Pernille Vermund er islamisternes nyttige idiot

Når Pernille Vermund ”kaster op” over at der bliver talt om sammenhold efter terrorangrebet i Stockholm, bliver hun islamisternes nyttige idiot. Hun går nemlig til angreb på dem, der forsøger at stå imod terroristerne, og spreder det had, splittelse og den racisme, som islamisterne skal bruge til at få flere med på deres hold.

Af Pernille Skipper, politisk ordfører for Enhedslisten

I fredags torpederet en lastbil ned igennem gågaden i det centrale Stockholm, ind i et stormagasin og dræbt fire mennesker, inkl. en 11 årig pige Der gik ikke mange minutter derefter, før Pernille Vermund fra Nye Borgerlige og mange af hendes meningsfæller begyndte at skælde ud på alle mulige andre end gerningspersonen. Venstrefløjen blev bebrejdet, alle med den muslimske tro blev bebrejdet og for nogens vedkommende bare alle med en anden etnisk baggrund. Men ingen ramte så meget den reaktion, som islamisterne må have håbet, som Pernille Vermund. For hun gik direkte til angreb på alle dem, der reagerede med et råb om mere sammenhold.

For terrorangreb har islamistiske ekstremister og IS et langt større formål end det enkelte angreb. Det tror jeg også godt, at Pernille Vermund er med på. De vil ikke ”kun” slå nogle mennesker ihjel, men også skabe frygt og skabe had. Så deler vi os mere op i ”dem og os”, og flere bliver dermed tvunget til at vælge side – og de tænker selvfølgelig, at flere så kommer med på deres hold.

Åbenlyst bruger Pernille Vermund, og dem der er enige med hende, et forfærdeligt angreb til at udpege, udelukke og udskille alle muslimer eller alle med en anden hudfarve eller etnisk baggrund. Den splittelse hun dermed bidrager til, skubber ikke kun nogen væk, men også nogen i armene på andre – ekstremisterne. Pernille Vermund kalder det ”danskerne og muslimerne” og Islamisk Stat kalder det ”de vantro og de rettroende”, men det er dybest set det samme de ønsker. De ønsker, at vi bekriger hinanden. De er i realiteten mørkemænd og -kvinder united.

Vi har set flere angreb, hvor gerningspersonerne har profiler, der minder om hinanden: socialt udsat, forsmået, psykisk ustabil, lever på kanten af samfundet. Det var tilfældet i København i 2015, Orlando, München og til dels Nice i 2016. De bliver et let bytte for vanvittige ekstremister. Og det bliver kun nemmere for islamisterne at rekruttere dem, når de gang på gang har fået at vide, at de ikke hører til andre steder.

Man kan ikke bare give ”samfundet” skylden for de mange angreb, nej. Man kan ikke forsvare de bestialske angreb på uskyldige. Og ingen andre end dem, der gennemfører angrebene har ansvaret. Men selvfølgelig betyder det noget, hvordan vi reagerer. Vi kan reagere, som islamisterne håber. Eller vi kan reagere klogt – ved at stå sammen.

 

 • Thomas

  Det lyder altså som det er dig Pernille Skipper der er islamisternes nyttige fjols…

  Vermund arbejder for at vi løser problemet ved at reducerer islams indflydelse i danmark. Du pernille skipper arbejder som et islamistisk “tool” på at forværre problemet…

  • Per Vadmand

   Islam har ingen “indflydelse” i Danmark. Styr paranoiaen!

   • Thomas

    Hvis du virkelig mener det, skulle du måske tage en snak med din læge om dit medicinindtag.

  • Knud Daugaard

   Sikke noget vrøvl

   • Peter Berg

    Sludder og vrøvl.Muslimer skal ikke være inDanmark,så enkelt er det.

  • Jens Jørn Pedersen

   Der er nogle samfundsgrupper, der hele tiden ser Islam som et problem. En stor del af disse grupper er selv problemet for Danmark. Dansk Folkeparti og nu Nye Borgerlige er så udansk at mange får røde knopper af dem. Det er så dyrt for Danmark, at disse grupperinger hele tiden får lov til at aflede den debat, der skal gøre Danmark bedre.
   Dansk Folkeparti har nu gennem en længere årrække været i stand til og har fået lov til at lade alt handle om indvandrere og flygtninge. Alt der er anderledes end de grisefrikadellefede dansk folkpeartister skal nedgøres.
   Pernille har ret i, at DF og NB går islamisternes ærinde ved at ville ændre alt til noget, der ligner den islamiske lovgivning. Problemet er, at de ikke selv kan se det!

   • Kim

    Jens

    Det kan godt være mange får røde knopper af DF, NB etc. Men højrefløjen har trods alt fundet klangbund hos en relativt stor del af vælgerne og alene af den grund, skulle venstrefløjen måske overveje en mere forsonende tone?
    Man behøver jo ikke erklære sig enig med Vermund eller den øvrige højrefløj, bare fordi man erkender, at venstrefløjen har problemer med at imødekomme den bekymring, der mange gange er berettiget, som DF, NB, Trump, AfD, Front National etc. har haft held med at slå politisk mønt på.

    Noget der giver mig røde knopper er i hvert fald, at mange på venstrefløjen har så nemt ved at skyde folk i skoene, at de er nogle racistiske røvhuller med frikadellerester i skægget, hvis de tillader sig at antage andre holdninger end Skipper og den øvrige kreative klasse.
    Jeg er hverken racist eller særligt begejstrer for frikadeller. Jeg stemmer ikke engang til højre. Men jeg har nogle bekymringer, som jeg ikke føler bliver taget alvorligt i rød(/grøn) blok og derfor kan jeg også sagtens forstå hvorfor folk slutter sig til DF, NB og andre partier, der arbejder på at flytte højrefløjen længere til højre. For derude bliver ens bekymringer i det mindste taget alvorligt.

   • Nicolai

    “grisefrikadellefede dansk folkpeartister”…
    Ja, det siger vist det hele om venstrefløjens kroniske forargelsesindigneretmoraliseringshad… sjovt når nu folk på højrefløjen altid har haft ret… spørg selv Akari.

    • Jens Jørn Pedersen

     Nu er problemet, at jeg ikke tilhører venstrefløjen!
     Jeg forsøger derimod at se objektivt på problemstillingerne.
     Et stort problem er især DF og NB og deres ubændige trang til at stigmatisere alle, der er anderledes. I dansk optik er det helt utilstedeligt.
     Størstedelen af danskere er vel i grunden indvandrere. Selv Egtvedpigen ser ud til at være indvandrer.

     • Anders Jensen

      Hehe den dag du ser objektivt på politik, gir jeg fredagsbajer til hele værftet….

      du er så fyldt med harme og følelser, at du ikke magter fakta og objektivitet.

     • Anders Jensen

      DU har nemlig er ubændig trang til at stigmatisere. Du elsker nazireferencer. Og ja, selv Homo Sapiens er indvandrer.

     • Kim

      Jens

      Egtvedpigen så også ud til at være relativt velintegreret 😉

     • Thomas

      “Et stort problem er især DF og NB og deres ubændige trang til at stigmatisere alle, der er anderledes”.

      Jeg mener nu nærmere at DF og NB har et problem med ISLAM som stigmatiserer, undertrykker, voldtager og myrder alle som er anderledes.

   • Peter Berg

    Jeg vil ikke bidrage til den muslimske indvandring der finder sted.Venstrefløjen består hovedparten af kontanthjælpsmodtager så de har masser af tid til at dele deres forvansket T shirt ud til emigranter

    • Ole

     Tosse

    • C. Lucas

     What the fuck? Are you retarded or misinformed?

   • Peter Berg

    Jeg vil ikke bidrage til den muslimske indvandring der finder sted.

   • Rikke Nielsen

    Jens Jørn Pedersen, en “like” til dig; jeg er helt enig.

  • Nicolai

   Mener du virkelig at iSlam ingen indflydelse har i Danmark…? I Frankrig i England i Tyskland i sverige i hele Europa…
   Halleluja hvor du sover godt og sødt… vend dig endelig om på den anden side og tag en morfar mere.

  • Yahia Abaza

   Kun sindssygere med vrangs forestilling tror at Islam har noget indflydelse i Danmark.

   • Nicolai

    Yahia Abaza… hvis du med indflydelse mener direkte repræsentation af iSlam i europæiske parlamenter/kongresser/folketing og hvad har vi, har du naturligvis en lille pointe.
    Men det er altså ikke den form for indflydelse der er tale om, og det ved du også godt hvis du tænker dig lidt om.

    Når kulturer og befolkninger ændrer adfærd qva udefra kommende / fremmed påvirkning er der tale om en indflydelse… det er sq da logik for burhøns !

    Du skal nu overbevise mig om at logisk tænkende mennesker er “sindssygere med vrangs forestilling”… og du skal overbevise mig om at europæisk kultur ikke er under indflydelse af iSlam… men ved du hvad… det tror jeg ikke du eller nogen andre på nogen måde er i stand til… nogensinde.

    Du er selvfølgelig fri til at mene hvad du vil, men det må du egentlig selv ligge og rode med. Alluha Akbar.

    • Teddy Bjørn plys

     Det er vel, at mærke 35 milliarder kroner hvert år !

   • Teddy Bjørn plys

    Jens Jørgen Pedersen ! –Det kommer altså an på, Hvor de indvandrer kommer fra !! –Indtil videre koster folk fra Mellemøsten/Afrika –35 milliarder danske kroner ! –Smidt ud i skraldespanden –med samt skattevæsenet 300 milliarder kroner –sendt ned til araberne ! i skatteskjul ! –Det er ikke borgernes skyld, at der sidder 179 inkompetente kolbøtter i Folketinget ! –Det er Folketings-formandens skyld !!!

    • Teddy Bjørn plys

     det er vel, at mærke 35 milliarder kroner om året –venner ! –Det kunne dække bedre skolefrøkner /Mk –bedre mad til de gamle danskere –OG, ikke, at forglemme “hjemsendelse uden eftervederlag for 1 million muslimer, der har boet i DK i mere end 40 år –OG aldrig har sat deres ben på et arbejde !

  • C. Lucas

   Oh please…dial down your drama, “tool”.

   Vermund skaber splid og er klassisk populist.

 • F. Danielsen

  Pernille Skipper fatter ikke et kvæk. Det, Pernille Vermund er træt af, er jo netop, at de politikere, der skulle have sørget for befolkningens beskyttelse, bare “står sammen” og snakker, i stedet for at handle og løse problemet. Jo tættere, de “står sammen”, jo lettere er det at slå dem ihjel med en bus eller med en lastbil eller med en personbil.

 • Kim

  Det plejer at blive anset som almindelig “god stil”, at præsentere sine modstanderes argumenter i deres stærkeste form og i den forbindelse tror jeg Skipper ganske udmærket ved, at Vermunds udmelding ikke var ment som et angreb mod dem, der står sammen mod terror og islamisme. Mon ikke, hvis det var ment som et decideret angreb, at det var rettet mod dem, der hellere høster “likes” og “retweets” med ligegyldig lommefilosofi, end går til handling og tager fat om problemets rod? Det tror jeg og det kan man så være enig eller uenig i. Men man må erkende, at det er et legitimt standpunkt, der fortjener at blive taget alvorligt. For hvor mange terrorangreb har det egentlig forhindret, at den kreative klasse “står sammen” mod alt muligt på journalisternes intranet? Hvor mange er blevet flået ud af radikaliseringens kløer på samme konto? Jeg tillader mig at antage det er ganske få og derfor må jeg indrømme det også giver mig en dårlig smag i munden, når de frelste sjæle sætter PR-maskinen i selvglorificerende selvsving over tragedier, som hændelsen i Stockholm forleden.

  Og ja, mange af gerningsmændene har psykologiske, karrieremæssige og familiemæssige fællestræk. Men der er altså især ét fællestræk, der er særligt kendetegnende for dem og det kan vi sgu ikke blive ved med at ignorere, bare fordi man kan få skide mange “likes” på Twitter af at gøre det. Det er vel for fanden også anledning til en vis eftertanke, at disse mennesker ikke bliver “radikaliseret” ind i pacifistiske buddhistiske menigheder, frimærkeklubber eller andre fællesskaber, hvor man ikke nødvendigvis synes det er en skide god idé, at pløje “vantro” ned med en lastbil.

  • Rikke Nielsen

   Anders Breivik, hvis samlede antal mord mig bekendt ikke er overgået af det samlede antal andre terrorister i Norden, var højreekstremist. Hvad radikaliserede ham til at mene, at det var ok at slå 69 mennesker ihjel?

   • Kim

    Ja og hvis du snævrer perspektivet ind til kun at dække øer i Tyrifjorden, ser det truslen fra højreekstremisterne endnu værre ud. Men hvor forfærdeligt Breiviks angreb end var (og det var virkeligt forfærdeligt. Lad der ikke være nogen tvivl om det), ændrer det altså ikke på, at en islamist dræbte 86 mennesker i Nice sidste. Det ændrer heller ikke på, at islamister slog 130 ihjel i Paris i 2015. Og sådan kan man jo blive ved. 12 i Berlin, 35 i Bruxelles, 56 i London, 192 i Madrid, 2.600 i New York. Tusindevis af uskyldige ofre for islamisk terror og dem skal vi bare glemme, fordi deres mord er en ubelejlighed i dit lille regnestykke?

    Du skulle kraftedeme skamme dig.

    • Teddy Bjørn plys

     Ja ! –Og vi kan i forbi-farten nævne andre ubegavede kvinder i tvangs-politiker-forsørger –elementet ! Nemlig Sofie Carsten -Nielsen /radikale ! –Som i al sin stupiditet ! –Bebrejder Henrik Sass ! –Hans dårlige barndom ! (selvom jeg absolut ikke er socialdemokrat ! –Så kan jeg godt lide “Sass” ! –Og noget så tarvelig imod ham ! Kan det kun være “en radikal kvinde eller enheds-listen-uvidende kvinde ! –Vi hader, at være tvangs-indlagte til, at forsørge dem !!!

 • Leif Knudsen

  Hvem er konsekvent islams forlængede arm, Pernille Skipper? Hvem har ført en veritabel hadekampagne mod kritikere af den fascistiske islamiske idologi, Pernille Skipper? Hvem viser foragt for danske og vestlige normer og kultur, Pernille Skipper?
  Dine neo-kommunistiske gadetropper, Pernille Skipper, er vestens sygdom, den indre forrådnelse, som truer alle frihedsidealer.
  Socialismen har fejlet på alle punkter historisk, gået moralsk, økonomisk og retsmæssigt bankerot i alle lande, hvor Pernille Skippers pubertære revolutionsdrømme er blevet virkeliggjort. Alle socialistiske paradiser har være menneskelige helveder og alligevel vil Pernille Skipper prøve een gang til i Danmark. Nej tak, Pernille Skipper.
  En udefra kommende ideologi er synlig og til at forholde sig til og forsvare sig imod. Indre medløbere er til alle tider de værste.

 • Jan Dahl

  Det er jo som at læse op af Katekismus – den selvretfærdige, religiøse tro på at man har ret i sit argument fordi det er bebudet at sådan skal det være. Hvis immigranterne vi tager imod er så tyndhudede at de begår massakrer hvis vi ikke taler pænt om dem er problemet måske nærmere at vi velvilligt tager imod tikkende bomber?

  • Teddy Bjørn plys

   Ja ! –Det kunne være “Sofie Carsten-Nielsen, der skrev det-her ” –Gennemgående er “Curling-årgangs-kvinderne ” Endnu ikke kommet ud af den vildfarelse AT: De er guds gave til menneskeheden ! –Derfor jonglérer de med 2enlig-mødre-holdningen således AT: Det skal de andre borgere betale for ! Diagnoserne ! Det er jo de enlige mødres varemærke ! –Betal selv ! –Ellers får vi aldrig respekt for jer !

 • Sofie

  Hvordan kan du skrive, at Pernille Vermund dybest set ønsker det samme som Islamisk Stat – at vi bekriger hinanden? Det passer jo ikke. Hvad med om du selv “stod sammen” frem for at tillægge andre mennesker hadmotiver for selv at fremstå som den rigtige? Det er jo netop at profilere sig selv på andres bekostning. Hvis du virkelig vil være forsonende, så udtrykker du forståelse for Vermunds afmagt og frustration, og siger undskyld for at have tillagt hende had. Det er dig, der er islamisternes nyttige idiot med dit budskab om at dine landsmænd hader muslimer. Tror du virkelig, at det budskab – trækker muslimer væk fra islamisterne og deres lære om at de vantro hader dem og at kampen derfor er retfærdig? Jeg tager mig til hovedet og har lyst til at skrige i afmagt over den manglende indsigt.

 • Charlotte Mandel

  Tak for et klogt indlæg. Det er trist, at så mange mennesker ikke kan se forskel på de mange og de få, når det kommer an på religion. Men det er nok osse vigtigt, at man fra alle sider gør sit bedste for tydeligere at få afgrænset islamisterne fra muslimer og shariafundamentalister fra demokratiske muslimer. Det giver vind i sejlene til såvel hardcore racister som almindelige mennesker, der er usikre på, hvor stor, men tavs opbakning, terroristerne har. Indlæg som ovenstående er skræmmende i deres aggressive retorik, som bringer mindelser om nazisternes ditto. Vi er nødt til at forstå deres baggrund og imødegå deres skepsis med respekt, venlighed og oprigtig vilje til at forstå. Ligesom din pointe i indlægget: vi skal nægte at lade os forrå og gøre frygten til vores ledestjerne.

  • Kim

   Hvis man ønsker at imødegå folk med respekt, venlighed og vilje til forståelse, skulle man måske lade være med at slå dem i hartkorn med nazisterne i samme åndedrag?

  • Nicolai

   tsk tsk tsk… ikke for at være fræk men dette er da et typisk eksempel på et skriv fra en kvinde, en patologisk altruist, en naiv sjæl, en der har fået sin verden vendt på hovedet…

   • Peter Berg

    Ja og de radikale hjalp nazisterne med at bekæmpe nogle
    Få modige danskere der turde sætte sig i mod.Tyskland opfandt gassen og i dag bøjer vi os i støvet igen for herrefolket styre økonomien

 • Rikke Nielsen

  Enig, Pernille Skipper, terrorisme handler om at destabilisere de interne strukturer i vores samfund; at gøre os bange og at få os til at igangsætte tiltag, der virker frihedskrænkende på alle eller på udvalgte minoriter.

  I disse år er det i høj grad vores muslimske mindretal, der må stå til måls som skyldnere; som om en gruppe af mennesker, der deler samme religion, kan stilles til ansvar for et antal fremmede personers forbrydelser.

  Før og under 2. verdenskrig var det (bl.a.) jøderne, der måtte lægge liv til den fanatiske og iscenesatte propaganda.

  Mange af de muslimske flygtninge, vi har boende i Danmark er flygtet fra terrorisme og undertrykkelse. Terroristerne er fuldstændig ligeglade med dem. Og jeg er enig med Pernille Skipper i, at en enestående nem måde at destabilisere vores samfund på, er at skabe had mod dette muslimske mindretal (20% af befolkningen vil gerne forføres). Og at dem, der skaber denne had via tale eller handlinger løber terroristernes ærinde, da de hermed er med til at destabilisere vores samfund indenfra.

  Og dette omfatter ikke kun Pernille Vermund.

  Jeg tror dog ikke Pernille Vermund bevidst løber terroristernes ærinde; hun har sin egen agenda, der handler om egen magt og til dette bruger hun det i tiden oplagte og nemme værktøj – nemlig at italesætte et helt mindretal som skyldige i andres forbrydelser. I hendes magtbegær er hun blevet terroristernes stupide forlængede arm.

  • Amanda Faulk

   Det er desværre sigende, at alle kvinderne i diskussionen (på nær mig) ligestiller det at problematisere Islam med “had”.

   Ligesom Sverige’s “feministiske” regering har gjort.

   Kvinder ikke oplever et naturinstinkt for at beskytte andre kvinder, men kun for beherske “tonen”.
   http://i.imgur.com/illX3sS.jpg

   • Sofie

    Jeg gør ikke (kommentar 6). Jeg mener, at de der tillægger deres landsmænd at være hadere, er med til at øge hadet mod disse. I virkeligheden er det dybt uansvarligt.

   • Rikke Nielsen

    Amanda Faulk, det vil jeg tage som et kompliment 🙂

    • Sofie

     Rikke, jeg tror såmænd heller ikke at Skipper bevidst løber islamisternes ærinde. Hun ved ikke bedre. Men det er fuldt bevidst, at hun skriver, at Vermund at ønsker, at “vi skal bekrige hinanden”. Det er direkte bevidst løgn – og endda en, der har til formål at stille andre i dårligt lys. Det forarger mig virkelig. Hvis Skipper nogen sinde nævner “god tone” eller “fake news”, ja, så brækker jeg mig.

    • Amanda Faulk

     Du opfatter det som et komplement, at du ikke har naturinstinkt for at beskytte andre kvinder?

     Det kan jeg faktisk godt tro på, at du opfatter. :-O
     Wow.

     • Sofie

      Goddaw mand økseskaft 🙂

     • Rikke Nielsen

      Amanda Faulk, du har vist ikke lært at læse indenad….

  • Nicolai

   Ja det er nemlig rigtigt Rikke… når man er i krig så skal man bare lægge sig ned og synge lange bange sange… det er sådan man gør hvis man er et ordentligt menneske med en høj moral…
   Ked af at sige det men du har tydeligvis INGEN anelse om hvad det er der er lukket ind i vores samfund og hvor dybt det stikker. Men husk nu alligevel at sige tak til de ansvarlige og det sindelag der har gjort det muligt. Gys.

   • Rikke Nielsen

    Nicoali, lyder til at du er god ti ldet med de lange bange sange…

    • Nicolai

     Er-(R) ikke… lyder til du er ung, radigal, socialist, kommunist, patologisk altruist, oikofobisk, kvindagtig, egohumanist og hvad har vi der ude på fløjen… kort sagt; du fatter hat…

 • Teddy Bjørn plys

  Ja ! Pernille Skipper ! –Det er dig, der er islamisternes “nyttige idiot “

 • Finn Edtwodth

  Islamisternes nyttige idioter er Pernille Skipper, Zenia Stampe og alle vennerne i Enhedslisten, Alternativet, Radikale og resten af venstrefløjens politisk korrekte naive

 • Preben

  Skipper er nødt til sige og agere som hun gør, for det er de fremmede som skal føde Enhedslisten med stemmer, så det hun gør er bare at holde gang forretningen, få samlet noget stemmekvæg, efterhånden som andre venstreorinterede partier opdager at det danske folk vil noget andet og som følge deraf ændre deres politik, så den er mere i balanse?? med folks ønsker.

 • Knud Daugaard

  Pernille Skipper – du er en skændsel – og dumsmart!

 • Pia Petersen

  Pernille Skipper er faktaresistent, og hun fatter åbenbart ikke at vi ikke kan blive ved med at møde islamisk terror i vores egne gader med forståelse, dialogkaffe og pjecer.
  Pernille Vermund har 100% ret i at flertallet af Vesteuropas politikere desværre har blod på hænderne – når man henter Mellemøsten til Vesteuropa, så får man sjovt nok mellemøstlige tilstande.

 • Anders Munch

  Du blev født som en dum fødemaskine Pernille, og du vil dø som en dum fødemaskine. En hurtig google søgning fandt hurtigt dit hykleri.
  http://daypoulsen.blogs.berlingske.dk/2015/08/17/stop-med-at-sla-politisk-plat-pa-terror/
  “Islamisk Trossamfund har været udsat for et grimt forsøg på ildspåsættelse. Ildspåsættelse er en meget alvorlig forbrydelse, som skal straffes hårdt.

  Mandag formiddag, uden at vi kendte noget som helst til gerningsmanden, gik først Pernille Skipper fra Enhedslisten og senere Københavns borgmester Anna Mee Allerslev fra Det Radikal Venstre i medierne for at udbrede deres formodning om, at muslimer er truet i Danmark. Det er også muligt, at ekstreme kræfter i den højre side af det politiske spekter kan finde på at angribe muslimer.”
  “Mandag eftermiddag kunne Berlingske så oplyse, at gerningsmanden formodentlig er en psykisk syg person, der modtog en behandlingsdom for flere år siden og som har været indlagt på psykiatrisk afdeling i flere år. Han var netop blevet udskrevet for få uger siden.”

 • Per

  Pernille lefler for hendes stemmekvæg. Hun er skideligeglad med hvordan danskerne redder sig, bare hun får mere magt.

 • René Bergqvist

  Pernille har et bundet opdrag med at beroligr sin chokerede menighed.
  Således er alt på sin plads – terrorismen er de lede racisters skyld – og tonen.
  Lad mig supplere så menighedens illusioner ikke brister.
  Vi kan jo f.eks se at Sveriges tilgang succesfyldt har beskyttet dem mod islamismen…. øh – nårh nej…
  Det er nok SD’s skyld og Breivik husk Breivik og Johnny fra Greve og Pernille Vermund…
  Pernille det hele er din skyld – Nice, Berlin, London og nu Stockholm – Own it biatch.
  *Sarkasme kan forekomme*

 • Steen Grønlund

  Spørgsmålet er, om det ikke er Islamisk Stat, der står bag de Nye Borgerlige og Pernille Vermund. I hovedkvarteret i Raqqa har man givetvis skåret ned på rekrutteringen af hellige krigere i Danmark – de kommer givetvis helt af sig selv med typer som Pernille Vermund gående rundt i fri dressur.

  • Sofie

   Ha ha. Er det en parodi? På den med at “vi” skaber radikalisering med vores enorme had og racisme? Og at krav om grænser gør det nærmest umuligt for unge med indvandrerbaggrund at undgå at blive “skubbet ud i radikalisering”? Åh, det er en joke, og den ville være sjov, hvis ikke det var fordi nogen i ramme alvor tror, det forholder sig sådan.

  • Nicolai

   Ja Steen… det er sådan det er… tro på det… så bliver det nok mahogni med tiden…

 • Niels Lennart Ohlsen

  Der er dig, Pernille Skipper, ikke Pernille Vermund, der har inviteret muslimerne, og dermed islamisterne hertil.

  Så vær dog ærlig og indrøm, at det er dig, der har svigtet dit land.

  At det er dig, der er islamisternes nyttige idiot.

 • Gus J.

  Kære Pernille

  Jeg ved ikke hvor jeg skal starte. Hvordan kan jeg nogensinde gøre det godt igen. Her troede jeg at jeg havde en vinkel der var baseret på menneskelige værdier, men jeg tog tydeligvis ikke højde for at jeg havde magten til at ødelægge SÅ meget. Til mit forsvar vil jeg blot sige at jeg aldrig fik at vide at jeg kunne være med til at skabe 1400-års menneskelig helvede ved ikke at forstå hvor søde andre mennesker egentlig er, og derfor tvinge dem ud i de mest umenneskelige handlinger, men jeg er heldigvis ikke for gammel til at indse egne fejl.

  Derfor håber jeg inderligt at du (og alle jeg måtte have berørt) vil tilgive min primitive ignorance og hjælpe mig med at se sandheden om hvordan ingen er bedre end andre og hvordan alle er det bedste til alt. Jeg er så ubeskrivelig ked af at have pådraget så mange uskyldige mennesker smerter med mine forudfattedheder og kan kun sige at jeg har set lyset. Er dig evig taknemmelig for at du har hjulpet mig til at forstå mine mangler. Uakbar!

  Ydmyge hilsner (fra en hvid synder der har troet at han vidste noget)

  M.

  • Nicolai

   Ha ha fnis… 🙂

 • Finn Baggesen

  Jeg har i dag set svenskere til “kærlighedsmanifestation” på Sergels torv i Stockholm.Det var en demonstration af massehysteri.Politikere, politi og medier har været enige om, hvordan svenskerne skulle tackle terroren.Resultatet er, at menigmand ikke må føle noget personligt og spontant, men kun det ,staten giver lov til.Dagens manifestation var et eksempel på massepsykose.Det er ikke muligt i Danmark, vi er ikke hjernevaskede endnu.

  • Nicolai

   …en Iransk “svensker” med et kærlighedsbudskab efter (endnu) et muslimsk terrorangreb…
   tsk tsk.. kun i Sverige… kun i Sverige…

 • Erik Graversen

  Ja og vi glemte da liiiiiige at nævne, at danske imamer ikke rigtig vil tage afstand fra disse handlinger!
  Nu stå godhedsindustrien frem idag og skriger op! Fordi den godt ved, at den er ved at tabe til den brede befolkning! Hold kæft hvor har vi hørt det tit! “Det er en enlig psykopat” 😀 Jo jo! Som vi ser det ned igennem europa! Det er en enlig psykopat der laver masseoptøjer i bla. paris? Der er fandeme mange enlige psykopater!

  • Kaj

   Ja – der er mange psykopater… bare besøg en Moske en fredag, den er fyldt med dem

 • Anders Hansen

  Så længe noget som det her står i Koranen lige så længe fortsætter det her, men meget værre end nogen tør drømme om, når Muslimerne bliver mange nok, så er der ingen moderate Muslimer, for de vil følge Koranens bud.

  Sura 47.36 Vær ikke svage overfor jeres fjender og inviter dem ikke til fred: I skal være de mægtige, for Allah er med jer og undlader ikke at give jer løn for jeres gerninger i krig.

  Sura 48.17 I skal bekæmpe folk medmindre de bekender sig til Islam.

 • Jens

  Ja, Pernille Skipper. “[..”Gerningspersonerne” har profiler, der minder om hinanden: socialt udsat, forsmået, psykisk ustabil, lever på kanten af samfundet.”].

  Kunne det overvejes om de har et yderligere fællestræk, du ikke nævner og ikke vil nævne?

  • Rikke Nielsen

   Profilen passer vel også meget godt på Anders Breivik.
   Alle har et fællestræk der ikke tales meget om; de er mænd.

   • Nicolai

    Anders Breivik Anders Breivik Anders Breivik Anders Breivik
    Mænd Mænd Mænd Mænd…
    Hvor er du sjov Er-ikke… men også uendelig ligegyldig… det må næsten føles rart ikke at være i stand til at registrere et paradigmeskifte og hænge fast i 80’erne… næ hov, der var du jo ikke engang født…

 • Torben Snarup Hansen

  “udskille alle muslimer eller alle med en anden hudfarve…” Hvem er det så, der taler om alle muslimer? Hvem taler om hudfarve? Kom nu med dokumentation – gerne citater og nogle navne!

 • Otto Kjærgaard

  Første, anden og måske tredje gang, der sker en terroraktion, så kan den slags symbolske opfordringer til sammenhold måske bruges, når det som nu er blevet en gentagende hændelse, så er det ikke disse tomme symboler, der er behov for, men handling.
  Det, der giver grobunden for terrorisme skal stoppes, nemlig masseindvandring af de nationaliteter, der sædvanligvis har svært ved at integrere sig i de europæiske samfund.
  Meget få af de terrorangreb vi har set er ikke begået af folk, der ikke har haft en eller anden tilknytning til islamiske miljøer.
  Religion er ikke kilden til terror, islam er kilden til terror, det kan man ligeså godt erkende.
  De fleste med islamisk baggrund er fredelige, men desværre ikke alle.

 • B. Nymann

  Igår blev min datters ven overfaldet og bestjålet i indre København lige uden for sin dør. Gerningsmanden var en i en større gruppe fra Mellemøsten. Politiet sagde, at han kunne “sove på det” da han anmeldte det.
  Hvorfor skal vi have gæster i landet, som er en trussel imod os? Det er ved politikere som Pernille Skippers manglende omhu for den befolkning hun skal tjene, at det er gået sørgeligt galt.

 • Bent Pedersen

  Test

 • Bent Pedersen

  Hvis Pernilles indlæg skal give meninger så må det betyde at islam ikke har noget med islam at gøre eller hvordan hænger det sammen?

  Og hvad med det seneste overfald på kopterne i Egypten så sent som i dag? Hvor er Enhedslisten henne i deres fordømmelse heraf?
  Eller en Enhedslisten nyttige etnocentristiske idioter?

  Man undres

 • karsten madsen

  nye og gamle kommunister har løjet og vendt alting på hovedet de sidste 100 år…..
  hun er selv islamisternes allierede og nyttige idiot, ligesom i iran hvor islamisterne “takkede” de venstreorienterede der støttede dem med at henrette en pæn del af dem 😉

 • En ting som folk bliver nød til, at forstå om islam og som bliver godt forklaret af David Wood her: https://www.youtube.com/watch?v=ERou_Q5l9Gw
  De 3 stadier af Jihad

 • Mikael Kremmer

  Det er jo almindeligt kendt, at Pernille Skipper og Enhedslisten ønsker en samfundsrevolution og socialisme, så det burde ikke overraske, at virkeligheden fordrejes for at manipulere. Alligevel er følgende sætning ud over det sædvanlige, for den siger sådan set bare, at ligesom IS ønsker at slå alle vantro ihjel, så ønsker P. Vermund at slå muslimerne ihjel. Jeg kan ikke mindes, P. Vermund har sagt noget i den retning, så jeg vil opfordre Pernille Skipper til at fremlægge noget dokumentation for påstanden.
  Det er da indlysende, at IS / Islam er en aggressiv religion, mens P. Vermund er i gang med at forsvare Danmark, demokratiet og friheden. Vi lader Skippers sætning stå et øjeblik:
  “Pernille Vermund kalder det ”danskerne og muslimerne” og Islamisk Stat kalder det ”de vantro og de rettroende”, men det er dybest set det samme de ønsker. De ønsker, at vi bekriger hinanden.”
  I øvrigt tak for en rimeligt sober tone i indlæggene ovenfor. Mvh Mikael

 • Karin Andersen

  Pernille din kæde falder helt af lige præcis dér hvor du i din blog angiver at det er Islamisk Stat der skeler mellem vantro og rettroende. Nej, det gør alle muslimer. Det gør de guddommelige tekster der for en muslim ikke er til diskussion. Som muslim køber du så at sige hele parken, det er ikke a la carte at være muslim.

  I Enhedslistens snævre etnocentristiske perspektiv har i gennem alle tider som nyttige idioter totalt undervurderet hvor stærk en kultur vi i Vesten er udfordret af. Se bare Erdogan seneste verbale eskapader om EU som Europas syge mand.

  Vågn nu lidt op Pernille og kom ind i kampen – hvis du tør?

 • Ole

  Når der sker terror er medier og politikere på banen som var det en månelanding.
  Selvfølgelig skal vi orienteres men slap dog af.

  Måske pressen og politikkerne er terrorens nyttige……

 • Robert Kristensen

  Og ingen andre end dem, der gennemfører angrebene har ansvaret. Men hvad med de der opildner til vold og ødelæggelse de er så uskyldige?Åhhh nej.Det hænger ikke sammen hvad Pernille udbreder med krabasken.

 • Jesper Hansen

  Skipper. Det er dig der er islamisternes nyttige idiot. Dig og dine ligesindede har så meget blod på jeres hænder. Så fat det dog.

 • Viv Skaalum

  Pernille Skippe….
  Hvis en bondemand lukker en ræv ind i hønsegården.
  Er det så rævens skyld eller bondemandens?

  Svar udbedes.

  • Viv Skaalum

   Må heller indsætte navnet korrekt, da jeg ikke kan rette i mit ovenstående indlæg.
   Pernille Skipper … ovennævnte spørgsmål er til dig..

   • Steen Grønlund

    Pernille Skipper har nok vigtigere ting for end at svare på dine spørgsmål, så lad mig at svare på hendes vegne: Det er hønsenes skyld.

    Jamen, er hønsene da ikke uskyldige ofre? Nej, de burde ikke opføre sig som opskræmte høns, men som voksne mennesker. Bondemanden griner ad de opskræmte høns, som han kan true med ræven, hver gang de ymter om rettigheder og frihed.

    • Thomas

     Præcis venstrefløjens svar på ethvert spørgsmål om voldelige overgreb: ‘Det er ofrenes skyld’.

    • Nicolai

     Ha ha den var sjov… jeg er bare bange for at det ikke er en helt rask betragtning…

 • Michael Andreasen

  Stå sammen og gøre hvad????????????
  Læs lige det her en gang til.
  Tror ikke du har forstået det: https://borsen.dk/nyheder/avisen/artikel/11/163540/artikel.html

 • Lotte

  Nu er det altså venstrefløjen .der er fascismens lydige lakajer Pernille Skipper, har selv været en af dem, I er en flok hyklere ,det var de også inden 2 verdenskrig, dem og de intellektuelle.

 • Niels Andersen

  Skal vi bare vende den anden kind til, drikke dialogkaffe, tilbyde gratis flybiletter og lommepenge til ferierejser i hjemlandet eller større boliger og flere penge til muslimerne?

 • Mette Nielsen

  Nårh nu har bolighajen Skipper også en mening om Vermund.

 • Teddy Bjørn plys

  Vi kan glæde os til, at hele Willy Søvndahls ! skolebørns-regering bliver skiftet helt ud efter næste valg !–Når erhvervslivets top ! –Udtaler, at : de er inkompetente kolbøtter –allesammen ! Ja –så er den rivende gal !–OG derfor holder erhvervslivets Danmark ´s reddere –sig langt væk fra Folketinget !

 • Teddy Bjørn plys

  Gad vide om det er Enheds-listens elskede arabére, der sidder og forfalsker danske skribenters texter ! –og navne ?? –Det kunne lige ligne dem!

  • Samir Malek

   Du har virkelig valgt det rette navn. Hold dig til det, for det betyder, med andre ord tåbelighed og ignorance.

 • Nicolai

  Kan vi ikke bare Skippe dig Pernille… du og dit feministiske sindelag er skadeligt for mit land…

 • Lene Kattrup

  Pernille Skipper, du siger

  “Åbenlyst bruger Pernille Vermund, og dem der er enige med hende, et forfærdeligt angreb til at udpege, udelukke og udskille alle muslimer eller alle med en anden hudfarve eller etnisk baggrund.”

  Jeg synes det er både forkastelige og dybt useriøst, at du siger det. Du må vide, at det er usandfærdigt. Man argumentere ikke godt, når man påstår ens modpart siger noget andet, end det,der er tilfældet.

  En yndet form
  for polemik
  består i det
  probadte trick
  at dutte folk
  en mening på,
  hvis vanvid alle
  kan forstå.
  af Piet Hein

 • Teddy Bjørn plys

  Vi kan takke Pernille Skipper Og hendes medsammensvorne røde kolleger ! –For den situation som Danmark sidder i nu ! –Ingen penge til noget som-helst ! –Alle danskernes skattepenge går til, at forgylde –de arabiske –og afrikanske masse-migranter ! –OG det er “de rødes skyld ! “

 • Teddy Bjørn plys

  Ghetto-islamisterne bliver pakket ind i velfærd ! –Det skriver Venstre´s integrationsminister idag ! –Hvem har skylden ? –Det har hun-selv !–Lige om lidt bukker lille Danmark under for de enorme udgifter –til Mellem-østens og Afrika ´s u-ønskede –masse-indvandring ! –De skal stilles til ansvar “politikerne ” !

 • Torben

  Men hvad hjælper det at vi staar sammen?
  Det er det eneste folk som du har at sige, hver gang!
  Og det hjælper præcist intet!
  Hvad rager det en terrorist at vi alle holder i haand og synger Kumbaya My Lord?
  Kan ikke se det paa nogen maade er bedre end hvad du siger Vermund gør!
  I det mindste vil hun prøve at gøre noget for at begrænse dette vanvid folk som du bare tillader ved at gøre intet, udover at holde i haand og græde lidt!

 • Teddy Bjørn plys

  Pernille Skipper –Og hele enheds-listens medlemmer ! –Burde sendes ud og samle skrald ! istedet-for, at leve af os-andre ! –Muslimske velfærds-indvandrede koster danskerne 33 milliarder kroner om året !–Medens “de gamle danskere” –Må spinke og spare på hver eneste folke-pensions-femøre ! Og de har endda betalt deres sat i mere end 50 år ! –Medens Skippers kæledækker “araberne” ikke har bidraget med en eneste 5krone–De er pakket indi velfærd ! Hele bundtet af ghetto-indvandrere !

 • Teddy Bjørn plys

  Vi stemmer på Pernille Vermund til det forhåbentligt snart kommende valg ! –Så håber vi, at Pernille og nye borgerlige holder, hvad de lovede ! Nemlig, at sende samtlige muslimer ! Der ikke forsørger sig-selv ! UD af landet ! –Vi er ligeglade, hvor de havner ! –Når bare vi slipper af med dem-allesammen !—De dør nok ikke af sult –især ikke Nicolai Wammens tusinder af førtids-pensionister ! –De har alle bygget palads-agtige huse i Mellem-østen For alle de milliarder kroner, der flyder i en lind strøm fra Danmark !

 • Torben Michael Kaae

  Sammenhold du ! engang en populær popmelodi, idag et politisk argument, et endog ganske uforpligtende et af slagsen.
  Buzzwords fyger i luften, stigmatisering, dem og os, som blot 2 mulige ud af flere.
  Dét er og har altid været ‘minoriteterne der dræber’; majoriteterne i alle lande er givetvis fredelige mennesker, og netop derfor er majoriteterne irrelevante, endda både helt og aldeles.
  Og mon ikke majoriteterne både “blandt dem og os” er ganske udmærket bevidst om, hvem de er imod og hvem de er for ?
  Det tågeslør vi konstant kan bevidne i snart sagt hver eneste debat – både i befolkningen og mellem politikerne indbyrdes gør: At der stort set intet effektivt iværksættes – og til gavn for hvem (?) – kun for den minoritet, der reelt vil bekæmpe os, blandt andet ved hjælp af terror. Og terroren har mange ansigter: Kriminalitet, det være sig både i form af gadevold, berigelseskriminalitet, bandekrige med brug af skydevåben, knive, granater, seksuel chikane og voldtægter især af ganske unge piger, oprettelsen af “NO-GO -ZONER”, hvortil hverken ambulancer, brandvæsen eller politi har adgang, men bliver mødt med kasteskyts, og hvor en menneskefjendsk sharialoven gælder. I/fra udlandet ser vi billeder og film af enorme menneskemængder, der spærrer for trafikken i de store byers centrum, hvor de knæler i bøn, ikke nødvendigvis som et udtryk for inderlig gudstro, men slet og ret som en regulær magtdemonstration. Dette har vi endnu ikke oplevet her til lands, men det skal nok komme, hvis vi intet gør for at forhindre dette. Den gradvist eskalerende magtovertagelse vil ske ligefrem proportionalt med antallet af indkomne migranter. JUST SAYING ! / tmk.

 • Holger Overgaard Andersen

  Venstrefløjen har altid været opportunistiske vindbeutler med mottoet ” Målet retfærdiggør midlerne “. Opportunistisk fordi socialismen er ateistisk. Hvordan er det foreneligt med forbund og allierede med troende?
  Vindbeutler fordi de opnår politisk magt ved at få så mange indvandrere ind i landet og dermed med tid få stemmer. Se hvem der stemmer på Pernille Skipper. Den oprindelige befolkning har fået nok ,blevet klogere .Det ses af konsekvensen af internettet der er den største lighedskaber men desværre for venstrefløjen skaber fornufts mennesker på vegne af historisk indsigt. Ideologien har altid været væbnet oprør -derfor har Enhedslisten interne store problemer med at lukke munden på partiets venstresegment og har ikke fjernet det fra deres partiprogram. Lidt ligesom Koranen ikke skal ” forståes” bogstaveligt på trods af at stort alle terroraktioner opstår fordi man netop tager denne bogstaveligt. For at lykkes med venstre orienteret målsætning kan det kun ske voldeligt, idet folk simpelthen gennemsnitligt er for kloge til at hoppe med socialistiske ideal samfund der i alle former og modeller er gået til grunde, bankerot og altid mens anderledes tænkende er blevet myrdet og tilintetgjort. Hvornår fatter de venstreorienterede at de er at sammenligne med dinosaurer?

 • Hans K Hansen

  “Pernille Vermund er islamisternes nyttige idiot”

  LOL. Er du sikker på Pernille Skipper, du ikke forveksler hende med dig selv?

 • Jens Østergaard Colding

  Vi skal huske på, at en person, som bevidst har meldt sig under massemorderens og terrorismens faner, Trotski, har store problemer. Derfor kører hun ud i en vammelsød retorik. Nu som tilforn er hendes mål at undergrave det vestlige demokrati. Hvad midlet er om det er islamisme, gadekampe, blekingegadekriminalitet eller en stenkastende Pelle Dragsted betyder intet. Måler helliger midler. Det er det demokratiske samfunds abolutte underkastelse for en perverteret og voldelige ideologi. Ikke engang venstrefløjens voldskadre formår hun at tage afstand fra. Men selvfølgelig – de er jo også hendes egne vælgere og adgangsbilletten til en vellønnet stilling på Christiansborg.

 • Kurt pedersen

  ENhedslsiten er intet andet end en flok akademikere. Ingen i det parti har nogensinde foretaget sig andet end at læse bøger. Mage til svagpissere. Idelogier uden handlinger. Alt er holdninger, intet at lortet fungerer i handlinger. Amatører. Ligeså iduelige som DF. Samme omgang ævl.

  • Rikke Nielsen

   Kurt pedersen, Pernille Vermund er akademiker…..

 • Mon ikke det er fraser som “vi må stå sammen”, “aldrig mere en 9. april” mv., som får Pernille Vermund til at kaste op?

  Politikerne gentager gang på gang disse fraser uden at de, som er nærmest til at gøre noget ved problemerne, gør noget ved et egentlige problem. Det bliver til tomme fraser og når man har hørt det tilstrækkeligt mange gange – bliver det til tomme fraser.

 • Henrik Jensen

  Islam og dertil hørende kultur er et stort problem i Danmark. Indvandere med ikke vestlig baggrund belaster vores samfund med 35 milliarder!!!
  Indvandrere med vestlig baggrund bidrager omvendt på plussiden med 5 milliarder.
  Endvidere er 20 % af nyfødte børn i Danmark født af mødre med ikke vestlig baggrund.
  Så Islam har potentielt kæmpe indflydelse på vores samfund, nu og i fremtiden.
  MEN MEN MEN….. kan nogle nævne bare ét mus-limsk med helt basal værdier som menneskerettigheder, ligestilling, velfærd og demokrati. Nævn bare ét eneste land!!
  Du kan ikke ?
  Hvad er argumentet så for at vi skal fortsætte med at åbne dørene for personer med muslimsk baggrund ?

 • Torstein Jørgensen

  Pernille Skipper du er de kriminelles og trangsynte politikers nyttige idiot.

 • Kim

  Det er mig kilde til evig forundring, at Skipper og andre meningsdannere/politikere aldrig lige stikker snuden i kommentarsporet og tager et par runder med de almindelige borgere, der bidrager med relevant kritik og andre perspektiver.
  Et hurtigt blik på Facebook og indlæggets eget kommentarspor viser vel med alt tydelighed, at misionen bestemt ikke er lykkedes. På Twitter står de sædvanlige rygklappere selvfølgelig klar med stående bifald. Men det er forventeligt og rykker garanteret ikke noget som helst. Den gennemsnitlige danske Twitter-bruger er ikke blevet rykket en millimeter i sine holdninger. Og derfor kan det ikke andet end undre, at Skipper lader den overvældende kritik stå tilbage uden så meget som at anerkende dens eksistens. For kritikken er voldsomt overvældende.

 • Teddy Bjørn plys

  Man kan ikke kalde de 179- medlemmer af Folketinget for nyttige ! –Men kun for inkompetente kolbøtter !

 • Teddy Bjørn plys

  Henrik Jensen har ret ! –Araberne bliver pakket ind i velfærd !–Det bestemmer “socialpædagogerne ” –De er også overflødige i samfundet ! –Men i lighed med araberne ! –Så får de alt betalt af skatteborgerne !

 • Bornbalch

  Penille S = Landsforræder

 • Nielsen

  Ikke se- ikke høre- ikke tale- og vi kan tilføje – ikke anerkende de udfordringer økonomisk som kulturelt Danmark har med de mange som er kommet til.
  Sæt selv hoveder på de tre aber, men mit bud er Østergård-Skipper og Elbæk .

 • ChristianX

  Man skal ikke kaste med sten, når man selv bor i glashus.

 • Jacob Schønberg

  Danmark forærer ca 24 milliarder kroner væk til Ulandsbistand – dertil kommer et stort beløb til nødhjælp og nu også ekstra udgifter til flygtninge og deres familiesammenføringer! Vi får stort set ingenting for de penge
  70 års hjælp har slet ikke hjulpet – nøden er lige så stor i dag – og befolkningstilvæksten fortsætter nu langt ud over hvaf de fattigste lande kan brødføde
  HVAD TROR I SÅ DER SKER ?

 • Teddy Bjørn plys

  Det kan jeg godt svare på ! –Nemlig : Der bliver borgerkrig i Danmark –imellem muslimerne og vikinge-danskerne ! –Og det kan ikke vare længe !

 • Teddy Bjørn plys

  Islam har masser af indflydelse i Danmark ! –Læs selv “Rikke Nielsens skriv ” længere oppe i tråden ! –Hun er jo direkte samfunds-skadelig ! –Og selvfølgelig en af de mange enlige mødre, der suger til sig af de gratis glæder, der hedder off. overførsels-indkomster ! –Lige fordi vi ikke kan finde noget om, at hun betaler skat !!–udover overførsels-indtægterne !–måske aspirérer hun netop til, at blive “social-pædagog- for islamisterne i det danske overførsels-overdrev !”

  • Rikke Nielsen

   Teddybjørn, åh du store og stærke vikinge-dansker, jeg tror, du er en del mere inde i reglerne for overførselsindkomster end jeg er 😉

   • Nicolai

    Er-ikke tror og tror og tror og tror lidt mere… det er Er-ikke vel nødt til når hen ikke ved noget… typisk for tågekvier… tsk tsk tsk.

 • Teddy Bjørn plys

  SVAR ! –Aner ikke, hvad det er ! –Har altid været selvstændig ! –Hvis jeg endelig skal nedlade mig til, at svare dig ! –Så er sagen klar ! Din generation af curlinge-kvinder er færdig med, at hæve extra-børnepenge i det offentlige !! –AT de fleste kvinder også sidder lunt og trygt i det offentlige –gør ikke socialdemokrater og enheds-listen-medlemmer ! til sympatiske folk ! –Kvinderne ! Ikke så-snart er de kommet ud af forsørgelses-situationen fra gamle dage ! –Før de finder nye til, at blive forsørget af ! –Nemlig skatteborgerne !

 • THA

  Pernille Skipper virker jo ellers kvik nok. Men i dette stykke fremstår hun med gribende konsekvens som idiot.
  Islamismens nyttige idiot

 • Ulla Nielsen

  Mener Skipper seriøst, at det eneste “mørkemændene” ønsker, er at vi bekriger hinanden? At f.eks. islamisterne ikke har noget formål med konflikten, f.eks. at den skal føre til dannelsen af et kalifat, nærmere bestemt til, at de selv får magt over et område eller helst hele verden?
  Det er beklageligt, at de har haft held til at gøre det til en trend, at unge muslimer, som er utilfredse med deres liv, som en del af ungdommen til alle tider har været der, kan forarbejde deres frustrationer ved at slå en masse tilfældige mennesker ihjel, samtidig med, at de begår selvmord.
  Men mon der hverken er flere eller færre, der hopper på dén galej, alt efter hvad en Pernille Vermund kan finde på at sige?