Ingen fucking tak til Rådhuset for at give millionstøtte til Ungdomshuset

Det har været rørende at se alle de socialdemokrater, radikale og SF’ere, som har taget afstand fra Ungdomshusets seneste vold.

Endnu bedre ville det dog være, hvis de ville tage tage fat i deres partifæller på Københavns Rådhus, som insisterer på at betale årlig millionstøtte til Ungdomshuset og Folkets Hus, som er det andet store tilholdssted for voldelige autonome i København. (Et sted som på det seneste blandt andet har markeret sig ved, at brugere har kastet sten efter kritiske journalister og jaget dem ud af Nørrebro).

Ungdomshuset brugere handler rationelt. De ved, at de københavnske politikere belønner vold. Så hvorfor ikke gentage succesen.

Den seneste voldsbølge i perioden 2007-2008 blev belønnet af venstrefløjen i København med et nyt ungdomshus, som alt i alt kostede 148 millioner kroner at etablere i Nordvestkvarteret. Dertil kommer de årlige driftstilskud i millionklassen.

Det er svært at komme på andre foreninger, som har fået så meget politisk velvilje og positiv særbehandling. Rigtig mange foreninger mangler lokaler og vil gerne have kommunalt tilskud. Men i København står de voldelige autonome forrest i køen.

Ungdomshusets brugere konkluderede derfor også allerede dengang helt korrekt, at deres vold havde virket. Den havde skaffet dem opmærksomhed og velvilje på Rådhuset og stillet dem forrest i køen, når der skulle deles kommunale støttekroner ud.

Det man belønner, får man mere af. Man høster, som man sår. Det eneste, man som skatteyder i København kan sige, er: Ingen fucking tak til Rådhuset for at støtte voldelige autonome.