Pak Danmark ind i pigtråd

Dansk Folkepartis gruppeformand i Europa-Parlamentet, Anders Vistisen, har været på studietur til Ungarn. Med sig hjem har han en helt særlig inspiration fra den ungarsk-serbiske grænse i form af ungarernes pendant til Donald Trumps 10 meters mur til Mexico: et tre meter højt hegn med pigtråd på toppen og bevægelsessensorer, overvågningskameraer med meget mere.

Og nu vil Vistisen, der er en af de DF’ere, som blev valgt ind på Morten Messerschmidts stemmer ved valget i ’14, kopiere hegnet og opstille det langs den 68 km. dansk-tyske grænse.

”Vi er meget begejstrede i Dansk Folkeparti over det, vi har oplevet i Ungarn. Modellen er en-til-en den, som vi foreslår, at man indfører mellem Danmark og Tyskland”, siger Anders Vistisen i dag til Politiken.

”Hvis tyskerne har et problem med det – hvis de siger, at flygtningene kommer fra Grækenland eller Østrig – så må tyskerne bare få styr på deres egne grænser”, siger Vistisen videre.

Kan du se det for dig, Danmark pakket ind i pigtråd? Det kan DF, for det er partiets officielle politik, understreger Vistisen overfor Politiken.

Ifølge Vistisen vil pigtråden betyde et fald på 95 pct. asylansøgere til Danmark. Det er så 95 pct. af ingen asylansøgere, for der er så godt som ingen asylansøgere ved den dansk-tyske grænse. Det eneste der sker ved grænsen er, at betjente og hjemmeværn spiller deres tid og skatteborgernes penge ved en grænsekontrol, som hverken forhindrer asylansøgere eller skaber andet end falsk tryghed. Konsekvensen er, at politiet ikke har ressourcer til at løse borgernes problemer ude i de enkelte politikredse.

Studieturen bød også på et førstehåndsindtryk af de ungarske asyllejre. Asylanterne er frihedsberøvede under hele deres asylbehandling i afsondrede containerlejre. Der er ingen grænse for, hvor lang tid, en sådan behandling tager. Også det, må man forstå, er officiel DF-politik.

Hvis Anders Vistisen og med han Dansk Folkeparti mener, at disse tiltag er i nationens interesse, bliver jeg for alvor bekymret.

Hvad vil vores vigtigste handelspartner og nabo sige til et sådant tiltag. I Tyskland har man en historie, det har vi også i Danmark og hver gang hegn og pigtråd har været involveret, har der været noget rivende galt.

Hvad vil resten af verden sige, hvad med de mange lande, som både hylder og modellerer det danske samfund.

For mig ligner det her intet andet end endnu et febrilsk forsøg på at bevare rollen som nationens førstestrammere på udlændingepolitikken. Nogle gange må man slet og ret bare sig fra. Et Danmark pakket ind i pigtråd, er det den nation, vi ønsker at være, er det fremtidens Danmark?

Nej!

 • M.S. Carstens

  “og hver gang hegn og pigtråd har været involveret, har der været noget rivende galt.”

  Ja, der er så sandelig noget galt! Ret så meget endda. Nemlig den totalfejlslagne konstruktion Schengen og den totale mangel på kontrol over EUs ydre grænser og dens billigelse af fast færgetransport over middelhavet til Italien.
  Her bliver kun få kontrolleret og resten siver op gennem Europa og kan, på mere end ti grænseovergange fra Tyskland, uhindret både vade og køre ind i Danmark. Med alle de deraf katastrofale følger som mange af os har gjort højlydt opmærksom på gennem årtier.
  Politi og hjemmeværn kan/må kun lave stikprøvekontroller og får vore politikere ikke effektiviseret dette cirkus, så er det pinligt nødvendig med et effektivt hegn, så de kan lave deres stikprøver hvor og når det er nødvendigt.

  Hvad vil andre lande sige?
  Ja, det er da vel det vigtigste i denne store og snart uoverskuelige problematik? Føj hvor det smager af egocentrisk politik, hvor man blæser på Danmark, bare man kan holde egen bane fri til nye topjob og “big business” på skatteborgernes regning.

  Der skal et effektivt hegn/overvågning op, men alle EUtåberne skriger NEJJJJ, for det strider så meget mod hele den EUske islamiseringsplan, som man kan læse om i Barcelonaerklæringen og få indsigt i , hvis man søger på balder barcelona 1995.

 • Kim Kaos

  Ungarn blev europæisk foregangsland, da det i sommer satte pigtrådshegn op ved grænsen for at holde flygtninge ude.

  Hegnet stoppede flygtningestrømmen.

  Vi bør også bygge et hegn – Når EU ikke kan eller vil bevogt de ydre grænser så må vi beskytte sig selv.

  • M.S. Carstens

   Helt enig!

   Og tak til Ungarn, at de gik forud og viste vejen *SS*

 • Mehmet Sami Gür

  Så længe EU holder sig væk fra europæiske fælles mærkesager og så længe EU holder Tyrkiet ude af fællesskabet, ja, så er EU dødsdømt! Og det duer ikke at bygge pigtråd og lukke sig fuldstændigt ind overfor omverdenen.

  En ny verden er snart en realitet – det nye silkevejsprojekt…

  Hele verden forandrer sig og i den nye verden er der ikke plads til den mentalitet, som har formet det internationale politiske system efter 2. verdenskrig og efterfølgende med den kolde krig. Vi står ansigt til ansigt med en ‘multipolær verden’.

  Den nye verden vil fokusere på realismen og tre ledere: Trump, Erdogan og Putin

  Spørgsmålet er, hvad Danmark skal gøre i den nye verden?

  Det vil tiden vise sig…

  • Kim Kaos

   Rejser du ikke snart hjem Mehmet, til Fascistogan?

   • Henrik Thor Christensen

    Og helst sammen med de andre af samme slags – alle 2 millioner.

  • Erik

   Tyrkiet er slet slet ikke klar til EU.
   Med Erdogan bevæger Tyrkiet sig længere og længere væk fra EU.

   • M.S. Carstens

    Mehmet Sami Gür
    22. May 2017 at 21:32

    Jeg håber inderligt at EU er dødsdømt, lige så inderligt som jeg håber at islam bliver kvalt i deres eget opkast og at almene danske arbejdere siger STOP for tvangsbetaling til vore kommende bødler!

 • M.S. Carstens

  Direkte spørgsmål til Morten Helveg Petersen,
  Født 1966 i København. Medlem af Europa-Parlamentet. Cand.polit. fra Københavns Universitet. Tidligere praktikant i EU-Kommissionens generaldirektorat for økonomi og finansielle affærer. Arbejdet i Dansk Industri med fokus på danske virksomheders etablering af produktion i udlandet. Valgt til Folketinget i 1998 og Radikale Venstres finans-, forsvars- og it-ordfører. Næstformand i industri og energiudvalget. :

  Hvordan kan man med dit CV forsvare at komme med synspunkter til debat og så efter mere end 8 timer end ikke have lukket e´n eneste kommentar ind, nu kl. 22. 40?
  denne er min nr. 4 eller fem, så så jeg spørger dig direkte:
  Gider du over hovedet at forholde dig til det, som du får spalteplads til?

  Eller er vi aktive læsere på Berlingske igen, igen til nar, i det skattefinansierede medieshow for venstrefløjens lakajer???

 • Hans K Hansen

  Pak Danmark ind i pigtråd, siger RV’eren HMP, hvis ideolog selv er pakket ind i pigtråd. Der er noget HMP ikke forstår. Hvad kan det mon være …

 • Ole K. Ersgaard

  Når forslaget om grænsehegn er dukket op skyldes det jo først og fremmest, at EU ikke har sikret forudsætningen for, at det ikke skulle være nødvendigt. De ydre grænser i EU er hullede som en si.
  Selvom Schengen-aftalen for Danmarks vedkommende fik effekt for 16 år siden – og for en række andre lande for mere end 25 år siden, er den tilstrækkelige sikring jo netop ikke sket.

  Rockwool Fondens Forskningsenhed estimerede for et par år siden, at der opholdt sig 32.700 illegale indvandrere i Danmark. Og tidligere i år er tallet 20.000 nævnt.
  Men uanset antallet skal disse personer jo leve af et eller andet – fx kriminalitet, tiggeri, sorte job osv.

  Alt i alt er det med til at underminere den danske model.
  Er man for det skal man naturligvis blot gå ind for mere af det samme.
  Det gør De Radikale og alle gode skabsradikale.
  Ole K. Ersgaard
  Erhvervsøkonom MDM, PD
  2017-05-23

 • Ib

  Jeg tror, du er naiv, Morten!
  Overlegent “95% af ingen asylsøgere” !
  Har du ikke fattet, at “ingen asylsøgere” er resultatet af de mere besværlige vilkår for at komme ind i landet?

  Du ved jo godt, at smuglerne og migranterne har telefoner og internet og så udmærket ved, hvor der er grænsekontrol. Og bliver den droppet vil strømmen igen gå denne vej.
  “Ingen asylstrøm” skyldes kontrol!

 • jens

  Det lyder da som en glimrende ide med indhegnede zoner. Hvad med vi giver en zone til DF’erne og SOS’erne, hvor de er indhegnet, klarer sig selv og kan køre ligeså meget taxa og lastvogn som de vil.

  Så giver vi et område til EL, SF og Å hvor de må være ligeså grønne, “sociale” og rummelige som de vil, de skal bare selv tjene pengene og betale regningerne.

  Så giver vi en zone til VLAK hvor de bestemmer, og så må R og NB finde ud af hvilke zoner de vil være i.

  Tænk hvor ville det være befriende for alle at få hvad de ville have

  • M.S. Carstens

   Det skal du nok spørge dig selv om, når du har overvejet om/hvorfor du eller dine kære ikke kommer hjem efter en glad aften, som forventet?
   Hvad har du selv stemt ved sidste FTV?

   Jeg stemte DF for første gang, men de leverer ikke på mandatet, så nye partier er velkomne!

   • Jens

    I Danmark dør 650-700/år af selvmord
    Ca 50 af mord
    200 i trafikken

    De sidste 30 er 3 døde af terrorangrab i Danmark

    Helt basalt tror jeg at lidt perspektiv i hvor meget DFere synes at indvandrere er ene fokus.

    Vi har et system hvor svage mennesker trampes på og hvor ydelser går til den gruppe der kan kæmpe for at få dem, DF er sammen med resten af socialistfronten skyld i at associale har det let og vi ikke giver er mulighedet til de reelt svage, men at “fattig Carina” og masser at “fattig Mohammedere”, “fattig Fatimaere” mv. kan leve som konger på nas støttet af horder af offentligt ansatte glade givere.

 • Jan Johansen

  Har du overhovedet noget fornuftigt bud på, hvad vi skal stille op med de stigende problemer i Danmark som følge af den uhæmmede indvandring af uintegrerbare mennesker fra ikke-vestlige lande, Morten Helveg Petersen? …………. Nej, det tænkte jeg nok. Som alle andre lallende radikale politikere skræpper du bare op, men der er sjældent noget fornuft i indholdet. Selv den meget omtalte Schengenaftale har spillet totalt fallit. Har du ikke et stort medansvar for denne fadæse som medlem af Europa-Kommissionen? Du burde hellere koncentrere dig om at løse nogle af de meget alvorlige problemer, som EU har skabt i store dele af Europa, fremfor dine evindelige skriblerier. Du får dog en ganske pæn gage på skønsmæssigt mere end en million om året for at sidde med ved bordet i Bruxelles. Det kræver altså handling og ikke alt dit udenomsbavl!!!

  • Henrik Thor Christensen

   Du kan lige så godt give op, hans svarer ikke – ethvert ikke-radigalt argument siver ikke ind i hans massive, pigtrådsomhegnede hoved.

   • M.S. Carstens

    Rigtigt Henrik;
    udover, efter xxx opråb, har han endeligt åbnet kommentarsporet, men som egoradikal har han sin indkomst på det tørre og vi derfor ikke nedværdige sig til, at svare den skattebetalende pøbel.

    Tjaa, ja jeg tænker såmænd, at han lige nu sidder og klør sig selv i nakken for, hvordan han pludselig har fået så mange grimme spørgsmål ind på hans hellige radigale blog?
    Måske skulle han have holdt sig til egne rækker, når han alligevel ikke formår at svare for sig 😉

  • M.S. Carstens

   Nej, Jan Johansen, det tænker jeg også!

   Det er så pisse nemt i dagens skattebetalte oversamfund, at melde sig, uden at skulle stå til regneskab, for al den destruktion af fællesskabets kontrakt, som det indebære.

   De´t at skulle handle, er da nærmest en fornærmelse, af vore selvhævdende skattebetalte KlogeÅger på den islamiske venligløj :-((

 • M.S. Carstens

  Da mine kommentarer og spørgsmål fra d. 22.5. stadig ikke er kommet igennem den radikale sorteringsmaskine, gentager jeg dem her:

  “og hver gang hegn og pigtråd har været involveret, har der været noget rivende galt.”

  Ja, der er så sandelig noget galt! Ret så meget endda. Nemlig den totalfejlslagne konstruktion Schengen og den totale mangel på kontrol over EUs ydre grænser og dens billigelse af fast færgetransport over middelhavet til Italien.
  Her bliver kun få kontrolleret og resten siver op gennem Europa og kan, på mere end ti grænseovergange fra Tyskland, uhindret både vade og køre ind i Danmark. Med alle de deraf katastrofale følger som mange af os har gjort højlydt opmærksom på gennem årtier.
  Politi og hjemmeværn kan/må kun lave stikprøvekontroller og får vore politikere ikke effektiviseret dette cirkus, så er det pinligt nødvendig med et effektivt hegn, så de kan lave deres stikprøver hvor og når det er nødvendigt.

  Hvad vil andre lande sige?
  Ja, det er da vel det vigtigste i denne store og snart uoverskuelige problematik? Føj hvor det smager af egocentrisk politik, hvor man blæser på Danmark, bare man kan holde egen bane fri til nye topjob og “big business” på skatteborgernes regning.

  Der skal et effektivt hegn/overvågning op, men alle EUtåberne skriger NEJJJJ, for det strider så meget mod hele den EUske islamiseringsplan, som man kan læse om i Barcelonaerklæringen og få indsigt i , hvis man søger på balder barcelona 1995.
  ………………..
  Jeg skrev en kommentar d.d. kl. ca 16.30

  Hvor bliver den af????

  Det er vel ikke sneglepost ala Post Nord som Berlingske vil fremme sine klik på ???
  ……………………..
  Direkte spørgsmål til Morten Helveg Petersen,
  Født 1966 i København. Medlem af Europa-Parlamentet. Cand.polit. fra Københavns Universitet. Tidligere praktikant i EU-Kommissionens generaldirektorat for økonomi og finansielle affærer. Arbejdet i Dansk Industri med fokus på danske virksomheders etablering af produktion i udlandet. Valgt til Folketinget i 1998 og Radikale Venstres finans-, forsvars- og it-ordfører. Næstformand i industri og energiudvalget. :

  Hvordan kan man med dit CV forsvare at komme med synspunkter til debat og så efter mere end 8 timer end ikke have lukket e´n eneste kommentar ind, nu kl. 22. 40?
  denne er min nr. 4 eller fem, så så jeg spørger dig direkte:
  Gider du over hovedet at forholde dig til det, som du får spalteplads til?

  Eller er vi aktive læsere på Berlingske igen, igen til nar, i det skattefinansierede medieshow for venstrefløjens lakajer???
  …………………
  Kl. 23.25 d. 22.5.
  Stadig ingen kommentarer at læse????

  Berlingske er sq da dybt god nat!!!

  Må mediet fratages den skattefinansierede overlevelsesstøtte!

 • Poul Gottlieb Jacobsen

  Ja som hele familien Helveg Petersen, saa er Morten ogsaa rygrads fri, dvs helt uden rykrad, som man jo skal vaere for at vaere en Radikal. Se kun Politiken som er helt uden rykrad i sine skriverier.
  Ja om man skal lukke sig inde eller ikke, hvad er vigtigt er at I i Danmark finder en maade at finde de illegal immigranter og saa goere noget ved det, ved at sende dem hjem med det samme. Og uden at betale dem understoettelse. Men nej det sker aldrig i det national sociale Danmark, saa een dag indenfor de naeste 10 aar staar Danmark over for et kaempe problem, og saa er det for sent!

 • M.S. Carstens

  Jooo, man må sige “””tak””” til de venstreradigale, når om føje tid et Manchester-attentat rammer vore børn og unge :-((((((
  Blodet klæber til siddende partier og ikke mindst hver enkelt politikker!

  • Henrik Thor Christensen

   De glæder sig til at det sker, så kan de stå der ved begravelsen med sorgfulde øjne og opfordre os til at stå sammen mod terroristerne – mens de tænker på den lækre skatteyderbetalte frokost de skal spise bagefter, nu hvor de alligevel er ude i byen!!!

   • M.S. Carstens

    Må de, for deres egen sikkerheds skyld, vågne, inden de mærker ingredienserne i menuen, for der kunne være danske kokke i det multikulti orienterede køkken *S*

 • Jan Johansen

  Kunne du ikke ha’ fundet på en mindre flabet overskrift, Morten Helveg Petersen?

  Det er da for groft, at du og andre mere eller mindre frelste politikere tager så let på de alvorlige følger af Schengenaftalens illusionsnummer. I, og her tænker jeg især på politikere og tilhængere af Det Radikale Venstre, har hovedansvaret for, at der er blevet ført en fuldkommen naiv indvandringspolitik her i Danmark. Problemet er bare, at I åbenbart ikke er helt tilfredse med jeres forehavende. I vil fortsat have mere ukritisk indvandring med flere og flere og mere eller mindre betændte parallelsamfund på jeres samvittighed og gerne migranter fra de muslimske lande. Jo flere des bedre. Ja, i virkeligheden en grotesk situation, som er fostret i EU, og som de fleste europæiske lande efterhånden meget forstående lægger afstand til!!!!!

  I stedet for din flabede optræden burde du forsøge at svare på mit spørgsmål, som jeg stillede ovenstående, mandag den 23. maj kl. 10:28, men jeg kan forstå, at du ikke har noget fornuftigt at sige.

  • M.S. Carstens

   Jeg savner også svar på mine stille spørgsmål her, til
   Morten Helveg Petersen, men disse skal vi nok vente længe på, for det er lettere at lukke lor. ud for skatteborgernes regning, end at svare på tiltale fra de betalende.
   Sådan er der ret så mange i dagens Danmark, der mæsker sig på andres regning 🙁

 • Michael Majgård

  Typisk dobbelt-spil af DF. DF har lagt stemmer til europol-aftalen, der sikrer, at vi ikke falder ud af Schengen. Tak DF😁
  Mht. Ungarns hegn, er det ved grænsen til Serbien, der ikke er medlem af Schengen.

 • Jensine Ole Konemand

  Som radikal kernevælger siger jeg: Åbn grænserne og lad det spændende og multikuturelle svømme ind over vores opdigtede grænser. Vi har brug for de udfordringer som multikultur og folkevandring giver; ellers bliver det de blege frikadelledanskere som former fremtiden for Danmark – og det bliver man syg af at tænke på.

  • M.S. Carstens

   Det er her skam allerede:

   https://24nyt.dk/imam-dansk-moske-vesterlaendinge-lever-foragtelig-kultur-aids-narkotika-homoseksualitet/

   Hvor meget mere skal vi have for at tilfredsstille de radikale, som end ikke selv evner at sætte sig ind multikulturens betydning?
   Multikultur bliver om føje år til iSlamsik monokultur, hvor også radigale er at henregne under kufr (vantro), hvis vi ikke snart får lukket butikken og ryddet hylderne.
   Måtte de der ønsker mere iSlam til landet, så endda selv blive “beriget” først, men en sådan retfærdighed er desværre ikke indbygget i multikulti-manualen, som vi senest har set bevis på i Manchester.
   Min dybeste foragt!

 • Lars Andersen

  Når man endelig hører fra en EU politiker så er det med opfordringen om, hvad man ikke skal gøre – det ville klæde Hr. Petersen om han istedet kom med løsninger på et stadigt stigende problem med ukontrolelret indvandring.

 • Jan Johansen

  UNDSKYLD!

  Det må du meget undskylde, Morten Helveg Petersen. Jeg ser nu, at du er “EP-medlem for Det Radikale Venstre”. Jeg troede, at du kun var/er kommissær. Så er du jo lovgiver og har dermed et medansvar for den førte EU-politik. Betyder det, at du kun må forholde dig kritisk til andre politikeres “særlige inspirationsforslag” og slet ikke selv må fremsætte ændringsforslag til eksempelvis den totalt forfejlede Schengenaftale? Det er da hamrende urimeligt, men det er altså derfor, vi ikke får en lyd fra dig og de andre medløbere i Det Radikale Venstre om konstruktive tiltag, som kunne ændre græsepolitikken radikalt i Europa. Kun kritik af andres forslag – igen og igen. Det synes som om, at Det Radikale Venstre har deponeret al sin politiske indflydelse og magt til EU – i hvert fald når det gælder den himmelråbende forfejlede grænsepolitik og det til trods for, at problemerne med den uhæmmede indvandring fra ikke-vestlige lande og ikke mindst den frygtindgydende terror vokser og vokser og bliver værre og værre dag for dag og ikke længere år for år, måned for måned og uge for uge. Det er da forkasteligt! Har I i virkeligheden ikke bare “smidt håndklædet i ringen”. I foretager jer intet på dette område, men henviser blot til EU. Grænsepolitikken bør i følge jer varetages af de europæiske lande i fællesskab, men der sker intet. Absolut intet!!!! Hvor længe vil du og dit parti være dette bekendt!?! Vi kan simpelthen ikke overlade dette forfejlede politiske ragnarok til vores børn og børnebørn!!! Forstår du slet ikke dette, Morten Helveg Petersen?

  • M.S. Carstens

   Jeg er fuldstændig enig,

   men hvor bliver svarene af, fra Morten Helveg Petersen?

   Efterhånden viser han her, over for os, at han er pisse lige glad, bare han kan score kassen og få sit navn frem i MSM.

   Ja, nu skal vi snart have brækposerne frem, for Morten Helveg Petersen bekræfter sit brilliante sits, med sit dybeste fraværd, fra egen indsigt i sine radigale og landsskadelige udgydelser :-

 • Kim

  Morten Helveg Petersen arbejder til daglig blandt en europæisk elite, der ikke afspejler sammensætningen i den øvrige befolkning. Han er medlem af et parti, hvis folketingsgruppe, ledelse og menige medlemmer i overvejende grad tilhører samfundets mest privilegerede grupper (faglærte og ufaglærte glimrer stort set alle 3 steder ved deres fravær). Han bor i en “rigmandsghetto” i en af de kommuner, der har taget mod færrest flygtninge… og så tillader han sig, at kritisere andre for at ville holde “uønskede elementer” væk?

  For fanden, det hænger jo ikke sammen. Man kan ikke sætte sig op i et (arvet) elfenbenstårn og pege fingre af de “laverestående klasser”, fordi de ikke lader deres døre og vinduer stå vidt åbne.

  • M.S. Carstens

   Ps.
   nej, nej, det er kun vi andre, som betalende, der skal acceptere åbne døre og vinduer til iSlammet udefra, mens hele den politiske radigale idioti, fra højre til venstre og de skattefinansierede medier, fortsat giver radigale venstre en aldeles uberettiget plads til deres IKKE ønskede meninger!
   Ja, hvor mange stemmer fik radikal venstre ved sidste valg?
   Og hvorfor får de så stadig mikrofoner og spalteplads i de skattefinansierede medier, som de slet ikke har mandater til?
   Her udbeder jeg mig svar fra Berlingske !!!

 • Finn Bjerrehave

  Eller bed EU om at fjerne betalingsanlægget ved Storebælt, broen er betalt 2 gange, og vi ønsker denne indelukkethed til ophør, og Sjælland bliver igen en del af Danmark.
  Fjern betalingsanlægget. Finn Vig

 • M.S. Carstens

  HALLO Morten Helveg Petersen;
  Hvornår får vi svar på vore spørgsmål til dig???

  Hvis ikke, så må jeg, for mit, erklære dig for en ussel skattebetalt, landsnedbrydene farisær, der burde betale alle sine skattebetalte indkomster tilbage til dem, som du her håner!

 • Pak de radikale ud af Danmark, eller i det mindste stem dem ud af folketinget, dette lille intetsigende/navlepillende parti

  • M.S. Carstens

   Vi er helt enige!

   Og det er dybt sørgeligt, at et så lille taberparti får så stor plads i vore skattebetalte medier.

   Det hører ingen steder hjemme, at skattefinansierede medier som her, prioriterer mere plads til tabende partier, UDEN samtid at give lige så stor plads og bevågenhed til nye partier.

   Men journalistisk venstreparti hytter fortsat sit, på vores regning :-((

 • M.S. Carstens

  Vil Berlinske.dk virkelig fortsat lægge navn til venstreradikal propaganda, uden at stille krav til svar på tiltale, til dem som de leverer spalteplads til?
  Er Berlingske en ny udgave af politiken/information/andre venstreorienterede medier?????
  Det forekommer så!,
  S.U.!

 • T.Møller

  Skrevet og sagt på dansk, et ekstra forbehold luk grænserne meld Danmark ud af Schengen.