G20-topmøde skændes endnu engang af autonome bøller

I denne uge er der G20-topmøde i Hamborg, hvor ledere fra verdens 20 største økonomier (19 lande + EU) skal mødes for at drøfte den globale økonomi, terror, migrantkrise og andre væsentlige emner.

Med så mange statsoverhoveder til stede på én gang er sikkerhedsopbuddet naturligvis massivt. Op mod 20.000 betjente er udkommanderet. Det kan jo desværre ikke være anderledes. Et hold danske motorcykelbetjente er også taget til Hamborg for at hjælpe deres tyske kolleger.

G20-mødet tiltrækker i vanlig stil også tusindvis af demonstranter, som med udgangspunkt i en lang række anti-globaliserings og anti-kapitalismedagsordener vil protestere imod den måde, som verdens ledere varetager deres ansvar på. Det er helt naturligt i et demokrati. Og langt de fleste af demonstrationerne foregår ganske fredeligt.

Men G20-mødet skændes også af et ubehageligt sammenrend af sortklædte, voldelige autonome bøller fra den yderste venstrefløj, som kommer tilrejsende fra hele Europa for at lave hærværk og ballade og slås med politiet.

Politiet forventer, at der vil være op mod 8.000 voldelige ”aktivister” til stede ved G20 mødet. Denne gang med en opfordring til at gå på gaden under mottoet ”Welcome to hell”. Velkommen til helvede til G20-landenes politiske ledere? Hvor er det langt ude.

For mig at se har det ikke meget med demokrati at gøre, når ballademagere smadrer banker og burgerrestauranter og kaster brosten og det, der er værre, efter de betjente, som er på gaden for at beskytte demokratiets institutioner. Men heller ikke denne gang vil det lykkes for de yderliggående venstreorienterede voldsmænd at stoppe de politiske møder.

Den slags optøjer er desværre efterhånden et fast ritual ved den slags internationale politiske topmøder. De tyske myndigheder har selvfølgelig i god tid forberedt sig på truslen. Blandt andet ved midlertidigt at indføre grænsekontrol ved grænsen mod Danmark for at sikre, at voldelige autonome, ikke når frem til topmødet i Hamborg via Danmark. Helt på sin plads. Og vel egentligt også en meget klar erkendelse af, at når det kommer til stykket, så er grænsekontrol nu engang et af myndighedernes bedste redskaber i forhold til at sikre borgernes tryghed og sikkerhed.

 

 • Mehmet Sami Gür

  Skal eliten bestemme overalt?
  Har ganske almindelige borgere ikke have noget at skulle have sagt?
  Har vi borgere ikke ret til at sige noget? Det er vel ikke alle, der er voldelige, ikke sandt?

  • Kim Kaos

   Hvem forbyder borgerne i at ytre sig?

   Der er forskel på at ytre sig og vise sin foragt over for nogle af de folkevalgte – men grænsen går når folk begynder med hærværk og vold.

   Pia skriver jo også “.. langt de fleste af demonstrationerne foregår ganske fredeligt.”

   Men dit had til Pia gør dig åbenbart så blind at du ikke kan læse.

   Pia K. har intet mod at folk samler sig og demonstrere – hun kan, lige som så mange af os andre, ikke accepterer volden og hærværket som nogle mener de har ret til at benytte sig af.

 • Ole H

  Jeg er ikke autonom (som jo reelt betyder uafhængig-og dermed er et positivt ladet ord, melder forstår rengøringskonen PK nok ikke), men ville da demonstrere mod G20 hvis jeg kunne.
  Et sætup som forsøger at undertrykke almindelige borgere kan man da ikke støtte (med mindre man er en del af DF -dumme fjolser).
  At racisten PK er blevet formand er en skandale.

  • Flemming S

   Du burde lære at stave inden du kalder andre for ‘dumme fjolser’ og ‘racister’, – vel i mangel af saglige argumenter, som hadet har lukket ned for.

   • Ole H

    Lille Flemming
    DF vælgere er flere gange undersøgt: dårligt uddannede, enlige mænd, udkantsdanmark, lavt lønnede, lettere ved at tro konspirationer osv osv osv.
    Ikke just den mest flaterende profil.
    Der ligger en dom at man må kalde hende racist da det er det hun er.

  • Bastardo

   Ole H kan ikke lide Pia.
   Han kalder hende foragteligt for ‘rengøringskonen’.

   Ole H er komisk.
   Han ved det bare ikke selv.

   • Ole H

    Lille bastardo.
    Hun er rengøringskone – det er fakta (reel viden)
    Hun er også dømt i retten til at må kaldes racist. For det er hun.
    Så er det da en skandale at hun er formand for folketinget.
    At hun ligner en rotte er jo ikke hendes egen skyld, men skæbnens ironi, når hun nu har en rottes karakteristika (ulækker, hører til i kloakerne, er ikke stuerene, bringe sygdom med sig ).

 • M.S. Carstens

  Min bedre halvdel foreslog, at man kunne have foranstaltet mødet på krydstogtskib ude på havet. Det ville da have været både nemmere og billigere at beskytte politikerne, mod de farer vi andre skal leve med.

 • P. Aagaard

  I mange år har jeg haft som rettesnor, at hvad som helst som Danmarks hadprædikant nr 1 går ind for, kan man roligt være imod.

  Det gælder også i dette anliggende.

  Op til topmødet har ikke mindre end 130 demonstrationer fundet sted. Hver eneste af dem er forløbet fredeligt. Og nu – hvor klimabenægteren, som kalder sig USA’s præsident samt Ruslands diktator har indfundet sig, stiger protesterne naturligvis i omfang. 100.000 ventes på gaden i week-enden.

  Men endnu før vi aner, om det overhovedet vil føre til problemer, skal Kjærsgaard naturligvis lige have luftet sin længsel efter et autoritært samfund, hvor folk dømmes på forhånd, og hvor arbitrære tilbageholdelser hører til dagens orden.

  Pia Kjærsgaard har Højesterets ord for, at hendes holdninger kan omtales som racistiske. Alene af den grund er det en skændsel, at hun har fået landets fornemste civile embede. Til gengæld har hun ikke haft nogen problemer med at leve ned til sit ry. Værdighed er hende et ukendt begreb.

  Tavshed er guld, Kjærsgaard. En gang imellem tjener du bedst din egen sag ved at tie stille. Helt stille!

  • Kim Kaos

   Alt erfaring viser fra tidligere topmøder , at demonstrationerne kan udvikle sig til voldsomme gadekampe.

   Så måske er det dig der lukke af for fakta

   Du er formodenlig parat til at trække dine ord i dig igen – hvis det viser sig at Pia K. fik ret i sine dystre forudsigelser.

   • M.S. Carstens

    Kim Kaos says:
    6. July 2017 at 17:48

    Du har helt ret, allerede i dag, var der sat vandkanoner ind mod demonstrationer, men de blev der ikke sagt e´t ord om på de danske nyhedskanaler.

 • Leif Thordal

  Lur mig, om der ikke også er en særdeles aktiv gruppe fra “Det Højre-Radikale miljø”.
  De står erfaringsmæssigt for de kraftigste øretæver.

  • M.S. Carstens

   Leif Thordal :

   Må du da, venligst, berette derom?

   -Bare sådan, at dine fantasier får fodfæste 😉

 • Hans Olsen

  IIIhhh guder Pia. Kan du for helvede ikke forstå at du IKKE skal propagandere når du er folketingets formand! Følg den danske tradition eller SKRID UD AF DANMARK !

 • Jens Ellekær

  Som andre liberale retsstater har Den Tyske Forbundsrepublik en forfatning, der garanterer borgerne ytrings- og forsamlingsfrihed. Det er derfor fuldt lovligt at gennemføre demonstrationer mod G20-topmødet i Hamburg.

  For de såkaldte antifascister er udøvelsen af deres ytrings- og forsamlingsfrihed imidlertid ikke nok. For dem drejer det sig om at forhindre anderledes tænkende mennesker i at udøve deres ytrings- og forsamlingsfrihed. Med henblik på dette ønsker de med vold at tiltvinge sig magten over gaden, hvilket leder tanken hen på fordums tiders tyranniske ansatser:

  Die Straße frei
  Den braunen Bataillonen
  Die Straße frei
  Dem Sturmabteilungsmann!

  som det lyder i anden strofe af Das Horst-Wessel-Lied. I dag er gadekæmperne så ikke brun- men sortklædte, hvilket da også er den væsentligste forskel.

  Da det ikke vil lykkes antifascisterne at knægte G20-topmødets ytrings- og forsamlingsfrihed, kan det allerede nu med meget stor sandsynlighed forudses, at de vil udlade deres frustrationer i et orgie af ødelæggelse af privat ejendom i Hamburg. For lige som de skelner skarpt mellem egne og andres frihedsrettigheder, så skelner de også skarpt mellem egen og andres ejendomsret.

  Jeg skal være ærlig og sige, at jeg håber, at antifascisterne får en ordentlig gang bank af det politi, der har til opgave at opretholdelse den tyske samfundsorden.

  • M.S. Carstens

   Godt og klart skrevet.

 • Annika Ekbrandt

  Som jeg ser det er der god grund til at være kede af politikere, så jeg syntes det er godt hvis der er nogle der giver udtryk for deres utilfredshed med dem. Demonstrationer er helt og aldeles lovligt i et demokrati, så jeg kan ærligt talt ikke se hvad probemet er, udover at Pia Kjærsgaard allerede ser bål og brand i gaderne, som hun jo har for vane, når hun spiller på sine klassiske propaganda trommer, og afvikler solo på sin frygt fløjte.

  • M.S.Carstens

   Måske, det vil de næste timer og dage vise, hvis vi får det at se i de danske medier.
   Men hvor er venstrefløjen da, i demonstrative meldinger, mod den iSlamiske invasion vi er under fuld afvikling af?
   – Inkl. de friheder, goder, velfærd, …, som venstrefløjen selv var på barrikaderne for i sin tid?

   Det er altid “fint nok” , at pudse glorien og efterlade lortet, til dem, som skal rydde op.

   Ps.
   Hvorfor mon jeg lige kommer til at tænke på forgangne weekend:
   Roskildefestival (vel mest “elitens” festival) med 130.000 deltagere, der efterlod sig 2.400 TONS efterladt affald, på et total afgrænset areal,
   og Landsstævnet i Ålborg ( vel mest de selvansvarliges stevne) med 155.000 deltager i hele byen, som efterlod sig i alt 85 tons affald????

  • Kim Kaos

   76 betjente er såret efter sammenstød med G20-demonstranter

   https://www.b.dk/globalt/76-betjente-er-saaret-efter-sammenstoed-med-g20-demonstranter

   Og det er kun begyndelsen

   • M.S. Carstens

    Jeps, sidste meldinger er oppe på 196, siden i morges :-(((

 • Jannie Petersen

  Ja, lad os gøre som moralhykleren Kjærsgaard foreslår ved enhver given lejlighed: Indfør grænsekontrol – så kan vi måske holde svindeltyper som Messerschmidt, Vistisen, Dohrmann, Karlsson og Espersen ude af vort land.

  • Kaj Ikast

   De nævnte fem MELD- og FELD-fidlere skal holdes væk fra alle penge. Send dem til Grønland.

 • g wiltek

  Men G20-mødet skændes også af et ubehageligt sammenrend af sortklædte, voldelige autonome bøller fra den yderste venstrefløj, som kommer tilrejsende fra hele Europa for at lave hærværk og ballade og slås med politiet.

  Sortklaedet voldelige boeller???
  Du taler vel ikke om politiet??

 • Niels Christensen

  Jeg havde håbet på at vi hen over sommeren kunne undgå at høre Pia K.s moraliserende adfærd, som er kvælende at høre på i forbindelse med udsendelserne fra Folketinget.
  Hold nu ferie Pia, så jeg kan læse Berlingskes netavis uden at blive i dårligt humør.

  • Kim Kaos

   Du kan også vælge at lade være med at læse det Pia K. skriver

   • Niels Christensen

    Nu er det sådan, at læsning af indlæg forudsætter en holdning og dermed retten til at rose/kritisere.
    Det kunne jo være, at Pia K. en dag har et indlæg uden den moraliserende tone.
    F.eks. hører jeg ofte personer udtale, at de aldrig kunne finde på at læse Ekstra Bladet m.fl.
    Hvor kan de forholde sig kritisk og generelt til en avis, man aldrig læser

    • Kim Kaos

     Hvad med du så kommer med en holdning til det du læser – du er jo komplet ligeglad med emnet – du vil bare brokke dig over Pia K.

     • Niels Christensen

      ja, men næppe mange kan vel være uenig i det Pia K. Fremfører.
      Problemet er bare, at Pia efter hun forlod formandsposten og blev formand for FT næsten dagligt fremturer med sin moralisering uden på nogen måde, at forholde sig til baggrunden for tingenes tilstand.
      Det er for let blot at konstatere, at det kun er venstreorientere !
      Hvad er mon baggrunden for at vi er vendt der ?
      Ingen har som Pia været med til at forværre tingenes tilstand på baggrund af DF.s handel med lovgivningen, svindel med EU midlerne m.v

     • Tom Erne

      PKs indlæg handler hverken om G20, autonome, forsamlingsfrihed eller lign. Det handler om de sidste 2 linjer, at grænsekontrol iflg. Hende er af det gode.
      At man konstatere at grænsekontrol selv sagt ikke effektivt stopper noget som helst er underordnet. Hendes pøbelfølge har taget “nyheden” til sig uanset!

 • M.S. Carstens

  Og alt imens:

  https://www.b.dk/nationalt/dansk-imam-pet-tager-ikke-terrortruslen-mod-os-alvorligt

  Jeg kan kun sige, lad det ske!

  Men hvorfor fanden har vore politikere tilladt, at iSlammets lort og efterladenskaber skal have lov til, at udspille sig her i vort land, på vor regning?

  Og nu også under anklager mod, at PET ikke beskytter de´m ?

  Må vil selv have lov at være her?
  Eller er vi allerede inde i, at vi er yt og iSlamets Herrer klantropper fordrer, at vores lov og orden skal forsvare deres krig mod hinanden, i kampen om vores undergang ?

  NU MÅ der fandeme sættes en stopper for galskaben!!!

 • Lone Jensen

  Pia Kjærsgaard har skabt en karriere på at udbrede frygt. NU skal du være bange for dét som Pia siger. Du skal frygte de farlige brune mennesker og de farlige som stemmer til venstre. Du skal frygte ALT det som Pia siger. Frygt frygt frygt frygt frygt…

  • Jens Petersen

   Frygt?
   I er de associale der mener andre mennesker et til for jer. I er antidemokrater der er ligeglade med andre menneskeres demokratiske rettigheder. I er en usympatisk snyltehær der lader hånt om de svage i samfundet fordi det altid er jeres ego og hvad I nu vil have til jer selv der betyder noget.

  • M.S. Carstens

   @Lone Jensen

   Hvis du mener at frygten er grundløs
   – så er terror i islams navn vel også bare noget, som slet ikke er sket?
   – så er der for dig vel for dig heller ingen problemer i, at gå alene gennem Malmøs indvandreghettoer en sen aften i sommerkjole?
   – så er hovedparten af koranens vers noget eklatant vås, som muslimer tager dyb afstand fra?
   Og så er det vel heller ikke noget problemer for hele venstrefløjen, at borge med deres liv, frem for at vi alle er taget som gidsler?

 • Arvid Holm

  Det undrer mig, at politiet iklædes beskyttelsesdragter, så f.eks de autonomes brostenskast kan bagatelliseres som ufarlige.
  Da forsvaret skal stå i rimeligt forhold til angrebets farlighed, afskæres politiet jo som konsekvens fra anvendelse af skydevåben.
  Hvis politiet måtte gengælde haglvejret af brosten og molotov-cocktails med sigtede skud, ville det føre til, at farlige angreb blev opgivet som livsfarlige for de aggressive forbrydere.
  Rent praktisk ville det være let at lade skarpskytter betjene våben med kameraer, der dokumenterer hændelsesforløbet.
  I stedet for 5000 pansrede betjente, der fungerer som boksebolde/målskiver for sociopatiske bøller, kunne man nøjes med at betale for en lille kampgruppe.
  Antallet af begravelser ville hurtigt blive mindre.

  • Ib Heinisch

   “med sigtede skud”, måske skulle du søge psykologisk hjælp.

 • Ivo Santos

  Det er nu eller ærligt at deltagerne til G20 mødet ikke kan tage sig sammen til at inviterer protestanterne ind til G20 mødet. Helt sikkert, havde man gjord det og tilladt protestaterne at protestere så havde man vil heller ikke haft brug for 20.000+ betjente til G20 mødet. Jeg kunne da ellers godt tænke mig vide hvorfor beslutninger der har store betydning for samfundet generelt så som handles aftaler, G20 og meget andet skal foregå for lukkede døre unden at mening mand og kvinde har noget at skulle have sagt!!!???….

  Unskyld mit sprog, men!!!, en del af de politikerer der deltaget i G20 mødet er, efter min egen mening, arrogante og griske.

  Nok har vi som mening mand og kvinde lov til at protesterer, men når det kommer til store vigtige møder så som G20, eller når den Kinesiske præsident kommer på besøg så er det tilsyneladende ikke længere tilladt for mening mand og kvinde at protesterer, men!, har det ikke altid været sådan!!!???

  • Jens Petersen

   Hvorfor skulle man lytte til en flok ignorante voldspsykopater som ikke har respekt for demokrati eller andre mennesker?

   • Ole H

    Jens du har ret.
    Hvorfor høre på ledere fra Kina, USA, Tyrkiet, Tyskland, Rusland, osv osv. De har startet de fleste krige og har flest liv på samvittigheden. De får som fortjent.

  • M.S. Carstens

   Det er skam tilladt at protestere, når protesterne/demonstrationerne er lovlig anmeldt og tilladt og når de i øvrigt foregår under ikke voldelig/ødelæggende former.
   At de ikke alle er blevet tilladt, kunne jo være et resultat af tidligere erfaringer?

 • georg

  Nu skændes “folket” endnu en gang mod G 20 fidusmagerne, ene og allene for at få folkets stemme til at “LYDE”, og med metoder, som G20 selv har indført. Vold og magtbegær på alle fronter. Protestanterne “folkene” ,er bare at opfatte ,som ” terroister”, med alle mulige navneangivelser.

  G 20 er ikke andet som et gigantisk svindelnummer overfor verdens folket, styret af reklameindustriens illusionister.

  NB: Primitiv, så meget, at det virkelig gør ondt.

 • ebbe anersend

  Hvor mange penge var det som dansk folkeparti stjal fra kassen lille pia? Du og DF er mindst ligeså kriminelle som dem der laver kriminalitet i tyskland. Vi GIDER ikke politikere mere! I er en flok kriminelle svin!

  • Kim Pedersen
   • M.S. Carstens

    Jeps!
    og så kan “ebbe anersend” vel også lige svare på, hvad diverse tilskud til Folkets Hus går til, samt mange andre mærkværdige tilskud, som venstrefløjen i KBH bruger skatteborgernes penge på?

    • ebbe anersend

     nej det kan jeg sgu ikke, jeg tilhører ikke venstrefløjen !!!!

     • M.S. Carstens

      Hvem af partierne på højrefløjen så, ebbe anersend ?
      Venstre med Løkkes beklædningsfusk, konservative, med Papes baggrund i et stadion i Viborg, eller LA, med rødder i Saxobank?

      Jeg kan sige dig, at intet parti på Tinge/EU har rent mel i posen og af den grund burde INGEN pege fingre af andre, for at promoverer sig selv!

      Husk, når man peger på andre med en finger, peger mindst tre mod sig selv.
      Derfor er dit stount her, kun udstillingsvindue for, med hvilke nedrige virkemidler, at du vil debattere på.

      I øvrigt vil jeg nu komme med en e´n af mine leveregler:
      “Vikkel dig ikke ind i andres spindelvæv, men lev dig frit i demokratiet, så du ikke er nødsaget til, at stemme ja til noget, som egentlig går dit indre imod”
      – og dermed heller ikke er nød til, at forsvare sig/sit, med nederste argumenter, frem for klar tale, om den politik man støtter eller ønsker 😉

 • ebbe anersend

  hvis du mener man skal tilhøre venstrefløjen for at være TRÆT af DF så er du sgu et tågehorn. Håber virkelig ikke du stadig tror på deres løgne..

  • Jens Petersen

   Ja, man kan da let være træt af DF, men man er syg oven i hvis man i en artikel som denne bruge tiden på DF’s tidligere formands demokratiske udtalelser, og ikke nævner tusindevis af venstreorientertede voldsfacisters ageren.

   Det er virkelig sygeligt med alle de personangreb fra de frelste.

   • M.S. Carstens

    Enig, Jens Petersen, !

  • M.S. Carstens

   Nope, ebbe anersend ;
   DF leverede heller ikke på det, som de fik stemmer for, HELT i tråd med andre, der fik foden inden for, men jeg er frit stillet, så jeg kan igen fremover tage bestik af nye tiltag på den politiske front og har ikke deponeret min demokratiske stemme noget sted og behøver derfor heller ikke at forsvare den.
   Og da slet ikke her, i en blog, med et helt andet tema, som Pia fra DF helt legitimt bringer på bane!

 • Palle Huld

  Ikke mere skændsel, end de korrupte politikere befolkningerne trækkes med.

  Jeg skal da lige love for at DF er blevet “stuerene”. Det krævede så ikke mere end en formandsplads.

 • Arvid Holm

  De såkaldte demonstrationer imod G20-topmødet består ifølge medierne af angreb på politiet fra tusindevis af voldsmænd fra den yderste venstrefløj.
  Medierne nævner i hvert fald ikke demonstrationer til fordel for G20-mødet.
  Men det er nærmest statistisk umuligt, at der ikke findes personer, der ønsker at medvirke i sådanne demonstrationer.
  Så det er nærliggende, at ingen tør deltage af frygt for de venstreorienterede sociopater?
  I givet fald er det helt ved siden af, når voldsorgiet berømmes som “demokratiet i funktion”.
  Faktisk er det “demokratiet sat ud af funktion”.
  Der er intet civiliseret eller demokratisk ved at beskytte demonstranter, der med vold og trusler terroriserer andre demonstranter til tavshed.

 • Jørgen Villy Madsen

  Spørgsmålet der aldrig stilles er: Hvad er det samfundet gør ved mennesker, der udvikler sig til voldspsykopater? Højrefløjen har leveret de værste psykopater verden har set og burde interessere sig for spørgsmålet.

  Det er så nemt at sige venstrefløjen, og det passer perfekt ind borgerskabets indskrænkede omverdensforståelse.

  Men – den ægte venstreorienterede kunne ikke drømme om at slå en flue ihjel – eller en politibetjent. Højrefløjen skal kigge i egne rækker efter voldspsykopaterne, hvis de alvorligt ønsker at finde dem.

 • leif tullberg

  Dette har ikke noget med demokrati og retten til at demonstrerer at gøre,
  det er terror og vold udført af ca. 8000 voldsidioter der benytter lejligheden til at udleve deres voldsdrømme og ødelæggelsestrang.

  Det er ikke mennesker der vil samfundet noget godt, de lever af og på samfundet,
  og jeg er af den overbevisning at de fleste af disse voldsidioter ikke bidrager med nogen former for samfundsnytte.

  Men de resterende ca.90.000 demonstrerende som agerer for en sag de tror på,
  er naturligvis i orden, så længe de ikke deltager i vold og ødelæggelse.

  Skal vi have flere forbud, skal vi stramme reglerne for demonstrationer, NEJ”

  Men politi og efterretningstjeneste skal opspore alle som en,
  af disse voldsidioter og sørge for de bliver straffet efter gældende lov.

  • M.S. Carstens

   Jeg er helt enig;
   De sidste “opgørelser” jeg så fra tysk tv, var at mere end 200 betjente var såret og 147 demonstranter var anholdt.
   Der er total maskerings forbud ved demonstrationer i Tyskland, så reelt kunne politiet have taget langt flere ud af ulovlighederne og midlertidigt deponeret dem i den bygning de havde indrettet til formålet, med plads til 400 prs.

   Det er mega trist, men det er efterhånden nødvendigt, at sætte militæret ind, der hvor venstrefløjen ikke kan styre sine, under demokratiske regler.
   Jeg havde gerne set, at optøjerne var blevet standset, af militæret, langt før, end det halve af Hamburg var blevet smadret og politiet da stod som backup, til at tage enhver maskeret med, til nærmere, dokumenteret, identifikation.

   Og nej, jeg ønsker mig ikke en militærstat, men visse dele af venstrefløjen provokerer til det.
   Ja, endda på flere niveauer, men det tema skal jeg venligst udelade her.

   Nu mangler vi bare, som vi kender det, at de 147 bagefter kommer og beskylder politiet for, at de har fået hudafskrabninger, pga. brutal politivold :(((((

 • M.S. Carstens

  En tak, til den store demonstration, som i dag forløb fredeligt og hvor en stor del af deltagerne var i mod globaliseringen.
  Men den fandt vist også sted, mens venstrefløjen holdt en hårdt tiltrængt kamppause, inden de igen i nat går på barrikaderne og forvandler Hamburg til en krigszone?

 • M.S. Carstens

  Tjaa, den “ekstreme” danske venstrefløj er skam også godt med i fronten, under “Fra København arrangeres busturen af ‘Revolutionære Antifascister’ m.m.:

  http://www.uriasposten.net/archives/84881#comments

  hvor det bl.a. lyder fra Socialistisk Ungdom:
  Jeanette Kusk, SUF: Civil ulydighed og vold er noget af det der har vundet allerflest kampe gennem tiden.

  – jo, jo, man går vel ikke glip af en krig mod demokratiet?

 • Arvid Holm

  Det er aldeles uacceptabelt, at samfundsfjendtlige grupper som her kommunister udkonkurrerer statsmagten.
  Er det mon Stalins supersoldater, der fejer politiets mandskab tilside?

  “Hidtil hemmelige dokumenter viser, at den sovjetiske diktator Josef Stalin forsøgte at lave en uovervindelig hær ved at befrugte afrikanske kvinder med sæd fra aber.”

  https://www.dr.dk/nyheder/udland/josef-stalin-ville-lave-en-haer-af-aber

 • lisbeth sørensen

  Rengøringsmutter mener at højreradikale fra hendes nazistiske fløj ikke er involveret i optøjerne..dette er en misforståelse. De er altid de værste disse karseklippet bøller..

  I 30 har df nu løget om vores stramme indvandrerpolitik..die dumme df’en?

  • M.S. Carstens

   lisbeth sørensen ;

   Det vil jeg da meget gerne se nogle fakta-relaterede beviser på?

 • Kurt Jensen, DANSK FOLKEPARTI VARDE

  Der findes utallige billeder fra Nazi-tyskland af bølgende menneskehav, som i kor råber ”Heil Hitler”, mens alle taktfast rækker højre arm i vejret for at hylde ”der Führer”. Næsten hele det tyske samfund lod sig rive med af Hitler og nazismen og støttede dermed en politik, som var skyld i, at tusinder forsvandt fra samfundet, og at man ikke længere måtte tale med jødiske naboer og venner. En del af forklaringen på, hvordan det lykkedes at overbevise befolkningen, er nazisternes vidtgående brug af propaganda, som opbyggede en kult omkring Hitler og udbredte budskabet om, at jøderne var Tysklands fælles fjende.

  • M.S. Carstens

   Ja, nazisme og islamisme ligger tæt op ad hinanden og i begge ismer, er/var det venstrefløjen og de radigale der åbnede for invasionerne.

 • Jan Johansen

  Overskriften på dette indlæg/oplæg er: “G20-topmøde skændes endnu engang af autonome bøller”, men af en eller måske flere grunde forsøger flere debattører at dreje diskussionen væk fra emnet. Det er da lidt besynderligt og lidt tankevækkende. Hvad mon de er ude på? Forsøger de at retfærdiggøre de vanvittige bølleoptøjer i Hamburg, som blot har ført en masse ødelæggelser og personskader med sig, eller er det blot et forsøg på at demonstrere magt til ingen verdens nytte? Det er da ynkeligt. Tror de mon virkelig selv på, at de får noget som helst ud af deres forehavende? Det eneste de får ud af deres voldelige magtdemonstration er blot en tiltagende afstandtagen til deres barnagtige udskejelser uden et reelt mål. Flere af dem kan slet ikke ytre sig på normal vis. De tror åbenbart, at de kun vil blive hørt med stenkast og ødelæggelser af anden mands ejendom, men her tager de helt og aldeles fejl. De har næppe ret mange sympatisører i Hamburg og flere andre steder i Tyskland. De er garanteret uønskede fremover, og mon ikke man fremadrettet vil gardere sig mod lignende vanvittige hændelser. Hvis de overhovedet har et reelt ønske om at få ændret på noget som helst, så har de til fulde demonstreret, at de er utilregnelige, og at man derfor ikke kan tage dem alvorlig. De skal selvfølgelig have lov til at demonstrere, men det skal i hvert fald ikke ske på deres betingelser.

  • M.S. Carstens

   Det gør mig ondt, men selv her, i PK´s blog, hænger cen sur en igen,
   så jeg må derfor kort henvise til de sidste tre beretninger om temaet på u ri as posten, hvor jeg også konkluderer:

   “Måtte de tyske myndigheder indhente ALLE de udtalelser som ovennævnte deltagere er kommet ud med gennem pressen, kræve dem udleveret og stillet til ansvar for både offentlige og privates økonomiske skader.”
   i kommentarsporet til:

   “8. juli 2017
   Flere tusinde tilrejsende venstreradikale smadrer Hamborg, 200 betjente såret: Blot ‘demonstranter’…”

  • Arvid Holm

   Et medlem af Enhedslisten kan ofte kendes på den usædvanlige hovedfacon.
   I nattelivet er han altid på vagt, så han er klar til at jage personalet væk, hvis de vil henstille kaffekander eller øller på hans isse.
   Når opmærksomheden svigter på grund af fuldskab, risikerer han tilmed at blive støvet af eller at blive tørret over med en fugtig klud.

 • Gerd Larsen

  Hvis politikerne ikke følger demokratiets spilleregler, så er det vel ikke så underligt at nogle borgere heller ikke gør det. Dansk Folkeparti har stjålet af kassen, og her sidder lille Pia så og spiller hellig. Come on Pia! DF er ligeså udemokratiske som dem du peger fingre af. Du er intet andet end taktik, spin og propaganda. Du er aldeles tom indeni. En indstuderet marionet.

  • M.S. Carstens

   @ Gerd Larsen:

   Igen en kommentar med temaet:
   “min far er bedre end din”
   og igen helt uden seriøse alternativer.

   Jeg må derfor stille dig modspørgsmålet til
   “Du er intet andet end taktik, spin og propaganda. Du er aldeles tom indeni. En indstuderet marionet.”:

   Hvad er du da? og hvor er dine seriøse kommentarer til temaet her?
   S.U.

 • Arne Nielsen

  Der gør sig, både her i debatten, og i Pia Kjærsgaards skriv det gældende, at man hælder al venstrefløj ned i samme spand, og det synes jeg til en vis grad er misvisende. Det er nok rigtigt, at de, som står for disse optøjer, betegner sig selv som venstreorienterede, ligesom vi har set såkaldte “frihedsbevægelser” ude i verden både påberåbe sig kommunisme og socialisme, men hvor der reelt har været tale om fascisme, og dertil er at føje, at der altså findes en anden form for ventreorienterethed, som er udpræget ikke-voldelig, og som tror på og satser på det gode i mennesket, og som helt bakker op om de borgerlige frihedsrettigheder. Desuden bør man vel heller ikke se bort fra, at der i nogle af disse voldelige optøjer befinder sig agents provocateurs med det formål at miskreditere al venstrefløj gennem voldelig optræden. Men sådanne handlinger kan næppe redegøre for det altsammen. Der foreligger det problem, at misliebige kræfter opfatter termen “venstrefløj” som en blankocheck til at opføre sig dårligt, og det forhold, at der på venstrefløjen ikke er nogen, der har magt til at sætte bom for sådanne kræfter, fører til, at det hele i praksis er temmeligt uorganiseret, men at man på den anden side godt kan tænke sig, at disse forbryderiske kræfter har deres egen form for organisering, sådan som vi så det med Blekingegadebanden. Ordentlige mennesker, som i al fredsommelighed har venstreorienterede synspunkter, er ikke tjent med sådanne tingenes tilstand, men er på den anden side næppe heller klædt på til et opgør med disse kræfter, hvorfor vi har en begrædelig state of affairs. Desværre delagtiggøres vi aldrig i de tanker, de folkevalgte venstrefløjsfolk gør sig desangående, hvilket nok kunne have en vis interesse med det formål at klarlægge visse dynamikker som gør sig gældende. Er der tale om, at man tillægger kapitalmagten en overgrebsegenskab, på hvilken svaret er denne voldelighed? Er det det, der gør sig gældende? Jeg mener da, at i så fald kunne det have interesse at få disse tanker frem i lyset, og der forligger her en journalistisk opgave, som burde interessere. Jeg er af den opfattelse, at tingene, hverken på højre eller på venstre fløj, er så selvfølgelige, at man ikke behøver at diskutere dem. Er disse voldelige optøjer ikke symptom på, at samtalen er gået i stå? Det tror jeg.