IS har intet med Islam at gøre!

150.000 kurdere er nu flygtet til Tyrkiet fra IS. Det der gør mest ondt at se er de mange børn! Det er ikke kun Vestens men i høj grad også de muslimske landes opgave at skabe en fælles front imod terror.

Jeg tager på det kraftigste afstand fra terrororganisationen IS. Børn får skåret deres hals over. Kvinder bliver massevoldtaget. Gamle og unge bliver slået ihjel. Hvorfor? Fordi IS mener, at de som muslimer har ret til at udrense dem, der ikke deler deres forvrængede verdensbillede. Som muslim føler jeg mig forpligtet til at understrege, at deres terror har intet med Islam at gøre. INTET! Deres dyriske handlinger, har intet med menneskeligheden at gøre. INTET! IS er en terrororganisation, der slagter mennesker, og desværre sker det mens omverdenen ser passivt til.
Den humanitære situation for kurderne, både i Syrien, Nordirak og Tyrkiet er så alvorligt, at man ikke kan blive ved med at ignorere det. Snart kommer kulden og det er ikke til at forestille sig, hvordan det skal gå for de mange fordrevne familier.

Desværre er det ikke første gang, kurderne oplever grusomheder. Under Anfal dræbte regimet i Irak op mod 180.000 kurdere, og flere tusinde landsbyer blev jævnet med jorden. Under folkemordet i Halabja, gassede diktatoren Saddam flere tusinde kurdere. Børn, unge, kvinder, mænd blev slagtet, gasset, tortureret. Og omverdenen greb aldrig ind. Assad brugte også giftgas mod kurderne i Rojava. Og nu er det IS der slagter kurdere i Kobane.
Det er ufatteligt at så mange lande i Mellemøsten bare lader IS fortsætte deres terror.
Der er brug for at – også de muslimske lande- siger fra over for IS slagterier og begynder at beskytte civilbefolkningen herunder kurderne.