Inde i DR’s osteklokke har de ingen skam i livet

Nu skal også børnene have proppet visionen om det multi-kulturelle hyggeland ned i halsen. Danmarks Radios børneprogram Ramasjang har sendt 11-årige Dicte til Iran med sin far og mor ”for at blive inspireret af de lækre og kreative hijabistaer”.
Dicte er både charmerende, naturlig og fuld af godt humør, men hun kan logisk nok ikke vide noget om ayatollahernes Iran. Det gør de naturligvis i Ramasjang’s redaktion. Men dér, som i resten af DR, er budskabet, at DR har sit helt eget budskab om, at vi lige så godt kan vænne os til at se tildækkede kvinder, og at islams regelsæt kan være ganske gemytlig at leve under.
Der kom dog ikke mange meter muslimsk modetøj ud af børneprogrammet, og Dicte og hendes forældre vendte blot hjem med en stak farvestrålende tørklæder. Som den naturligste ting prøvede Dicte også en chador, der dækker alt undtagen hænder og ansigt, og som vi fik oplyst betyder ”telt”. Meget rammende i øvrigt, men det var også den eneste oplysning, som seerne blev forsynet med.
Mens sagesløse børn, som ser Ramasjang, nok ikke aner uråd, endsige kender til de islamiske samfunds forkvaklede og tilbagestående regler for levevis, må der dog have været nogle voksne, som kom i tanker om, at i Khomeinis islamiske republik må de modigste iranske kvinder kæmpe for hver milimeter nøgen hud, overvåget, forfulgt og straffet, som de bliver af republikkens shariavagter og islamiske domstole.
For i ægte islam er enhver kvinde en fristerske, en potentiel skøge, som kan vække uimodståelige, iboende dyriske instinkter i mænd og med deres blottede hud og hår lokke dem bort fra dydens sande vej.
Måske havde Ramasjang’s børneseere fået noget at tænke over, hvis de havde fået fortalt, at den slags mænd har lov at gifte sig med lille Dicte? At Dicte i Iran allerede kunne have været gift i to år, hvis hendes far gik med til det?
Hvad mon bliver det næste i DR’s skamløse forsøg på at forberede børnene på, at med Danmark som multikulturelt samfund følger også alternative familiemønstre?
Når tvungen tildækning under trussel om bøder, pisk og fængsel ikke er så slemt endda, kunne det da også være fint at oplyse danske børn om de lyse sider ved flerkoneri. Hvad med ”Dicte dater i Dhurma” i Saudi Arabien? Eller ”Hygge og husspektakler i Habibis harem”?
Da jeg i 2002 tid stiftede foreningen Kritiske Licensbetalere var det for at holde både øje og øre med, hvordan Danmarks Radios licens-milliarder blev beslaglagt af en af en privilegeret elite og anvendt til at påtvinge danskerne en ”korrekt” og ”anstændig” verdensanskuelse.
Jeg kan i dag 15 år efter konstatere, at den skævvredne folkeopdragelse trives i bedste velgående i Danmarks Radio.
Og som for at føje spot til skade har DR i mellemtiden bygget sin egen osteklokke på Islands Brygge, så snedigt lydisoleret, at ingen mislyde kan trænge igennem glasset, mens DR selv har fri bane for sine moralske budskaber den modsatte vej. Ikke underligt, at en så avanceret teknologi løb op i fem milliarder kroner.
Inde i osteklokken er der i årevis blevet ævlet om ”etik” og brugt formuer på luftige etik-kurser, og endda ansat en etik-chef til en million kroner om året. Men altsammen forgæves, må vi konstatere, når de ansatte ikke får den flygtige tanke, at der kunne være noget etisk betænkeligt ved et program som ”Dicte tester mode i Iran”. Etik-chefens opgave er nu at forklare, at der intet etisk problem er.
Det ser ud som om, at de ansatte i Danmarks Radio ikke bare har deres egen politiske dagsorden, men også deres helt egen etik og moral, som dog bliver mere og mere tyndslidt.
Det samme sker heldigvis også for stadig flere licensbetaleres tålmodighed.

 • Niels Oe

  “Ingen skam i livet”?????? Kommer det fra EU-svindleren.

  • Niels Henriksen

   Gad vide, hvad der mon ville dukke op af tilsvarende eller endnu værre sager, hvis man
   kiggede de andre partier og EU-politikere mv. lige så ivrigt og grundigt efter i sømmene, som
   når der er tale om repræsentanter fra EU-kritiske partier … 😉

   Men da der var mistanke til bla. financieringen af Margrethe Aukens valgkamp for nogle år siden,
   så blev sagen “sjovt nok” lynhurtigt dysset helt ned på bla. DR – for man skulle jo nødigt lægge
   sig ud med vennerne med pengene og hele hoben af frelste og selvfede glorieoudsere med alle
   de “rigtige” meninger, vel?

   I øvrigt var det da bemærkelsesværdigt, hvor travlt de andre partier havde med at holde en meget
   lav profil, da MM-sagen kom frem sidste sommer, når man ellers skulle have forventet det stik
   modsattte. Havde de mon i virkeligheden selv nogle skeletter i skabet, som de helst ville holde godt
   skjult for offentlighedens kritiske blikke? 😉

   • Niels Oe

    Dette hedder “whataboutery”. Men kør du bare på med historier om Margrethe Auken. Fint nok med mig.

 • Jens Jørn Pedersen

  Morten Messerschmidt har ingen skam i livet.
  Han er ødelæggende for al fornuft!
  Hvad betaler han for at få lov til at komme med al sit ævl?

 • Per Kristensen

  At morten måske ingen skam i livet har, ændre sådan set ikke ved sandheden i det han siger.
  Med den moralsk falleret bestyrelses formand, kan det ikke undre at det går den vej med DR.

 • peter kocsis

  tak for Berlingeren for at opstille MM som en omrejsende 5-rangs tivoli klovn, som er opstillet i en fjællebod så alle kan kaste lagkager i fjæset på ham.

  • Jens Jørn Pedersen

   Jeg har et par kager klar 😉

   • peter kocsis

    forhåbentlig kokosnøddekager med hele kokosnødder indeni

 • Axel Artke

  Det glæder mig at se, at du ikke bare er velbegrundet kritisk over for EU, men også over for islam og dens danske kolloboratør: DR.

  • Dennis Sørensen

   haha – beskæftigelseterapi for den små MeSSerschmidt sponsoreret af dansk folkedanserparti og tante berlinger i fornøjelig flæskefarvet (for)hud og folkedanserkjole

 • Per ChantBou

  Hold nu kæft din tosse! Så klart kan det siges!

  • Chingachgook Jensen

   1 kommentar og 2 stemmer på din profil.
   Tror du ikke bare du skulle gå i seng, troll.

   • Niels Oe

    Belæringer af, hvad andre folk skal gøre eller ikke skal gøre, er det noget, som du gør dig meget i?

   • Frank Andreasen

    Hvordan synes du selv det går Chingachgook?

   • Dennis Sørensen

    2 kommentarer og 3 stemmer på din kommentar. Tror du ikke bare du skulle droppe den årlige udgang, troldepus?

 • Jørgen Villy madsen

  Er der slet ingen, der tager sig af Morten Messerschmidt? Det er tydeligt, at han er på vej ud i et nyt sammenbrud. Han er manisk og efter et sådant udbrud følger depressionerne. Vi ved det jo godt.

  Han lever i den grad i sin egen verden, at han bliver nødt til at danne sit eget parti for at blive i den. Virkeligheden sagde han og hans fans farvel til for år tilbage.

  Dansk Folkeparti er ikke uden medskyld i derouten og har pligt til at lede manden ud på et sidespor, hvor vi ikke konstant konfronteres med hans vanvittige skrækscenarier.

 • colinbradley

  Osteklokke? HAha! Hvem er det lige der gemmer sig i en osteklokke? Der er en verden derude og meget af det er hverken dansk eller specielt ivrigt efter at overbevise nogen om at den kunne og ville blive dansk. Den har ikke desto mindre sin eksistensberettigelse, og hvorfor i alverden må danske børn ikke lære noget om det og være nysgerrige men i stedet fyldes med denne klovns idiotiske fordomme. Usmageligt at tage børn gidsel i smadrekampagnen mod en institution som er mere dansk end Messerschmidt og hans latterlige åndsfæller nogensinde vil blive.

  • Jan Ask Andersen

   Hold da op hvor er du stupid colinbradley.
   Tragisk

  • Flemming Dall

   Og der er lige så usmageligt at bruge børn i islamisk propaganda.

 • K. Sørensen

  Licens er noget vi giver til araberne.

  • Claus Hasle Larsen

   Nu er folk fra Iran jo ikke arabere

   • Per Kristensen

    Det er de faktisk, men som med alt andet hos arabere, kan de heller blive enige om det. Bare se på hvordan Saudi er igang med at bombe yemen tilbage før stenalderen, ikke at der skal mange bomber til. men det er deres såkaldte brødre.
    Arabere er og bliver underfrankeret, og den eneste grund til deres rigdom er, at vi startede med at hive olien op for dem. Saudi ender som Venezuela, de kan ikke vil ikke lave noget som helst, alt hvad de har af produktion er styret af udlændinge.Ifølge the Economist, står de til at gå fallit i 2021 hvis ikke de lægger stilen om.
    De er og bliver underfrankeret, har altid været det, vil altid være det.

    • Dennis Sørensen

     Det er de jo faktisk ikke. De taler ikke engang arabisk. Få dine fakta i orden, inden du skriver sligt.

     • Per Kristensen

      Næe, de taler for en stor del Farzi ( måske med S ).
      Men for en vesterlænding er det mere end almindeligt svært at høre forskel.
      Men det er jeg sikker på du kan Lille Dennis.
      Jeg er stadig i Mexico og tjene lidt penge til din kontant hlæp.
      husk at sige tak

     • Dennis Sørensen

      haha – du kan ikke engang stave på dansk. Og så kører du frem med et argument om at det er svært at høre forskel på farsi og arabisk. Skulle det være et argument for at iranere er arabere. Du er da mere end almindeligt småtbegavet, sprogspasser.

     • Per Kristensen

      Du glemte at sige tak, eller har du ikke fået kontant hjælpen ind på din nem konto ?.

     • Dennis Sørensen

      Er du dum eller mangler du bare noget i den øverste etage? Idioter som dig, der ikke har nogen argumenter burde holde sig fra enhver form for diskussioner, da de udstiller deres egen uformåenhed. De burde heller ikke kunne komme på uledsaget udgang.

     • Per Kristensen

      Du nægter altså at sige tak ?

     • Dennis Sørensen

      haha endelig forstår du et vink med en vognstang. Drøm videre, klovn.

     • Per Kristensen

      Havde overvejet det, men ender så med at blive et skvat ligesom dig.
      Der ikke har nosser nok til at sige hvad du laver, men det er jo sikkert også svært, når du ikke laver noget.

     • Dennis Sørensen

      Hvad rager det egentligt dig, hvad jeg laver?? Du har stadit ikke godtgjort at det på nogen måde skulle være relevant. Du kan drage dine egne slutninger men derfor behøver du ikke at udstille din bundløse dumhed, som du gør. Hvis ikke, du kan tåle at høre en mening om dit eget lort, kan du jo bare fise af. Hvorfor netop du mener, at det skulle kræve nosser at nævne sit erhverv, er du jo selv det bedste bevis på, at det ikke gør, landsbytosse.

     • Per Kristensen

      Nu ikke så hidsig Lille Dennis, hvis du havde bare lidt hukommelse, så har jeg faktist sagt hvad jeg laver, men den mulighed har du ikke, da du ingenting laver.
      Så sig nu bare tak for mit tilskud til dig Lille Lille Dennis.

     • Dennis Sørensen

      Du skrev noget vrøvl om at du flakker om i Mexico og som sagt er du det største bevis på,at det ikke kræver nosser at skrive, debile narrøv. Hvor relevansen er, kan du ikke godtgøre, at jeg ingenting laver, kan du heller ikke godtgøre. Tryl du bare videre, debile troll. Odia Harzvierler.

     • Per Kristensen

      Hold da op du gemmer godt på mig, tak.
      Men det nu mest når jeg keder mig, at jeg skriver til et kontantshjælps offer som dig, lidt skuffet over at du ikke vil sige tak for tilskud.

     • Dennis Sørensen

      Er din geografiske viden ligeså begrænset som din etnografiske? Det er uden tvivl på Mors og ikke i Mexico, du befinder dig. Husk din psykofarmaka og stavepladen.

     • Per Kristensen

      Det er fine ord du bruger, en sprogsnob på kontant hjælp, dejligt samfund.

     • Dennis Sørensen

      haha, debile landsbytosse. Du er tydeligvis ikke kun sprogligt alternativ men også mentalt.

     • Per Kristensen

      Men ikke på kontanthjælp.
      Husk at sige tak.

     • Dennis Sørensen

      Benægtelse er ligesom projektion en psykisk forsvarsreaktion. Husk din terapi og psykofarmaka.

     • Dennis Sørensen

      Prøv noget ny – virkeligheden.

     • Dennis Sørensen

      Er din geografiske viden ligeså begrænset som din etnografiske? Det er uden tvivl på Mors og ikke i Mexico, du befinder dig. Husk din psykofarmaka og stavepladen.

     • Dennis Sørensen

      “sprogsnob” – haha din kulturløse idiot. Fordi du er dum, behøver du så ligefrem at udstille det? Du er komplet latterlig.

     • Dennis Sørensen

      Enhver der har bare lidt i hovedet ved, hvad “geografisk” og “etnografisk” betyder.

     • Dennis Sørensen

      Husk din psykofarmaka og at komme rettidigt tilbage fra din udgang.

     • Per Kristensen

      Beklager, jeg spiser ikke den slags, og er stadig ædru.
      Husk at sige tak for pengene.

     • Dennis Sørensen

      Tror du selv på den? Dygtig terapeut, du har men virklighedsfjern ligesom du selv.

     • Per Kristensen

      Du bruger vel kun sagsbehandlere ?. på socialkontoret ?
      Husk at sige mange tak.

     • Dennis Sørensen

      Husk at samle sutten op – projektion er en normal reaktion. Men det har din terapeut vel fortalt dig? Husk at læse op på etnografien og gentag; “Iranerer er IKKE arabere”, Mors er IKKE Mexico”.

     • Dennis Sørensen

      Idiot, bevis dit vås

     • Per Kristensen

      en kontantshjælps modtager der kalder på beviser, men du har selvfølgelig tid til at sidde oppe den halve nat, da du ikke skal på arbejde, prøv at google det ord ARBEJDE.
      Husk at sige tak,også for julehjælp.

     • Dennis Sørensen

      Projektion er en udmærket forsvarsmekanisme men husk at få sovet.

     • Dennis Sørensen

      Du skifter emne uden evne til noget som helst. Håber, du tager dig selv alvorligt. Ingen andre gør.

     • Per Kristensen

      Så så Lille Dennis
      Nu ikke bruge alt din energi på mig, selv om du må have meget efter alle dine år på kontanthjælp.
      Men kan se at du også har anstrengt forhold til Kim Kaos.
      Så nu er 2 du kan takke for din mad.
      Husk at sige ekstra meget tak.

      —– Original meddelelse —–

     • Dennis Sørensen

      Hvis du selv tror på dit gylle, er du mere dum, end nogen kan forestille sig. Hvor gik det galt? Er det arv eller miljø? Uden tvivl begge dele, odia Pappnespengla. Som skrevet et andet sted er dine falbelader utroligt morsomme på en regngfuld dag. Keep them coming, bacillus imbecilius.

     • Per Kristensen

      Kan se at du er mere end bare almindelig sprogsnob, En radigal på konthjælp, hold da op det kører for dig, Må godt nok gøre ondt i dit radigale hoved at skulle modtage penge fra dumme folk som mig.
      Husk at sige tak. og så svare jeg dig igen når du siger hvor meget du får på konthjælp.

     • Dennis Sørensen

      “Kan se” – Nå, har du nu kigget dybt i flasken igen i stedet for at tage din psykofarmaka?! At du gør en dyd ud af din egen infantilitet og manglende IQ er også en måde at føre sig frem på. Diskursen er klar: Opfør dig som en floskelfyldt, flaskeafhængig tåbe og gør deri dit bedste.
      Husk din staveplade, for ellers kan du ikke forlange, at folk, der sætter pris på kvalitet skal scrolle ned i dit åndsformørkede vås.

     • Per Kristensen

      Kan se nogen f dine venner har været ude at øve sig igen, i Barcelona, dig og pigen må være slemt stolte. bare lige husk når der kun er dine araber venner tilbage er det også slut med din kontanthjælp.
      Husk at sige tak.
      Ps. har slettet dit andet vrøvl.

     • Dennis Sørensen

      “Kan se” – Nå, har du nu kigget dybt i flasken igen i stedet for at tage din psykofarmaka?

     • Per Kristensen

      Du har ikke hverken læst eller forstået, men det forventede jeg heller ikke.
      Du er for dum til at få et job, så pas nu bare din bistand.
      Og sig tak.
      Ps, kan se dine venner også har været på hyggetur i Finland.
      Til sidst er dig kun dig og Zenia Pigen, men du får ikke lov til at røre hende, hun er kun til arabere.
      lille lille dennis

     • Dennis Sørensen

      “Kan se” – Nå, har du nu kigget dybt i flasken igen i stedet for at tage din psykofarmaka imens du hygger dig med dine venner fra Charlotteville

     • Dennis Sørensen

      PS. haha hvem læser dit dyslektiske bræk uden at få sig en griner. Tak for det. Du tror, du kan indrette “virkeligheden” som den passer dig og regner med at du bliver troet.

     • Dennis Sørensen

      PPS. Du er ikke kun for dum til at få et job. Du er for dum til alt.

     • Per Kristensen

      Dum Dummere lille dennis.

     • Dennis Sørensen

      Gaaab – hold kæft, hvor er du infantil

     • Dennis Sørensen

      haha, ikke engang 4 ord kan du sætte op uden ortografifejl.

     • Dennis Sørensen

      Du ved hverken, hvad geografi, etnografi eller ortografi er, sinke.

     • Dennis Sørensen

      “Man kan se” – kan du se noget på bunden af flasken igen?!

     • Dennis Sørensen

      haha selvfølgelig vrider og vender du dig og skifter emne, for bevise noget kan du jo heller ikke, tumpe.

     • Dennis Sørensen

      haha – husk stavepladen. Din ortografi stinker.

     • Dennis Sørensen

      Husk din terapi

     • Dennis Sørensen

      Du har et noget anstrengt forhold til realiteterne, drukkenbolt.

  • Marc

   Galning. Hvor irelevant kan en kommentar være inden man dør af dumhed

   • K. Sørensen

    Du har overhovedet ikke fået en eneste upvotes på alle dine kommentarer, så hvem er det lige der fremstår som galning og dum?

    • Dennis Sørensen

     haha narrøv.

     • Per Kristensen

      Du er bare så voksen Lille dennis.
      Du nægter stadig at sige tak, men sådan er det vel når man lever af andres penge.

     • Dennis Sørensen

      Du er da heller ikke til at skjule noget for, debile landsbytosse.

     • Dennis Sørensen

      Oida oarschfigga

     • Per Kristensen

      Ja det kan vel ikke overaske at du er en kontanthjælps modtager, der har konverteret til muhamedaner tro.

     • Dennis Sørensen

      Soag amoi bist wieda betrunken

     • Per Kristensen

      Er du på druk for dine kontanthjælps penge.
      Husk at sige tak.

     • Dennis Sørensen

      haha oida Oarschlecka

     • Dennis Sørensen

      haha Schlampe

     • Dennis Sørensen

      Det kan vel ikke overraske nogen, at du tror på hvad som helst, der flyver igennem knolden på dig

     • Per Kristensen

      Nyd nu bare andre folks penge.
      Husk at sige tak.

     • Dennis Sørensen

      du er jo ude af stand til argumentere for noget som helst. Husk din psykofarmaka

     • Dennis Sørensen

      Husk du bare din terapi. Husk “Iranere er IKKE arabere”.

     • Dennis Sørensen

      haha idiot

     • Dennis Sørensen

      Haha Zuchthausanwärter

     • Per Kristensen

      Tha hvis ikke du kan sige det på Dansk :
      Husk at sige tak.

     • Dennis Sørensen

      Oida Spechllegga

     • Dennis Sørensen

      tsk tsk og hvad såmed dig, der ikke en gang kan dansk. Husk stavepladen, debile nar.

     • Dennis Sørensen

      Ja det kan vel ikke overraske, at du dine sprogkompetencer i fremmedsprog også er ikke-eksisterende.

     • Per Kristensen

      Hellere end være radigal sprogsnop på kontanthjælp, du må være godt tilpas med at være på samme side som Zenia pigen.
      Danmark på kontanthjælp, Lille Dennis og Zenia Pigen.
      rent til grin. Få dig et job, er kan du kun tale med sagsbehandlere ?.
      HUSK AT SIGE TAK. lille dennis nasse røv. ( Nu med småt )

     • Dennis Sørensen

      Husk stavepladen, dyslektiker

 • Peter

  Det er da virkelig paradoksal, at folk herinde ikke læser eller kommenterer på Mortens indlæg, men derimod skynder sig ned i kommentarfeltet for at miskreditere manden.

  • Søren Revser

   Nej det er det ikke. Berlingske skulle istedet skamme sig over at tibyde en gemen tyveknægt og svindler fri taletid.

 • Claus Hasle Larsen

  Du lyver, hvis du påstår, at du har set programmet på Ramasjang. Det blev nemlig vist på Ultra. Det har du nok tjek på, da du selvfølgelig har set programmet inden du udtaler dig. I øvrigt er Ramasjang en omskrivning af ramadan

  • Niels Henriksen

   Og hvorfor vælger man så – af alle mulige programtitler – lige at bruge ordet “Ramasjang” –
   måske fordi DRs ledelse og programmedarbejdere udmærket kendte til denne muslimske
   forbindelse?

   Man vil jo efterhånden knapt nok blive overrasket, hvis det viser sig at forholde sig sådan,
   når man ser, hvor travlt DR har fået med helt uhæmmet og helt ukritisk at lefle for den intolerante
   og kvindeundertrykkende balladereligionen islam og muslimerne døgnet rundt for danskernes
   licenspenge, der ellers skulle have været anvendt på gode programmer i stedet for ensidig
   PK-propaganda af værste skuffe og fyrstelige lønninger til overflødige “enfoldighedskonsulenter”
   samt gyldne håndtryk til medarbejdere, der selv har valgt at sige op af egen fri vilje – se nu fx.
   den fuldstændigt ukritiske programserie “Koranskolen” på DR-P1 for nyligt.

   • Claus Hasle Larsen

    Fik du ikke en foliehat tilsendt med den seneste opkrævning af licens. Hørte også Koranskolen, som var et undersøgende program om Koranen. Det behøver ikke at være kritisk. Anyway. Ramasjang betyder jo ballade, fest og leben.

 • Birgitte

  DR skal naturligvis ikke stå tilbage for BBC, når det gælder normalisering af kvindetildækning. Så kommer islamiseringen – som vi jo alligevel ikke kan undgå og derfor lige så godt kan vænne os til – forhåbentlig til at forløbe mindre konfliktfyldt. Skidt med kvinders vilkår i de islamiske lande. Det er jo romantisk. Om et par år vil DR fortælle os, at tildækning jo er blot beskyttelse for kvinden, for hendes eget bedste. Og vi vil få at vide, at kvinder er meget lettere at respektere, når de ikke hele tiden udstiller deres seksualitet. Og at for kvinden selv er tildækningen en frigørende spirituel oplevelse, hvor hun ved at lukke af for omverdenen er i tættere kontakt med Gud. Man vil lade tildækkede fortælle om, hvor naturligt det er. Hvis nogen brokker sig, vil journalisten påpege, at det er undertrykkende at ville bestemme, hvordan kvinder skal klæde sig. De har jo frit valgt det. Vi danskerne er i bund og grund ekstremt undertrykkende og fordomsfulde. Skidt med at nogle kaldes for luder. Det har intet med tildækningen at gøre. Tak til DR for at facilitere overgangen 🙂

  • Marc

   Klaphat

   • Birgitte

    Min kommentar er ment ironisk.

    • henrik

     hvis man er en dårlig forfatter, så er ironi en svær ting. Og nej jeg er ikke ironisk. Det er ramme alvor.

  • henrik

   Du overser det faktum at den nøgne kvindekrop ikke er et sexualobjekt for primitive samfund. Det er en isme opfundet af alle de puritanere som fornægter nøgenhed som noget naturligt. Og jo vi har det bestemt selv her i DK hvor kvinder ikke må være topløse i svømmehallerne.

 • John Lodberg Christensen

  Jeg synes det er svært at forholde sig til at Morten Messerschmidt belære omkring “skam i livet”, etik og moral.

 • Carsten Hansen

  Hør, hvem der snakker!

 • Bilskirnir_DK

  Ja jeg får det dårligt i sjælen når jeg ser den slags på børneTV. De kunne istedet have vist en hængning at nogle homoseksuelle, eller lidt piskeslag. Lige til at samle op på liveleaks. Og nu skal det soldater i gaderne herhjemme. Tillykke med halal importen…

 • Karsten Rimmer Larsen

  Hvad med at DR bestiller et dobbeltafsnit med både Barnaby og Lewis: I første afsnit finder de Mortens 70.000 forsvundne, polske kuglepenne. I andet finder de ud af, om Rikke Karlsson er dansker eller litauer.

 • Rap And

  Det russisk inspirede parti har igangsat en større kampagne for et statsstyret fjernsyn, hvor politikerne kan få den bestemmende indflydelse på sendefladen. I Jyllandsposten er det Katrine Winkel Holm, der har vagten,
  og her draget hun frejdig paraleller med iranske kvinders tøjvalg og Nazitysklands uniformer, og raser over totalitære styrer, som hendes søster derimod ser som kommende samarbejspartnere.
  I modsætning til Messerschmidt så kan Holm godt tale rent ud af posen og afslører at hadet til DR skyldes, at der i følge den forvrøvlede højrefløj tilsyneladende forekommer uønskede programmer som Miss Tørklæde-konkurrencer, eidfester, ukritiske ”koranskoler” og nu dette. Hvem fanden er det, der stemmer på et parti uden skam i livet

 • Frank Andreasen

  Inde i DFs osteklokke har de ingen skam i livet. De sender førstesvindleren i avisen med budskaber!

 • Marc

  Kære lille ven. Det er dig der ingen skam i livet har. Du bliver valgt ind som ep’er på en valgkamp mod nasserne, hvorefter du stjæler med arme og ben. Dobbeltmoral som resten af df

 • Leif Knudsen

  DR er et absolut skamløst foretagende befolket med indavlede socialister. DR har et had til det borgerlige Danmark, som DR vil udskifte med et mulitikulturelt helvede med islam som den reelle magt. DR skal lukkes NU!

 • Arvid Holm

  Antallet af fanatiske control-freaks vokser konstant.
  De kan kun acceptere sig selv og hinanden, når de er trimmet.
  Det er ikke kun kroppen, der skal ensrettes.
  De kan heller ikke acceptere mennesker med utrimmede meninger.
  Måske er verden blevet for uoverskuelig på grund af de mange oplysninger om alt og alle, der er let tilgængelige.
  Control-freaks kan ikke leve med at være uspecificerede som blade i vinden.
  Så de specificerer sig selv og verden omkring sig, og de hævder specifikatonen som uomtvistelig.
  Ganske som var specifikationen en intolerant religion.
  For religiøse fanatikere vil målet hellige midlet, så der er intet til hinder for at bruge små piger som frontsoldater.

 • Truckeren
 • Brandmand for Bidermeyer

  Lad det dumme folk protestere så længe, de betaler licens.
  DR får selvfølgelig ikke en Øre af mig. Kun trælle betaler tribut for at blive holdt for nar. Og hvis de vil bruge tvang mod mig, så får DR en anklage tilbage lige i smasken for grove medieløgne, meningspropaganda og folkeforførelse.

  • Kim Kaos

   Der er ingen grund til at fægte så meget med arme og ben for at undgå at betale licens.

   Først fortæller man licenskontoret at man ikke ejer et tv/radio – smarttelefon – tablet eller på anden måde har adgang til internettet.

   Det tror de selvfølgelig ikke på – men kan ikke gøre ret meget ved det – de forsøger at får dig til at udfylde en blanket som de tilbyder at sende via email eller de forsøger at give dig et link til en side du skal udfylde (smart trick)

   Du nægter og fortæller dem at den må de sende via snail-mail – efter et par dage dumper den i postkassen og du skriver under på at du ikke er i kontakt med nettet eller lign. sender den tilbage og væk er din licens.

   De ved du lyver – men det kan de ikke gøre noget ved eftersom de hverken kan sende hæren eller PET ud for at tjekke om du er på nettet eller ser tv.

   • Poul Erik Tranberg

    Det kaldes “civil ulydighed”, men jeg tror, at DRs licenskontor er ligeglad. De generelt lovlydige danskere kommer blot til at betale de andres licens. Sådan har det altid været. DRs licens er i dag en surrealistisk anakronisme, som tillige er asocial, idet rig som fattig betaler lige meget. DRs drift må på Finansloven, så DR ikke er en stat-i-staten. Venligst.

    • Kim Kaos

     Og det er lige præcis hvad det er.

     Iøvrigt så skal DR ikke på finansloven før Netflix kommer på finansloven – med andre ord de skal ikke have en krone. De må tjene deres penge lige som alle andre der vil lave tv.

     • henrik

      Udfordringen er at det ikke drejer sig om at lave TV. Det drejer sig om at sikre dansk kultur og dansk demokrati at have en ikke kommercielt orienteret kanal… Det er det du ikke har sat dig ind i.

    • henrik

     Din dobbeltmoral er tydelig og ganske oportunistisk og ikke af principiel karakter, siden du ikke for længst er gået på barikaderne for alle de andre betalinger herunder bøder som er af konstant karakter uanset lønklasse. F.eks. er det ret billigt at få bøder i trafikken for en rig men temmeligt alvorligt for en fattig. For slet ikke at tale om at et røveri med et udbytte på 100.000 straks giver 2 år i fængsel mens Stein Bagger kun fik 4 år for en håndfuld stjålne milliarder…

 • Arvid Holm

  DR kunne benytte lejligheden til at få den 11-årige Dichte gift med en midaldrende islamist, så seerne fik et mere dækkende indtryk af Islam.
  Muhammed blev jo gift med en endnu yngre pige, så det må være acceptabelt.
  DR kunne efterfølgende interviewe Dichte om hendes oplevelse af bryllupsnatten.
  Det ville sikkert give journalisterne anledning til at more sig over danskernes racistiske protester?

  • Rap And

   Før du møder op i Psykiatrisk Skadestue
   Før du møder op i skadestuen, opfordrer vi til, at du kontakter egen læge eller vagtlægen. Vagtlægen kan kontaktes på telefon 70 150 300

  • Niels Henriksen

   eller:

   1) DR sender udvalgte kendte bøsser og transseksuelle til Iran for at studere islamisk byggeskik med
   særligt fokus på kreativ udnyttelse af kraner, reb og altaner – men er det virkelig noget, vi skal hænge
   os i her i Danmark? 😉

   2) Flerkoneri ved første blik – førende danske feminister besøger Saudi Arabien for at se på andre
   spændende og alternative samlivsformer end det kedelige danske parforhold – fx. tvangsægteskaber.

   3) Hammerslag på udebane – eksotiske afstraffelsesmetoder i Somalia. Virker det og kan den
   danske kriminalforsorg mon finde ny, hårdt tiltrængt inspiration?

 • finnbjerrehave

  Tænk 284,500 Danskere ønskede benspænd i EU, altså forråde Danmarks chance for indflydelse, det er nok vores største udfordring.
  At så MM svigtede disse mennesker 100% eller ønskede vælgerne en svindler endda uddannet på KU, men indflydelse ønskede 284.500 Danskere ikke, og måske NFS Grundtvig havde ret ang. Demokrati.
  DF,s største problem i dag er netop MM som blev smidt ud af kordinationsudvalget (Partiledelsen) og er nu en Paria i partiet,med usikker fremtid.
  Messershit. Finn Vig

  • Niels Henriksen

   Dansk indflydelse på noget væsentligt i EU?!??!

   Hvornår var det nu lige? 😉

   • finnbjerrehave

    Euroen hvor en af skaberene hed Niels Thygesen , Euroen som gjorde Tyskland helt og dermed verdens stærkeste valuta, som vi elsker at hade, men har været forbundet med hele vejen.
    Ellers er alt som EU vedtager væsentligt, nemlig alle 28 lande er enige deri indflydelse bare ikke for MM, og enighed i dansk politik er nok ikke den alm. hverdag.
    EU fred i 72 år. Finn Vig

    • henrik

     Du har misforstået hvordan økonomisk teori hænger sammen. Det vil ikke give nogen mening med EUR hvis ikke der er en indre balance der afspejler kapitalværdien af det den enkelte person eller organisation eller land foretager sig. Det er jo det kapitalismen har som forudsætning…
     Moralen er at Tysklands økonomi siden før 1. verdenskrig var vesteuropas stærkeste uanset at England har gjort sit yderste for at spænde ben for det.
     “Som vi elsker at hade”. Det viser igen du intet ved om valuta og værdi af kapital eller kapitalisme som helhed.
     Vi har faktisk EUR’en her i DK. Kun for at berolige naive sjæle her i landet har vi ikke selve mønten. Det er faktisk kun en detalje da vi jo har fastkurs politik mod EUR’en.
     I øvrigt er det kun de få højtråbende socialister der skriger op mod EUR’en fordi de er imod enhver form for kapitalisme og i øvirgt i flæng blander deres egne motiver sammen med en underlig form for nationalisme.
     Ellers er det kun naive bange husmødre der intet forstår og derfor er bange for enhver form for forandring, da det jo går meget godt så hvorfor ændre noget?

   • henrik

    Da Google fik en bøde på 30 mia. kr?

    • Niels Henriksen

     Hvordan er det lige dansk indflydelse?!?😂

     Margrethe Vestager er EU-kommisær og varetager overhovedet IKKE danske interesser – det må hun nemlig slet ikke. Bare begynd med at sætte dig ordentligt ind i tingene, tak 😊

     • henrik

      Underlig forfladigelse af demokrati begrebet og politiske forlig. Du kan jo se at GB har kunnet melde sig ud i fuld overensstemmelse med demokrati begrebet. Tillige kan du jo læse diverse danske ministres mindeord om nyligt afdøde Helmuth Kohl og de forlig han hjalp danskerne med at opnå.
      At du ikke kommer med under dynen på politikere der udfører politik gør det da ikke udemokratisk. Og hvad der får dig til at tro at DK er et offerlam i EU viser da blot at du om nogen slet ikke har sat dig ind i hvordan man drifter en organisation og derfor heller ikke har et klap forstand på hvordan man måler succes grad. Hver dansker tjener 65.000 DKK på EU og sparer 100.000 DKK i import om for slet ikke at tale om de 30.000 arbejdspladser som direkte er målbar afledet af EU. Alle de facts er udregnet konservativt efter et forsigtigshedsprincip således at de reelle tal er langt større.. Alt samme rapporter Folkebevægelsen mod EU ikke har kommenteret på men prøver at tie ihjel. Naturligvis fordi der INTET ukorrekt er i de tal.. Ikke desto mindre fortsætter den bevægelse deres sædvanlige navlepillende fraser hent fra en skønsom blanding af nationalisme og socialisme for at spille på paronide angst følelser frem for fakta.

     • henrik

      Øh tror du taler før du tænker…nej jeg VED det. Den bøde kommer da også andre end danskerne til fordel og du misforstår min vinkel fordi du VIL misforstå den. Tror du selv på at hun havde fået den post hvis DK ikke havde indflydelse? Du har slet ingen begreb om styring af politiske organisationer. Og når man ikke ved noget skal man holde sig for god til at deltage i debatter. Det skaber støj og ødelægger demokratiet.

 • Søren Revser

  Gad vide om Messerschmidt er klar over hvor enorm stor skade har har voldt bevægelsen mod EU. Tydeligvis ikke, ellers ville han, af egen fri vilje, forlængst været forsvundet ud af politik.

 • Mads Joakim Jensenius Grundtvi

  Morten Messerschmidt har fuldstændig ret. Alle platte kommentarer synes at komme fra folk med alt for meget tid til at se DR. Det ville hjælpe at udvide horisonten, og især at sætte sig grundig ind i de sidste 300 års Europahistorie, i stedet for for kun de sidste 3 dages Facebook opslag. Europa står på randen af det totale sammenbrud og en borgerkrig som i Eks jugoslavien. Og det værste er at hvis vi kunne vores historie, så ved vi at vi burde være advaret. Men når institutioner som DR underbygger dette sammenbrud og ignorante tosser på nettet bakker dem op, så er sammenbruddet svært uundgåeligt.

  • Jørgen Villy madsen

   Når du giver Messerschmidt ret i noget som helst, er det dig, der er tossen, og det kan 300 års Europahistorielæsning ikke ændre på. Messerschmidt er ikke nævnt, så vi er ikke blevet advaret imod ham.

   Messerschmidt er nutid, og der er ingen tvivl om, at han vil blive nævnt i den fremtidige historiebog. Det bliver en grim advarsel til kommende slægtled. Lad os håbe, at de lærer, hvor galt det kan gå med typer som Morten. Det bliver grimt.

   • Mads Joakim Jensenius Grundtvi

    Der er kun 2 versioner af den fremtidige historiebog: Den ene hvor typer som dig stemples som landsforrædere, overløbere og for femte kolonnevirksomhed. Og den anden er desværre på arabisk! Det er under 300 år siden at muslimerne stod ved byporten til Wien hvor de kunne bekæmpes med åben pande. Nu lukker vi dem ind af fordøren og tror de vil være ligesom os, men deres kultur har ikke udviklet sig i over 1000 år. Men du kunne jo prøve at læse op på emnet i stedet for at tro, at hvad der tilfældigt popper op i hovedet på dig skulle være sandt og velegnet til formidling på nettet.

    • peter kocsis

     siden hvornår har patienter på den lukkede afdeling fået computeradgang?

     • Mads Joakim Jensenius Grundtvi

      Virkelig?! Du repræsenterer da alt hvad der er galt med kommentarer på nettet. Og det lyder som om at du kender svaret selv – eller er der ingen ur og kalender der hvor du sidder? Skynd dig at hælde mere pladder ud før din computertid slutter og du skal have trøjen på igen..

     • peter kocsis

      sikke en indgående kendskab du har til forholdende på anstalten- det kan kun erhverves efter et mangeårigt ophold …

     • Mads Joakim Jensenius Grundtvi

      Så du er åbenbart en af de tosser man læser om huserer her på nettet. Jeg er personligt modstander af et multikulturelt samfund, ligesom det heller ikke finder basis i Grundloven. Og jeg føler at det multietniske samfund vi har i dag er blevet påtvunget os ufrivilligt. Og herfra er der ikke langt til den ulykke et multikulturelt samfund er. Når du ikke bidrager med fornuftige argumenter for dit landsforræderi kan jeg jo kun prøve at gætte på hvad det bunder i, da det næppe kun skyldes at du godt kan lide kebab? Glæder du dig til at kunne gifte dig med en 10 årig? Eller ser du frem til at Danmark kan konkurrere med Sverige i Europamesterskaberne i årlige voldtægter pr. 1000 indbyggere? Jeg kan jo kun gætte når det eneste du siger er “bæ og bavl”. Din slags er en frygtelig ulykke for Danmark – ligesom de var fra 1940-45. Men det skyldes måske at din baggrund er andet end Kristen?

     • peter kocsis

      Jeg er allerede i forvejen gift med 4 styks 10 årige og har desuden selv personlig europarekord med 15839 voldtægter så disse ting har ingen nyhedsværdi.find på noget andet du kan lokke mig med. jeg kan ikke lide kebab fordi dem man køber hos muslimerne er som bekendt tilsat menneskekød , og desuden er de for gamle. Jeg forstår heller ikke hvorfor du ikke melder os landsforrædere til politiet da det er en alvorlig kriminel handling der giver 16 års fængsel og forøvrigt bliver du selv fængslet i lige så lang tid som medskyldig hvis du ikke melder det selvom du har kendskab til det. Hvis du ikke melder os inden 3 dage vil vi melde dig for medvirken. Af religion er jeg pampilianer.

     • Mads Joakim Jensenius Grundtvi

      Ha, jeg tænkte jo nok at du ikke havde noget at have dine meninger i. Du har jo ikke nogen. Du er bare en Troll. Lad du bare de voksne i den virkelige verden klare problemerne.

     • Kim Kaos

      Peter Kocsis er en af de typer de fleste af os forlængst har lukket af for – Det er desværre komplet umuligt at have en seriøs debat med ham og når det nu er tilfældet så er der ingen grund til at ens mailbakke bliver fyldt med hans infantile indlæg.

     • peter kocsis

      Kim Kaos siden hvornår er paranoia blevet en smitsom sygdom ?

     • Niels Henriksen

      Mener du “forholdene”?

     • Niels Henriksen

      Det må du vel bedst selv vide 😉

    • Jørgen Villy madsen

     Læsningen af dine indlæg udløser samme kvalme, som når jeg læser indlæggene fra din fører, men mere kan man ikke forvente fra støtter af et indskrænket dansk folkeparti.

     Det er tydelige tegn på primitiv fascisme, at man mener at kunne lære noget om nutiden ved at studere en fiktion fra en fjern fortid og bruge det til at vrøvle om fremtiden.

     • Mads Joakim Jensenius Grundtvi

      Historien gentager sig, det ville du vide hvis ikke du var så katastrofalt uvidende og tydeligvis historieløs. Prøv at brug argumenter istedet for vrøvl og mudderkastning. Jeg kan intet sagligt begrundende læse ud af nogen af dine indlæg, du er hjernevasket af normativ politisk korrekt adfærd (fra DR måske ..) og aner jo ikke hvorfor du mener hvad du mener. Det er ikke nok at sige de andre er dumme, du skal også kunne argumentere sammenhængende for hvorfor! Du kan starte med at læse om fascisme, så vil du lære at det intet har med sagen at gøre, men kun bruges i primitiv retorik fra typer som dig der ikke kan se den virkelige verden for bare Facebook opslag – og selvovervurderende kommentarer.

     • Jørgen Villy madsen

      Historien gentager sig aldrig. Det er simpelthen en umulighed, da det ville forudsætte, at forholdene og omstændighederne var de samme. Det kan de ikke være.

      Allerede de gamle grækere indså, at man ikke kan bade i floden to gange i det samme vand, men det forstår du ikke, ligesom den øvrige højrefløj, for hvem gentagelsen er et mantra, der skal bruges til at fremmane fortiden og hindre fremskridtet.

      Det er problematisk at debattere med dig, fordi du simpelthen ikke er kvalificeret til at deltage. Din argumentation er baseret på simple fordomme om historiske fænomener, som kan bruges til alt muligt, hvilket betyder, at de ikke kan bruges til noget.

      Du burde undersøge problemerne i nutiden med henblik på fremtiden, men det er utvivlsomt for svært for dig. Historien er nemmere at manipulere med, som når Messerschmidt fabulerer i sine ønskedrømme om magten.

     • Mads Joakim Jensenius Grundtvi

      Fair nok, det var da en slags mening for en gangs skyld. Jeg er så bestemt ikke enig i den. Men så lad os da blive i nutiden (som i Islams tilfælde tilfældigvis er det samme som fortiden…) og konstatere at vi i Islam har af gøre med en religion som vil have verdensherredømmet nu – og i al fremtid. Alle vantro (jeg gætter at det også inkluderer dig – men oplys mig da gerne om andet..) skal dø/dræbes, eller som et minimum betale en særlig skat til de rettroende. Kvinder har ikke mange rettigheder og Sharialoven skal gælde – det er den der helt statisk er den samme som tidligere i historien, såvel som i nutiden, og skal forblive den samme i al fremtid. Det burde tilfredsstille dit behov for nutidsobservans. At DR på nogen måde kan underbygge og legitimere denne slags burde alle med øjne i hovedet, og deres sansers fulde brug, kunne se er et problem. Men du mener måske ikke at Islams fremmarch på dansk jord er et problem? Det ville jo forklare dine udfald, og så må du jo stå ved det.

     • poul boie pedersen

      Helt ærligt, jeg tror at dette er ment som en debatside for voksne.
      Når du først skiver:
      “Den ene hvor typer som dig stemples som landsforrædere, overløbere og for femte kolonnevirksomhed. Og den anden er desværre på arabisk”
      og dernæst skriver:
      “Prøv at brug argumenter istedet for vrøvl og mudderkastning”
      og så gudhjælpemig fortsætter:
      “Historien gentager sig, det ville du vide hvis ikke du var så katastrofalt uvidende og tydeligvis historieløs”
      må man bedrøveligvis konkludere. at enhver selvkritik her er helt fraværende, og at ideen om, at dette er en debatside er slemt truet.

     • Mads Joakim Jensenius Grundtvi

      Det her er jo mine svar på noget infantilt vrøvl. Men jeg er da enig i, at debatten kunne højnes hvis ikke man skulle forholde sig til mudderkastning og primitiv fingerpegning. Nu er jeg ny i dette forum og har skulle forholde mig til nogen tosser på et overraskende lavt niveau, hvad er din undskyldning? Jeg kan se at du har deltaget jævnligt, men det er sjovt nok ikke tosserne du nu prøver at sætte på plads. Kan det skyldes, at du støtter deres synspunkter, og nu vil deltage i mudderkastningen fra et selvopfundet ophøjet stade? For så må jeg som ny her på blå stue da give dig ret i, at voksne debattører er en klar mangelvare. Ligesom fakta, indsigt og viden. Det er ren værtshus: “Skål Helge, og lige ned i løgneren..”.

     • Jørgen Villy madsen

      Det kan ikke være nogen større overraskelse for nogen her på bloggen, at det er dig, der er tossen. Endog en særdeles kvalmende en af slagsen.

      Så skarpsindig som du mener du er, burde du for længst have indset det. Det kan ikke skjules. Troede du det? Er du overhovedet skarpsindig?

     • Mads Joakim Jensenius Grundtvi

      Ak ak, kære Jørgen Villy, så blev du syg igen.. Du bør virkelig ikke drikke når du er på antabus. Den historie vil gentage sig. Tror du ikke du skulle prøve at bidrage med et enkelt lille argument eller lignende – husk emnet var DR på turist tur i Iran med små piger. Som ny her på forummet har jeg jo været overrasket over at møde en type som dig, men et eller andet sted skal du jo være, og der bliver jo desværre også lukket mange af de gamle værtshuse. så intelligensiaen må søge andre steder hen.

     • Kim Kaos

      Mads – som ny bør du lige have en række oplysninger – en af dem er at typer som Jørgen man ikke kan have en debat med og mange af os har blokkeret for.

      Det er fint at være uenig og have en snak om holdninger og synspunkter – men er man ikke leveringsdygtig i saglige argumenter så er der ingen grund til at spilde tid på vedkommen.

     • Mads Joakim Jensenius Grundtvi

      Tak for info. Det må jeg jo give dig fuldstændig ret i. Kan kun svagt forestille mig, hvad der er blevet lagt ryg til fra hans side tidligere. Mvh Joakim

     • Jørgen Villy madsen

      Jeg har absolut ingen ønsker om at debattere med en stud, men du fortsætter åbenbart, du – og Kim Kaos. Hyggeligt selskab.
      Jeg starter aldrig kævleriet, men svarer engang imellem igen, for at være lidt hjælpsom. I har nok ikke andre fornøjelser end bloggen.
      Alene det, at I tillader jer at kræve saglighed uden selv på noget tidspunkt at levere noget, der ligner, er jo latterligt. Normalt stopper jeg, når dumhederne bliver for platte, og I er tæt på. Det forventer jeg ikke af stude.

     • Mads Joakim Jensenius Grundtvi

      Som man råber i skoven får man svar. Du satte det lave niveau og nu piver du. Debatten handlede om hvorvidt DR gør sig skyldig i manipulation og meningstyranni. Ala den gode gamle “Kreml hævder/Pentagon udtaler”. Den var den scene du dansede ind på som fransk klovn. Så deltag – eller dans ud igen.

 • gert Seehofer

  Hr. Morten Messerschmidt – VI frihedsrådet har stående forholdsordre.
  Danmark er atter blevet besat.

  NEVER SURRENDER

  https://www.youtube.com/watch?v=B4Z7Ps3EVeQ

  • Dennis Sørensen

   aha – drengerne fra Mikaela Petri

 • gert Seehofer

  Nu også censur igen.
  I KAN IKKE STOPPE OS !

 • gert Seehofer

  Bare dd. er Danmark beriget med 302 nye national konservative.

  INTET kan stoppe den national konservative INTET !

  Ej heller jeres censur / shadow banning

 • gert Seehofer

  CENSUR

 • gert Seehofer

  JERES CENSUR VIRKER IKKE

 • CENSUR

  I kan IKKE stoppe os national konservative

  mere shodow banning og mere censur

  VI KOMMER……………

  ps. tak for det gode arbejde = mere national konservative

 • CENSUR

  HVER TIME HELE EUROPA vokser vi explosivt

 • CENSUR
 • CENSUR

  Enhedslisten er godt og elsker uffe elbæk

  https://mobile.twitter.com/defendeuropeid

 • CENSUR

  EN nyoprettet profil kan ikke skrive sin meing ?

 • CENSUR

  I KAN IKKE STOPPE OS —

  I afskaffer alt hvad i elsker og skaber hvad I frygter mest.

  VI KOMMER

 • CENSUR

  Ja jeg får det dårligt i sjælen når jeg ser den slags på børneTV. De
  kunne istedet have vist en hængning at nogle homoseksuelle, eller lidt
  piskeslag. nogle fra islamabad kunne få stiv pik måske endda overfor børn

 • CENSUR

  mere vi skal kunne lave nogle vids om censur

  DANMARK ER FOR DET DANSKE FOLK

  kærlighed frihed ligestilling mellem mand og kvinde er danske værdier

 • CENSUR

  en mere til censur

  alle ønsker kærlighed

 • CENSUR

  haha det kører godt – VI KOMMER

 • CENSUR

  HVER OG ÈN !!!!

 • poul boie pedersen

  “inde i DR’s osteklokke har de ingen skam i livet”
  Jeg er vist ikke den eneste der synes, “at skam i livet” ikke burde være stenen, der kastes i en åbenlyst latterlig sværtekampagne mod DR fra den Herres glashus.
  Jeg har ikke set bemeldte børneudsendelse, men føler mig ganske overbevist om, at man selvfølgelig ikke propaganderer for, at kvinder i Danmark hverken skal gå med burka eller have pisk, hvis de ikke følger bestemte adfærdskodeks. Det er da noget grotesk vås.
  Jeg mener, at Danmarks Radio er en helt nødvendig kerne i den public service funktion, der er garantien for, at en kritisk tilgang til fake news og populisters hærgen ikke får lov at stå uimodsagt.
  Netop DF er vel pt. et af de værste eksempler herpå, og det leder til en indlysende forståelse af, hvorfor netop DF angriber det organ, der vel nok om nogen bærer og værner om dansk kultur, som DF ellers hævder at ville værne om. Sagen er bare, at DF er aldeles kulturløst og opfatter danskhed som noget statisk glansbilledafkog inspireret af Morten 50’er danskhed Korch’s pladderromantiske feelgood prosa).
  Derimod kunne jeg godt forestille mig, at man har illustreret, at visse steder i verden voldtager magthavere religionen med det formål at undertrykke egne befolkninger. Dette smagsdommeri har jo til formål at knægte opposition med vold, og den rigtige trussel er således ikke religionen, men illegale magthaveres misbrug heraf.
  Også i Danmark ser vi tendenser (dog ikke voldelige) til et sådant smagsdommeri, når selvbestaltede podiepaver f.eks. mener at kunne gøre sig til dommer over, hvem der er dansk. Nadia Nadim er lige af en DF folketingspolitiker kaldt udlænding og ikke rigtig dansker. Hvad (i hede hule…) bilder hun sig sammen med rædselen Martin Henriksen sig ind. Og når Thuelesn så bliver spurgt og hun er dansker, får vi jo et stærkt vævet svar om, at der jo ikke løber nogen rundt i burka, og alle synger med på nationalsangen!! Det hedder, selvfølgelig er hun det.

  • Rikke Nielsen

   Selvkritikken er endda så lille, at et parti som DF mener, det er bedre med et “afklædningspåbud” end et “tildækningspåbud”. Jeg har overordentlig svært ved at se forskellen; begge slags påbud er undertrykkende af natur.

 • Rikke Nielsen

  Du glemte Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige som også accepterer flerkoneri.

  Men derudover synes jeg, der er absolut usympatisk at udskamme alle ansatte i DR fordi nogle få af disse har valgt at vise en udsendelse, som du, med dit kyniske hjerte, fortolker som indoktrinering af landets ungdom, hvor det i virkeligheden er 11 årige Dicte der filmer på hende og hendes families rejse. Det er i virkeligheden 11-årige Dicte ,du skal skælde ud på, da det er med hendes uskyldige øjne, vi ser ind i et diktatur. Fy Dicte!

 • finnbjerrehave

  DR,s bestyrelse som endda er folkevalgte politikere, svigter deres job, og svaret fra politikerne DR skal slankes, og fakta bliver, jo mere vores folkevalgte bestyrelsesmedlemmer svigter deres ansvar , jo mere skal DR og vi brugere generes.
  Ny bestyrelse. Finn Vig

 • Dennis Sørensen

  haha – mere beskæftigelseterapi for den små MeSSerschmidt sponsoreret af dansk folkedanserparti og tante berlinger i fornøjelig flæskefarvet (for)hud og folkedanserkjole.