Manglende udvisninger udhuler tilliden til retsstaten

 Danmark hænger på et problem. Et dyrt problem. Problemet hedder Danny Abdallah. En libanesisk statsborger, som i Danmark har et alenlangt synderegister, blandt andet bestående af skyderier, afpresning, narkohandel, voldtægter og blufærdighedskrænkelse. Hele to gange er han blevet dømt til udvisning, men fordi han angiveligt risikerer at blive henrettet i Libanon, kan udvisningsdommen ikke føres ud i livet.

Han har siddet på såkaldt tålt ophold i Center Sandholm, men i tiden op til sin sidste anholdelse, havde han ikke meldt sig i hele 505 dage. Hvordan kan det lade sig gøre? Hvorfor skred man ikke ind og satte manden bag lås og slå? Nu er det hele endt med, at en mentalundersøgelse lægger op til en mulig forvaringsdom – altså tidsubestemt straf.

Hvem er Danny Abdallah så? Ja, han kom til Danmark i 1992 som flygtning fra Libanon og kvitterede for gæstfriheden med at begå omfattende kriminalitet. Allerede i 2003 modtog han en udvisningsdom, som altså aldrig blev udført på grund af truslen om dødsstraf i hjemlandet. Herefter fortsatte han ufortrødent sin kriminelle løbebane og fik igen en udvisningsdom.

Og hvad med øvrige 300 kriminelle på tålt ophold? Ja, politiet aner i mange tilfælde ikke, hvor de befinder sig.

Hvilket signal sender den manglende konsekvens til de kriminelle? Hvilket signal sender den manglende konsekvens til danskerne? Ja, de førstnævnte kan læne sig tilbage og fortsætte deres kriminelle løbebane, fordi udvisningerne aldrig bliver gennemført, mens danskerne sidder tilbage med en kombination af utryghed, manglende tillid til retssystemet og økonomiske tømmermænd. Det er nemlig dem, der skal betale hele regningen.

Det kan simpelthen ikke være rigtigt. At nogle kriminelle ikke kan udvises efter afsonet straf er én ting. Det kan være svært at løse. Men at de skal have mulighed for at fortsætte deres kriminelle karriere er ganske enkelt uacceptabelt. Så længe de ikke kan udvises og ikke frivilligt forlader landet, må de forvares under forhold, som umuliggør at de kan begå ny kriminalitet. Ellers bliver tilliden til retsstaten komplet udhulet.

 • Søren Revser

  Det udhuler også retssikerheden og tilliden, at svindlerkarle som dig og Messerschmidt betragter både Dansk og Europæisk økonomi som jeres eget tag-selv-bord.

  • Rap And

   Efter det afholdte landsmøde bliver det ved med at forfølge mig, at når Idrætsparken er fyldt med 36.000 begejstrede tilskuer, der med glæde drøfter spillerne, træneren, taktikken og dommeren, så sidder der ca. 75 betalende DF-medlemmer i blandt dem, og brokker sig over alle de fremmede de mødte på vej ind til Idrætsparken

   • Søren Revser

    Ja og Pia griner dem lige op i hovedet, men takker naturligvis for deres stemme.

    • Jens Jørn Pedersen

     Det er da dobbeltmoral, der vil noget. Jeg hader sorte penge, og de ødelægger vort samfund, men må jeg få nogen af dem?

     • Søren Revser

      Jeg tror ikke Pia lider af dobbeltmoral. Snarere dårlig moral.

     • Jens Jørn Pedersen

      Hun kender ikke begrebet moral. Det var udelukkende en vurdering udefra!

     • Søren Revser

      Hun ved hvad der er godt for hende selv, og hun ved lige nøjagtig hvordan hun skal snyde sine vælgere.
      Hun er vel nok en af de mest uverhæftige personer Danskerne indtil nu har haft fornøjelsen af at gøre til millionær, uden at have fået noget som helst igen, udover slesk tale og tom snak.

 • Jørgen Villy madsen

  Det kvalmende ved Pia Kjærsgaard, dansk folkeparti og andre populister er, at de uafbrudt fortæller os noget, som alle ved i forvejen og som vi altid har vidst, som om det er dem, der afslører noget helt nyt. Ufatteligt at der kan være så mange stemmer i nonsens.

  Tænk hvis Pia i stedet kunne fortælle os noget, vi ikke ved som f.eks., hvor Abdallah er. Det ville så kræve en indsats af hende, og det vil hun ikke spilde tid på. Det er meget nemmere at overlade skylden, besværet og ansvaret til andre. Man vil helst være fri for bøvlet. Brok er dejlig nemt.

  At politiet har styr på Abdallah og de øvrige 300, og at de sandsynligvis har forladt Danmark, fordi politiet jagter dem, kan ingen populist fra dansk folkeparti bruge til noget som helst. Det fremmer hverken nationalstaten, politistaten eller grænsebevogtningen.

  • Mads Joakim Jensenius Grundtvi

   Selvfølgelig har de IKKE forladt landet. De har jo lov til at være her på tålt ophold, og kan netop IKKE sendes ud. Så hvorfor i alverden skulle de så frygte politiet?? Det er jo netop det der er sagens kerne, ikke at se det som et problem er afsindigt naivt. Det er jo beskæmmende, at konsekvensen ved ikke at melde sig løbende som beordret, er – ingenting.

   • Dennis Sørensen
    • Mads Joakim Jensenius Grundtvi

     Kære Dennis, du kan ikke blive ved med at stalke mit liv, bare fordi du ikke har dit eget. Tag på aftenskole eller noget.

     • Dennis Sørensen

      Dit liv er da ikke noget, der er værd at beskæftige sig med. Din gøren og laden i offentligheden kunne imidlertid være interessant for andre end mig, når de skal vurdere dine dobbeltmoralske kommentarer.

     • Mads Joakim Jensenius Grundtvi

      Det er mærkeligt at du så vælger at beskæftige dig så indgående med det, hvis ikke det er interessant? Der er intet dobbeltmoralsk i mine kommentarer, men du vælger måske bevidst at forveksle sladder med fakta. Hvilket jo er et typisk problem for din slags her på nettet. Så vi tager den endnu engang.. fordi nogen skriver noget på nettet, så bliver det altså ikke sandt. Men dine kommentarer ER sølle, og de vidner om en total mangel på viden, livserfaring og realitetssans. Og så er vi vist færdige for denne gang – “tal til skærmen”..

     • Dennis Sørensen

      haha du kan jo ikke skelne snot fra skæg i dit eget “liv”. Det kan jo ikke overraske. Din mangel på almenviden og dit ynkelige forsøg på at benægte fakta som “sladder” viser jo bare hvor faktaresistent, du er. Alt det har du jo vist fra din første kommentar til mig. Lad du bare folk herinde selv vurdere, om der er tale om sladder.

      https://jyllands-posten.dk/protected/premium/erhverv/erhvervweekend/ECE4834238/Joakim-Grundtvig-har-30-konkurser-bag-sig-%C2%BBJeg-skilter-ikke-med-mine-succeser%C2%AB

    • Jørgen Villy madsen

     Det er utåleligt!

 • Krister Meyersahm

  Man kan uden besvær og uden at bryde nogen konvention, indføre lovgivning, der gør det legalt at livstidsfængsle udlændinge der ikke kan udvises eller ikke vil forlade landet. Lad os dog være storsindede og give dem et frit valg – ud af landet eller i fængsel resten af livet. Menneskerettighedskonventionen er ingen hindring her, idet staten har ret til at beskytte sig mod denne type forbrydere, jvnf. konventionens protokol nr. 4, art. 2 stk. 3.

 • Bjarne Bakkely Lyngbo

  Hvis de labaner er voksne nok til at lave kriminalitet her i VORES land, der kan føre til en udvisning. Så har de jo SELV bedt om billetten, og de ved jo godt hvad det betyder når de lander i deres hjemland. – Så sådan nogle skal IKKE være her i landet 2 minutter længere end højst nødvendigt. De skal bare sendes hjem hurtigst muligt. Det kan MÅSKE få dem der er stadigvæk til at tænke sig om en ekstra gang før de laver for mange ulykker….

 • Jens Jørn Pedersen

  Dansk Folkeparti udhuler tilliden til, politikere vil demokratiet og ytringsfrihed.
  Toppen i Dansk Folkeparti skal godkende medlemmers skriverier før det kan udgives.
  Dansk Folkeparti tager ikke demokratiet, grundloven og friheden til give udtryk for sine meninger.

  Ud med Dansk Folkeparti.

  Desuden kan Danmark ikke være bekendt at have Pia som formand for Folketinget!

 • Mads T. Andersen

  Det kræves velsagtens at tilliden er der for at den kan udhules? Er den der nu også. jeg lader spørgsmålet stå.

  Politikerne har taget det på sig at vedtage og styre landet. Men at lade det usikrede missil Danny Abdallah flyve rundt og gøre sig i voldtægter (flertal), skyderier (flertal), samt et stigende antal kriminelle handlinger uden at der skrides ind, må være en god del af det der skaber den politikerlede og hurtige gang mod stoppet af sammenhængskraften i Danmark.

  Det du skriver Pia er jo ikke nyt. Det kan efterhånden læses med regelmæssighed i div. aviser. Her 14 år efter første udvisningsdom tøffer Danny stadig rundt og synes ikke at lade sig standse af hårde ord om at han skal stoppe. Så vi der arbejder og udgør massen i samfundet skal stiltiende se på at der intet rigtigt gøres.
  De fleste politikere vil sikkert sige at der gøres meget, men det er jo ikke rigtigt.

  Danny og de andre 300 stærkt kriminelle koster dagligt sindssygt mange penge at have gående omkring. Hvordan kan det forsvares at danskere betaler de kriminelle for at fortsætte deres samfundsnedbrydende aktivitet.

  Måske det er på tide at der kommer nogle politikere til der kerer sig om deres land, som offentligt vil sige at de vil danskere det bedste. I stedet for at omfordele penge fra en kasse til en anden, dag ind og ud.

 • Chingachgook Jensen

  Danskerne drukner og politikerne beskriver vandet.
  Intet nyt under solen.

 • Jens Jørn Pedersen

  Pia Tågehorn Kjærsgaard.