et politisk/økonomisk/sikkerhedsmæssigt/forsvarsmæssigt udgangspunkt haft muligheden for at tage stilling til en fælles Europæisk politisk skæbne…ALDRIG!

  Det er nemt at kigge på vores USA-venner – der faktisk har formået at danne en fælles UNION.

  Historien drejer et par skruer – og lige pludseligt står Europa i en ny potentiel borgerkrig?

 • Paul Bischoff

  Nu sidder Morten Messerschmidt som bekendt i EU-parlamentet. Hvad har du Morten bidraget med til løsning af problemstillingen? Konkrete tiltag?

  • Per Kristensen

   Hvis du fulgte lidt med, ville du vide at EU’s micky mouse parlement intet har at skulle have sagt.
   Det er kun oprettet for at forgøgle en slagt demokratisk ligimitet, og intet andet.

   • Paul Bischoff

    Så forstår jeg ærlig talt ikke hvad Morten laver dernede, andet end at have meninger om alt muligt og fifle lidt med papirarbejdet.

    Tjae, jeg er måske så naiv at tro, at en politiker har løsningsmodeller – og ikke bare savler i øllen over alt det han alligevel ikke kan gøre noget ved (ifølge det foregående indlæg).

    • Per Kristensen

     Han oplyser folk som dig om hvad der foregår dernede.Han siger jo lige nøjagtig at han ingen indflydelse har på tingene. Kan du måske fortælle mig hvad Bambi Bent laer dernede, ud over at hæve en fed hyre ?.

     • Paul Bischoff

      Du må meget undskylde, men det virker bare så fjollet, at danmarks (nogle gange) næststørste parti har opstillet og fået valgt tre personer til et parlament uden nogen form for indflydelse.

     • Carsten Hansen

      Kort efter jordskredsvalget i 1973 blev Mogens Glistrup, formand for Fremskridtspartiet, som Dansk Folkeparti afleder sine rødder fra, interviewet til TV-Avisen (jeg kan ikke huske om det var Ole Andreasen eller Steen Bostrup, som holdt mikrofonen). Det nye Fremskridtspartiet var stormet ind i Folketinget, kun overgået af Socialdemokratiet.

      Glistrup yndede at italesætte sig selv og sit protestparti som de fremmeste fortalere for “den stakkels lille mand mod det store onde system”. TV-journalisten spurgte derfor hr. Glistrup om man nu kunne kalde Fremskridtspartiet for Danmarks næststørste arbejderparti, hvortil Glistrup, på sin sædvanlige fyndige facon, svarede et højt og fuldtonet “Ja!”. I ophidselsen over valgsejren overså han i skyndingen, at “Danmarks Næst-Største Arbejder-Parti” kan forkortes DNSAP…

    • Per Kristensen

     Vi prøver igen.
     M S. prøverat oplyse folk som dig om hvad EU’s agenda er, det er derfor han er der. Alle beslutninger bliver taget af en i særdeleshed udemokratisk kommission, som taget ud af og bygget på samme måde som den gamle Russiske kommunist stat.
     Ødelægger det din illusion at M S fortæller sandheden om EU ?.
     Jeg har feks. aldrig valgt hverken drukmåsen Juncker eller Pestager. Har du ?

     • Paul Bischoff

      Morten Messerschmidt prøver at oplyse folk om hvad han og DF anser for EUs agenda. “Sandheden” findes kun hos autoritære regimer.

   • Carsten Hansen

    Stemte du til Europaparlamentsvalget?

    • Per Kristensen

     Giv mig en god grund til at jeg skal spilde min tid på dette ligegyldige bistands kontor.

 • Frit_Skandinavien

  Vi skal leve som vi plejer, ellers har de mørke kræfter vundet.

  De mørke kræfter er de hvide, midaldrende mænd og neonazisterne. Fremmede kulturer, åbne grænser, indvandring og et multikulturelt samfund er svaret på det monotome og monokulturelle dystopi vi ser i Europa. Vi ser nu at Sverige fører an i et anstændigt og inkluderende samfund, hvor tolerance og tryghed er resultatet.

  Åbn de forbandede, konstruerede og forfærdende grænser – og lad os alle dele vores tilfældige og pludseligt opståede velfærd.

  Vh. En radikal kernevælger

 • Søren Rasmussen

  Måske ‘Kærligheden til Mennesket’ skulle være den drivende faktor/kraft imellem os alle her, der kan bidrage med forståelse og livserfaring.

 • Søren Rasmussen

  Igen her skal alle bidragsydere måske forstå Nazisme og denne forfærdelige ideologi, før de udtaler sig og prædikere andre mennesker som National Socialister.

 • Jørgen Villy madsen

  Utroligt at Messerschmidt fortsætter offentliggørelsen af udsnit fra kapitlerne i “Sein Kampf”. Henter han stemmer på vrøvlet, hører alting op. Han afslører endnu engang, at han ikke aner, hvad der foregår i Bruxelles, men fylder spalterne her med sine fantastiske forestillinger.
  Er han overhovedet i Bruxelles udover for at hente blyantspengene? Læser han ikke kommentarerne, der er næsten ligeså underlige som hans indlæg? Hold nu op Morten – det er ikke sjovt.

 • Kim Kaos

  1.5 mio hjemsendelser vil forslå som en skrædder i helvede hvis Europa skal overleve. Men uanset antallet hvordan skal vi få dem hjem, når nu ikke de selv eller deres hjemlande vil samarbejde?

  Skal vi indfange dem og så holde dem indspærret til de vælger frivilligt at rejse? Hvis ja, hvor opbevarer vi flere mio mennesker så de ikke kan smutte når vi vender ryggen til?

  På den ene side stå vi massive problemer med narko, menneskesmugling, voldtægter ja kort sagt alle former for kriminalitet kombineret med mennesker der udsuger vores system, lever på nas og udbreder et modbydeligt menneskesyn samt kræver at vi skal underkaste os deres middelalderlige religion og klankultur.

  På den anden side står vi med et kæmpe logistisk problem – pivåbne grænser og uduelige og småkorrupte politikere der har lade det hele sejle og fyldt os med løgn i årtier.

  Hvor langt er vi villige til at gå?

  • Paul Bischoff

   En mulighed kunne være, at sende alle danskere på et tre-ugers praktikophold i et af de afrikanske lande migranterne kommer fra. Så vil det hurtigt gå op for dem, at dernede er størstedelen af indbyggerne under 30 år gamle, ludfattige men stadig interesserede i at arbejde hårdt for at tjene en ussel dagløn.

   Det bliver en øjeåbner for mange af de danskere, der tror vi har det dårligt i Danmark. Og måske er det ikke så slemt at nogle af dem kommer til Europa for at tjene nogle penge.

   Jeg forstår ikke hvorfor der ikke er nogle politikere eller iværksættere der sætter det hele i system, så de kan kommer herop, tjene nogle penge, få noget erfaring og så tage hjem igen for at bygge deres eget op i Afrika.

   De skal i hvert tilfælde ikke lalle rundt i Europa og gøre forefaldende sorte jobs fordi de skal betale nogle derhjemme for rejsen til Europa. Tag dem herop til Europa i bundter med tilbud om at tjene penge og en betalt returbillet i lommen.

   Man kunne også vende det rundt og sende europæiske iværksættere til Afrika for at sparke noget i gang. Det giver desværre nok nogle forkerte associationer for de lokale i Afrika.

   • Kim Kaos

    Begge dine forslag er urealistiske og ingen af dem løser de problemer vi står med, alene af den grund flertallet af dem der allerede befinder sig i Europa ikke kommer fra Afrika.

    • Paul Bischoff

     Nu tænkte jeg mere på hvad vi kan forvente, nemlig en afrikansk befolkning der tre-firedobles de næste 20-25 år.

     Dem vi har heroppe er de selvforskyldte, forstået på den måde, at vi (Europa) har deltaget i krigshandlinger der har gjort dem til flygtninge (Afghanistan, Irak, Syrien, Libyen osv.). Ikke underligt at de flygter hertil. De vil jo gerne opleve det forjættede land – orden, demokrati og velfærd. Det som vore bomber og rettidige omhu skulle have givet dem.

     Vi bliver nødt til at dele vore idealer med dem.

     • Kim Kaos

      Pladder – det er lige så meget deres egne krige og hvem er det vi har angrebet i f.eks. Bangladesh og Pakistan?

     • Jacob Schønberg

      Afrikas befolkning fordobles i løbet af ca 34 år fra nu 1,2 Milliard til 2,4 milliarder

    • Søren Jakobsen

     Lidt malurt i bægeret – sorry. Hver gang du her i landet ser en araber/muslim så husk på – at personen i gennemsnit koster os Danskere 100.000 kr. om året …

   • Søren Jakobsen

    Det var sgu nytænkning … og fornuftigt … men om de er til at slippe af med igen i dette pladderhumanistiske land – arrgh.

  • ole christensen

   Internering a’la japanerne i USA
   Under 2. Verdenskrig.
   Denne 5 kolonne må ophøre.
   Internering så er der styr på hvor de er og hvad de laver.
   I øjeblikket prygler de politiet,brandvæsen,læger,sygeplejersker,almindelige sagesløse.
   Malker systemet.driver hærgede rundt og tilrager sig andres værdier.
   Det skal selvfølgelig bringes til ophør.
   Og det skal være temmelig snart inden Europa eksploderer.

   • Kim Kaos

    Hvor vil du placerer 10 mio uønskede?

    • ole christensen

     Øer.
     Evt indtage kaserner da soldaterne godt kan ta elementernes rasen de år det står på også godt for moralen

     • Søren Jakobsen

      Jeg ville da meget gerne ofre de nødvendige milliarder på et superfængsel på Grønland – kun til udenlandske kriminelle. Det gir’ job på Grønland og glæde i Danmark.

    • Søren Jakobsen

     Kim Kaos – du skal huske på at arabere/muslimer fylder mindre og mindre jo længere tid de er sammen, så det er jo kun i starten at de skal stå tæt. Muslimer slår hinanden ihjel over hele verden. Sæt to muslimer i en celle og læg en kniv på bordet – så skal du bare se løjer. Så efter nogen tid har de masser af plads, og hvis ikke – Who cares …

    • Jacob Schønberg

     der er over 400 000 000 mennesker i EU og derfor fylder de 10 000 000 ikke ret meget – men nu taler vi så “kun” om lidt over 1 000 000 , eller ca 4 promille

  • delta6gruppen

   putin

 • Palle Andersen

  Det er da helt i orden, at nogle kommentarister ikke bryder sig om Messerschmidt.
  Men kan de ikke nøjes med evt. at skrive det direkte til ham, i stedet for at forpeste et hvert indlæg manden skriver. Det er meget kedeligt for andre.
  Desværre har Messerschmidt jo ganske ret i sine betragtninger.
  Det var snarere dèt, der burde beskæftige kommentaristerne.
  (Jeg har ikke stemt på ham, men det gør jo ikke hans betragtninger mindre rigtige.)

 • Rap And

  Mange ord om den flygtninge situation, der er opstået dels verden over og dels i de sydlige EU lande. Man fornemmer lige som lidt på Messerschmidt, at det er en mangel på den stærk leder, som en gang for alle kan løse problemet for de demokratiske lande i EU, han efterlyser, når han påpeger at:
  “I stedet burde EU bruge sin økonomiske magt til at aftvinge samtlige lande, der modtager hjælp, faste garantier om at samarbejde, og uden den mindste indvending; ellers skal kassen smækkes i over fingrene på dem. Et europæisk samarbejde om en fælles pression over for genstridige modtagerlande er faktisk, hvad der er brug for. Men det hverken kan eller vil EU levere”.
  En sådan fattiggørelse af de i forvejen forarmede lande skal nok sætte en stopper for verdens flygtningestrømme

  • Tom Erne

   Saa du synes det er helt fint, at lande som eks. Pakistan afviser at tage egne statsborgere retur, som ikke er berettiget til asyl? Det er vel ikke en fattiggoerelse af nogen, at bede dem tage deres familemedlemmer retur naar de vitterligt intet grundlag har for at vaere i Europa.

   • Rap And

    Mennesker uden lovligt ophold her i landet skal da udrejse. Ingen tvivl om det. Det er vel også det, som den nuværende regering har stillede alle i udsigt. Men hvad har den problemstilling med fordeling af u-landsmidler og andre hjælpeforanstaltninger at gøre – egentlig.

 • Arvid Holm

  Jeg har ingen tillid til tilhængerne af det revolutionære parti, Enhedslisten, der går amok som debat-trolde, hvergang en politiker fra Dansk Folkeparti skriver debatoplæg.
  Lever og ånder man for revolutionen, er man naturligvis en fjende af det eksisterende samfund.
  Politikere fra Dansk Folkeparti må følgelig opfattes som primære samfundsstøtter af Enhedslistens tilhængere?
  Enhedslistens status som samfundsfjendtlig kan dokumenteres.
  Således sagde Per Clausen til Berlingske Søndag, da han i 2012 var ordfører for Enhedslisten i Folketinget: “Jeg tror, at revolutionen vil komme i ét ryk, og jeg tror, den kan komme inden 20 år”.
  Han så en mulighed for, at den ulykkelige økonomisk/sociale situation i Grækenland og de øvrige sydeuropæiske lande ville fremprovokere en revolution.
  Måske skyldes “enhedslisternes” samfundsfjendtlighed i virkeligheden et behov for anerkendelse, der er så enormt, at de bliver rasende over den meget mindre anerkendelse, de rent faktisk får?

  • Jørgen Villy madsen

   Begavede mennesker, som medlemmerne af Enhedslisten, er fjender af ulighed, social uretfærdighed og undertrykkelse af mennesker i det eksisterende samfund. Du har gjort det helt klart, at du har andre præferencer. Det har du lov at have ligesom venstreorienterede har lov til have deres.

   Er det for intellektuelt til, at du kan forstå det, så få skolepengene tilbage? Du er blevet grundigt snydt.

   • BroncofanDK

    Medlemmerne af Enhedslisten er også fjender af selv at arbejde og af selv yde noget for andre mennesker.

    De gode mennesker fra Enhedslisten er altid de første til at kræve privilegier, men altid de sidste til SELV at afgive dem.

    De gode mennesker i Enhedslisten har i alle dag raget til sig af de midler der er konsensus til at bruge på syge, gamle og handikappede.

    Hvor er det dog givende at have selvretfærdige snyltere som medlemmerne af Enhedslisten – de der er mod forældrekøb og afdragsfrie lån, men hvis forkvinde bor i penthouselejlighed betalt af mor med penge fra hendes adelige slægt.

    Enhedslisten honeytrap forkvinder har da virkelig vist at de har mindst dobbelt så meget moral som alle andre, måske skattely alternavister undtaget.

    • Jørgen Villy madsen

     Kære broncofæ

     Korrektion: Medlemmerne af enhedslisten er – ligesom jeg – modstandere af at
     arbejde for en sulteløn med det ene formål at øge de riges skattelettelser.

     De gode mennesker på venstrefløjen har ikke politisk magt til at skaffe sig
     privilegier eller magten til at rage til sig. Den har højrefløjen sikret sig.

     Det er utroligt, at der eksisterer primitive individer som dig – og endnu værre, at I har flertallet.
     Hvordan kan nogen undre sig over ønsket om en kommende revolution?

     Det bør kun være et spørgsmål om tid.

     • BroncofanDK

      Revolutionen er aflyst – De dovne associale snyltere i Enhedslisten ville selv skulle arbejde, og det er bare for hårdt!

      Jeg kan godt se at det er synd for dig at du skal arbejde for sulteløn, men du er jo så heldig at hvis du er mere værd end det du bliver betalt så kan du sælge din tid til andre. Problemet er jo nok at hverken du eller andre synes du er mere værd end det du bliver betalt, og at du enten ikke har evnerne eller viljen til at skabe noget selv.

   • Mads Joakim Jensenius Grundtvi

    Hvor passer voldsmændene i AFA ind i denne betragtning? Eller gælder der andre regler her?

 • Ursula Overgaard

  Er bistand til ulandene løsningen – eller er den en del af problemet?

  Her kun få eksempler: Afrika har gennem snart et halvt århundrede modtaget udviklingshjælp af gigantiske summer – på mere end 1 amerikanske trillion dollar (dvs. 1 million millioner). – Antallet af analfabeter og uligheden i indkomster er steget og halvdelen af Afrikas 700 millioner mennesker lever angiveligt stadigvæk for under 1 dollar om dagen.

  Danmark giver bl.a. ulandsbistand til Uganda, som groft overtræder menneskerettighederne. Fx er der i Uganda indført dødsstraf for homoseksualitet. Også Mali modtager ulandsbistand. Et land, hvor ægteskaber med barnebrude og kvindelige omskæringer er almindelige. Så er der den ‘fine’ afrikanske diktator, som fløj i sin nyindkøbte fly til Danmark, for at takke for ulandsbistanden – og godtroende, højtbetalte politikere lukkede øjnene…. For slet ikke at tale om korruptionen i milliard-størrelse.

  Jo mere ulandsbistand, der flyder ind i ulandet, jo mindre bliver landets eksportsektor. Jo mere bistand et uland modtager, jo færre upopulære beslutninger bliver regeringen nødt til at tage. – Ny forskning viser også, at jo mere bistand et uland modtager, jo ringere betaler landet deres internationale gæld.

  Beslutter USAID sig for at bygge skoler i fx Malawi, så kan Malavis regering vælge at trække midler væk fra uddannelsessektoren og flytte dem til et andet formål……

  I dag findes litteratur på mere end 150 internationalt publicerede undersøgelser af bistandens makroeffekter. Studier udført på bl.a. Oxford University peger således på, at en større del af Vestens ulandshjælp reelt flyttes til at finansiere våbenkøb i stedet for skoler, brønde eller sundhedsprojekter.

  1 – EN BETINGELSE FOR AT GIVE ULANDSHJÆLP BURDE BL.A. VÆRE, AT LANDET TAGER DERES EGNE BORGERE TILBAGE, ELLERS BØR DER FOR FREMTIDEN SKÆRES AL DANSK ULANDSHJÆLP VÆK!!!

  2 – Migranterne skal sendes tilbage til de SIKRE lande, de kom fra. – STÅR FORÆLDEDE KONVENTIONER I VEJEN HERFOR, MÅ DISSE ÆNDRES ELLER OPSIGES. – Langt de fleste konventioner kan opsiges med 1 års varsel. Man kan også undlade at følge konventionerne, hvis der er en fare for landets sikkerhed og økonomi.

  3 – DANMARK SKAL HAVE EN EFFEKTIV, PERMANENT GRÆNSEKONTROL.

  DANSKE POLITIKERE BURDE SÆTTE EGNE BORGERES SIKKERHED HØJERE END FORÆLDEDE FN-KONVENTIONER FRA 1950 OG POLITISK KORREKTHED.

 • Ursula Overgaard

  EU’s politiske vækkelsesprædikanters urealistiske visioner er beskrevet til fulde af George Orwell og Ayn Rand.

 • Carsten Hansen

  EU er en klub af selvstændige, suveræne nationalstater. EU gør intet, som ikke er godkendt af nationalstaterne forinden. Når hr. Messerschmidt således kritiserer EU, kritiserer han de nationalstater, som EU består af, og dermed modsiger han grundlaget for sin egen argumentation. Løsningen på EU’s/nationalstaternes udfordringer er således ikke mindre EU, men mere EU. Men det er der ikke stemmer i for populismesøgende levebrødspolitikere, som hele tiden løber derhen, hvor der er flest stemmer at fiske i forhold til den til enhver tid fremherskende stemning i folkedybet. Oh, the irony!

  • Kim Kaos

   Hvis der er flest stemmer i at være imod mere EU så må det jo betyde at de fleste er imod mere EU.

   Så du mener åbenbart at man skal gå imod det flertallet ønsker og udvide EU.

   Du snakker om ironi – men kan ikke selv se det ironiske i det du skriver.

   • Carsten Hansen

    Enig i grundbetragtningen, men det er ikke det, jeg siger.

 • delta6gruppen

  Utrolig, så meget taletid hos DDR TV hippier, betalte pro -eu som Stine Bosses/Marlene Vind, Henrik Marstal, islamister,kommunister,tyrkere Marstal Kbh. venlig bo ,
  Alle nu med den nye sundheds”platform”, der bare har den mindste berøring med sundhedsvæsnet , kan søge deres diagnoser og medicin forbrug.

  Ja “hvad sagde VI !”

  AFSKAF mediestøtte ASAP , demokrati !
  Lad den Danske vælge deres politiske medie, og betale efter journalistens oplysning.

  Nå men vi fortsætter MACRON der ikke en kina mands chance , læs hans bog hør hans tale … .Som Østrig,Holland ,Sverigestan osv. osv. osv. bliver erstattet.

  AF SELVSTÆNDIGE NATIONAL STATER !
  EF

  Skal Eu have bare 1% chance for at overleve, den første folkelige patriotiske bølge.
  Er det massive hjemsendelser af muslimer inden for 5 år.

  Når 300.000 + kan tage hjem fra Tyrkiet til Syrien på få mdr. , … Men det ser du ikke på DDR tv . Så skal vi starte hjemsendelser !

  Vi har nu 35 år , erfaring .

  beklager stave fejl osv. men en håndværker skaber og ikke staver , men har stadig en mening

  NEVER SURRENDER

 • Per Bjerre Jespersen

  Lad det være op til hver enkelt befolkning…
  Opret en en statslig “Venligboer konto” i ethvert land…
  Lad dermed alle, der føler at de har for mange penge/overskud og behov for at hjælpe de fremmede, indbetale hvad end de kan…
  Lad dem selv vælge hvilke flygtninge/migranter, de ønsker at støtte.
  1 trauma-ramt rullestolsbruger med behov for 24 timers mandsopdækning, eller 10 potentielt nyttige medborgere… (og deres børn)
  Lad valget være helt op til dem selv.
  Når de nye borgere bliver skatteydere, istedet for udgifter (for Venligboerne), frigiver de mønt til nye brugere af “Venligbo-kontoen”
  Hvis (når) pengene slipper op, gør opholdstilladelsen også….
  Er man blevet udvist og man måske skaber dig i flyet på vej hjem, ændrer ikke på det faktum at man skal ud!…
  Skal piloten vende om eller nægte at flyve pga lidt larm? Nej!
  Nej, det koster kun et par genbrugelige håndjern og/eller engangs-strips, fodlænker og en voksenble at smide de udviste i et bagagerum!
  Betjentene kan evt handle lidt billigt ind ved Tax-Free på returrejsen og dermed spare lidt på kaffe-regningen!
  Hils Kirsten Birgit og tak for excellent radio 🙂

  • delta6gruppen

   skattetræk procent 110% , ganske nemt…. som træk procent 0 %

   VÆLDFÆRD skal være til tænkt DET DANSKE FOLK, og ikke alverden lykke riddere der FORTSAT Lars Løkke “straks opbremsning”

   33 mia om året… HALLO METTE !!

   HJEMSENDELSER !

   Jeg er seriøst bange for , ……………………….historie !!

   Vi har haft god tid til forberedelse.

   HEEEY se EB artikel klik her ” KENDT RAPPER OVER SPRØJTEDE MINE PATTER”

   Det skal nok gå ikke .. )

   Jo fordi jeg kæmper for DANMARK

   se 20 år tilbage og så se 20 år frem…..

   Det er NU !

   • Per Bjerre Jespersen

    Hvad i himlens navn vrøvler du om? Skriv når du er ædru! … og kan lade være med at klikke på links indeholdende ordet “patter”… Det er en smule nemt at misforstå…
    Godnat

    • delta6gruppen

     fortsæt . !
     Og stort tak for jeres ….”indsats “Trolling””
     Fortsæt…
     Kbh. stats junkie, afskaf ikke kun jer selv men os alle !

     lad os afskaffe ALT velfærd . Så stem EL Å SF V NB….(og S pt).

 • delta6gruppen

  Se den Kbh .kommunist rede i d.d. i DDR deadline

  Zoltan Kovacs , skal nedsables

  https://www.dr.dk/tv/se/deadline/deadline-tv/deadline-2017-10-02

  Hr. Messerschmidt ! , den fortjener et nyt interview , hvor en klog mand får taletid !

  uden KONSTANT at blive afbrudt , af en ja DDR kommunist som vi har set i årtier

  Molle kom ind i kampen, lav nyt interview

  Mvh.
  Delta6gruppen

 • delta6gruppen
 • Tom Erne

  Fint at paapege EU’s mangler og omraader hvor man ikke har knaekkket koden (som naeppe er saa nem at knaekke som MM antyder), men at tro, at der bare skal noget national graensebevogtning til er decideret naivt.
  Det vel nok mest virksomme tiltag har vaeret aftalen med Tyrkiet. En aftale indgaaet af EU, og som ingen af de nationale stater ville have haft den mindste chance for at lande alene. Og da slet ikke miniput Danmark, som i det hele taget har meget lidt at staa alene med.
  Man maa til gengaeld -for en meget sjaelden gangs skyld- give MM ret i, at EU burde vaere langt mere kontante overfor lande, der afviser at tage imod egne (afviste) statsborgere. Ligesom EU burde udoeve et langt haardere pres overfor de lande udenfor EU, som ingen eller naesten ingen flygtninge tager. Saerligt naar der er tale om religioese og kulturelle faellesskaber.

  • BroncofanDK

   Der er vist ikke megen tvivl om at det der betyder noget er at fjerne de individuelle incitamenter til at flygte over middelhavet, og at EU er midlet til at sige til FN – hver eneste der kommer selv bliver sendt til en FN lejr i Afrika/Mellemøsten og så tager vi som EU 100000, 500000, 2mio hvad vi nu enes om men enhver der betaler en menneskesmugler kommer sidst i køen.

   FN er skabt til en tid hvor kolonimagterne styrede tingene i de lande der nu giver problemer, og hele det system er undermineret af fødselsrater i specielt afrika og mellemøsten. Der er et behov for at fortælle disse dele af verden at du skal kunne brødføde dine egne børn, prævension er et gode og vi vil ikke tage en forældrerolle overfor den arabiske verden.

   Hvis den muslimske verden ikke havde fordrevet, myrdet og mishandlet kristne, jødiske og andre etniciteter siden WWII så havde disse lande været i langt bedre form.

   EU er nødt til at stå sammen – ikke splittes, for Putte, Erdonazismen og folkebevægelser er ikke et gode. USA var mulighedernes land for fattige Europæere for 150år siden, men det var ikke en lykke for urbefolkningen.

   • Tom Erne

    Enig. Det burde ganske simpelt ikke vaere muligt at faa asyl ved at dukke uanmeldt op. Men uanset hvad man kan blive enige om, saa er EU det bedste bud paa et virksomt organ med tilstraekkelig vaegt.
    USA er verdens stoerste oekonomi foran et samlet EU, efterfulgt af Japan og Kina. Uden et samlet EU er vi globalt set en dvaerg uden mulighed for saerligt meget.

 • Søren Revser

  Hr. Messerschmidt du skal være velkommen til at udvandre fra Danmark.

 • Kjeld Hesselmann

  Orienteringsevnen er fuldstændig gået i baglås hos de forbenede bureaukrater i Bruxelles. Inkompetence kombineret med en utopisk ideologi om lighed mellem kulturerne har skabt et Europa på randen af et reelt sammenbrud. Om end ikke i dag så i morgen.
  Som vanligt har Morten Messerschmidt fingeren på den europæiske puls. DF’s Europa-politiker er skarp på skrift – men han overgår sig selv, når det gælder den verbale hudfletning ihukommende brandtalen i parlamentet. Helle Thorning måtte smilende dukke sig, og de øvrige parlamentarikere var rystede. Men ikke nok. De fortsætter, hvor Messerschmidt slap.

  • Rap And

   Messerschmidt var bare ked af, at hun gentagende gange kunne afsløre hans fup overfor vælger med sit krav om en folkeafstemning om finanspagten, afslørede hans sorte tale om hans velfærdsforbeholdet, og fortælle at han var helt på bagsiden af måne, da han krævede, at hun skulle føre DFs politik. Men heldigvis for ham er hans vælgere argumentresistente.

  • Jørgen Villy madsen

   Siden Messerschmidt rejste sig i parlamentet og med fuckfingeren rettet mod Danmarks demokratisk valgte statsminister hylede sit “Shame on you”, har jeg hadet manden.

   Det kan intet lave om på. Sådan opfører et normalt voksent menneske sig ikke udenfor bodegaen. Det er den slags, der giver parlamentet et dårligt ry – og ham selv stemmer. Derfor gjorde han det. Han er Danmarks skam.

 • Poul Elmegaard

  Kun i samarbejde kan opgaven løses eller afhjælpes. Intet land kan. EU er nøglen, og vi bestemmer selv retning, hvis vi vil.
  Det er dybt naivt og ren bodegasnak, at tro at det enkelte land kan modstå det pres, som vil komme.
  Danmark viser jo vejen mod et kommende kaos, ved ikke at tage ansvar og hjælpe Italien og Grækenland – der har råbt på hjælpe og støtte igennem mange år.
  Grænsebomme virke ikke, udover at bilde godtroende borgere fantasi og falskhed på ærmet.

  • Kim Kaos

   Selvfølgelig virker grænsebomme og vi undgår kaos og en masse problemer ved at undlade at tage imod de uønskede økonomiske migranter fra Italien og Grækenland – plus alle de andre problemer det ellers ville medfører at modtage dem her i landet.

   • Poul Elmegaard

    Det er en pjat påstand du kommer med – uden substans. Alle der vil søge asyl, kan søge asyl – med eller uden grænsebom. To kontrolposter svarer vel til at spænde to korkpropper, fra vinflasker, på tværs i Storebælt og påstå at: Nu virker de!.
    Alle der vil til DK – kan uden at anstrenge sig – kommer til hertil.
    Vi kan ikke bar overlade problemerne til Grækenland og Italien – DK er en del af verden og vi skal fylde vores plads ud. Ikke dukke nakke og lege skjul. Det et tyndt. Det er dumt. Det er uansvarligt, og det bliver rigtig dyrt.

    • Kim Kaos

     Dit niveau er så lavt at jeg ikke orker at have en debat med dig – men du kan jo selv undersøge hvor mange der er blevet stoppet og afvist og hvor meget narko de har fået indfanget.

     Din udgydelser om bodegasnak og andre platheder og ringeagt for andre holdninger – gør dig uegnet til at deltage i en seriøs debat.

     Farvel.

     • Poul Elmegaard

      Tjae – du har jo brug for at dække dig bag skjult navn.
      Til din info – så er der ikke informationer om de afviste. Udover af det ikke er efterlyste personer, og det er ikke asylansøgere.
      Man kan gætte på hvem de afviste er: Personer der har glemt sit pas, mangler lys i forlygte o. lign..
      Politiet fremhæver, at de kunne gøre meget mere rigtigt politiarbejde, hvis ikke de skulle stå og hænge ude ved grænsen.

     • Kim Kaos

      SUK – hvis du gad at bruge den indvendige del af knolden så ville du hurtigt kunne finde ud af at jeg hedder Kim Kaos.

      Og dine gætterier viser blot at du heller ikke på det punkt har undersøgt sagen.

      Du er spild af tid – jeg lukker af for dig så jeg slipper for dine indlæg.

     • Albert Nielsen

      Jeg stoler på din vurdering, Kim, så jeg lukker og slukker også for geniet Poul Elmegaard.

  • Britta Due Andersen

   Går ud fra at du låser din hoveddør Poul. Du ved, at hvis nogen virkelig vil ind, kan det lade sig gøre. Alligevel låser du hver aften i håb om denne foranstaltning samt andre tiltag, som fx gode vinduer, der er lukkede fraholder tyve at forsøge..

   • Poul Elmegaard

    Det har du ret i. Men jeg vil helst få sat disse skurke bag tremmer, og til det vil jeg anvende politiet. Problemet er at skurke ikke køre over to grænsestationer, de finder en smut vej – over land, til vands eller i luften.
    Politi og told, fortæller at der smugles meget mere ind med luftfragt end over grænsen. Det skal vi da gøre noget ved, syntes jeg

 • Jacob Schønberg

  Det er vores egne politikere der svigter! Nøglen til løsningen ligger i at få udenrigsministrene til at formulere nogen ønsker til et EU samarbejde om at tvinge lande til at modtage deres egne udviste borgere. EU kan nemt gøre dette ved at sætte magt bag! Det kan Danmark IKKE!
  Danmark har lovet etiopien et par 100 millioner kroner for at modtage nogen få af deres egne borgere ! DEN ER HELT GAL!
  EU landene giver ca 0.7 % af BNP til U-landene stort set uden at stille krav og denne “hovedløse støtte bør lægges helt om således at de lande der anvender pengene til at skabe balance i deres samfund og som modtager de udviste borgere kan få støtte!
  De andre skal ingenting have.
  Dermed er de hidtige hjælpeorganisationer , mern især FN fyret på gråt papir. De har ikke løst deres opgave tilfredsstillende .
  DET ER OS VÆLGERE DER SKAL STILLE DE RIGTIGE KRAV TIL POLITIKERNE ! Det nytter at skrive til politikerne , når mange gør det så tænker åpolitikerne på deres stemmer