Støtter vi fjenderne af vor egen kultur?

Det vakte berettiget opsigt, da en muslimsk friskole i Aarhus for tre år siden blev afsløret i at sende drengeeleverne på pilgrimsrejser til Mekka, mens pigerne pænt måtte blive hjemme. Opsigt, fordi det støder vores opfattelse af kønnenes ligestilling. Men måske inderst inde, fordi det afslørerede konsekvensen af de seneste 30 års indvandring. Med indvandrere fra Mellemøsten følger mellemøstlige skikke og adfærd.

Undervisningsministeriet stoppede den islamisk doktrinerede forskelsbehandling – men man skal være uhyre naiv, hvis man dermed tror, at den statslige tilrettevisning medfører et pludseligt skifte i skolens tankesæt fra koranens bud til efterlevelse af danske og demokratiske principper. I statsadministrationen synes naiviteten ligeså udbredt som det mellemøstlige tankesæt er på koranskolerne.

Med vor statsfinansiering af friskoler er der tale om statslig understøttelse af de, der hader vores kultur og samfundsmodel. Koranskolerne fastholder det livsmønster, som har ødelagt hovedparten af mellemøstlige lande og i alt overordnet grad har forhindret en lykkelig integration af muslimer i det danske samfund. Som i alle andre vestlige lande.

Derfor er den seneste kovending i Socialdemokratiet glædelig. Det synes nu at være gået op for oppositionspartiet Socialdemokraterne, at vi må stoppe tilskuddene til det voksende antal parallelskoler. Dan Jørgensen har ret i at sige: ”Når børn går i skole, skal det være noget, der styrker integrationen og ikke det modsatte”. Og lad os håbe, at ordene holder hele vejen ind i regeringskontorerne. Vi har før set det glippe. Men jeg lader tvivlen komme Dan Jørgensen til gode. Det fortjener han faktisk.

Noget tilsvarende kan ikke siges om vores regering, der synes helt at have opgivet ævred. At skride til handling vil stride med diverse internationale konventioner, lyder den sædvanlige messen. Javel! Men så er der da åbenlyst noget galt med disse konventioner? Det er en pjokket falliterklæring, hvis vi ikke længere er herre i eget hus. For hvad er egentlig farligst – vore direkte fjender eller den regering, der ikke tager kampen op mod vore fjender?

Selvfølgelig kan og skal vi stoppe statsunderstøttelsen af muslimske parallelskoler. De arbejder på det i Norge – og af alle steder i Sverige. Skulle det så ikke også være muligt i Danmark? De samfund, som eleverne sendes på ”genopdragelse” eller hvor finansiering kommer fra, er tilbagestående diktaturer, ofte med stærke bånd til os fjendtligt stillede organisationer. Så naturligvis kan det ved lov forbydes friskoler at samarbejde med sådanne navngivne lande og deres regeringer – ligesom vi kan sanktionere mod andre navngivne lande, der bryder med vore principper, interesser og livssyn. Hvor absurd er det ikke, at vi kan lave sanktioner mod Rusland, mens det skulle være ulovligt at lave sanktioner mod skoler, som samarbejder med Iran, Saudi Arabien eller andre brutale røverstater?

Regeringen kunne passende lægge ud med – som lovet i regeringsgrundlaget – at tage hul på det kritiske gennemsyn af de internationale konventioner, der igen og igen hæmmer os i at bestemme i vort eget land. Og det her omfatter desværre ikke kun et voksende antal muslimske friskoler, men i højeste grad også private gymnasier, som af uransagelige årsager hidtil er fløjet under radaren i denne vigtige debat. Antallet af private gymnasier, der også modtager statsstøtte, er på få år er vokset fra 19 til 26. Og nok så tankevækkende i den forbindelse er det, at hovedparten af de nye gymnasier er oprettet af personer med tyrkiske rødder.

Udviklingen er et klart signal om, at forældrene til alle disse tusinder af elever ikke ønsker reel integration i det danske samfund. De ønsker ikke Danmark. Man må derfor spørge, hvorfor de lever i Danmark? ”Til et folk de alle høre, som sig regne selv dertil”, skrev Grundtvig. Hvor mange af disse folk, hvem dansk kultur og frisind er så vederstykkeligt, regner sig egentlig til det danske fællesskab? Og hvis de ikke selv vil Danmark, hvorfor skulle Danmark så ville dem?

 • Hans Hansen

  Nej, det gør flertallet af befolkningen ikke Messersmidth. De fleste ved godt at EU har alvorlige og manglende procesansvarlige demokratiske (folkestyre) svagheder.

  Men ikke for at træde dig i hovedet, forstår du nu hvad i helvede du kan tillade dig?

 • Henrik Juul nielsen

  vores kultur bygger på ærlighed og tillid til vores medmennesker. ingen af delene er du garant for, og dermed er du, om nogen, en trussel mod vores kultur!

  • Jette Svare

   Taler du om regeringen og EU?
   Altså dem der virkelig røvrender danskerne ?

   • Henrik Juul nielsen

    Nej, Jeg taler om MM… altså ham der VIRKELIG forsøger at snyde så mange Danskere som muligt… jeg fornemmer du er faldet for hans bluf?

 • peter kocsis

  En person som dig, der ved systematiske ” sjuskefejl” formøbler flere millioner af skatteydernes penge på ulovlige aktiviteter, hører ganske givet med til DF’s kultur, men heldigvis ikke til resten af vort lands.

 • Jens Jørn Pedersen

  Ja, nogen støtter dig Morten Messerschmidt! Du er jo om nogen fjende af vores kultur!

  • René Sørensen

   MM har ret – stop nedbrydningen af Danmark, fra en borgerlig ikke df’er

   • Jens Jørn Pedersen

    Ja, men MM skulle også lade være med at nedbryde Danmarks kultur og integritet.
    Danmark kan simpelthen ikke være bekendt at lade sig repræsentere med personer som MM!

    • René Sørensen

     MM er en af de få politikere, der præcist forstår at sætte ord på de efterhånden uløselige problemer med muslimsk indvandring i Danmark.

     • Jens Jørn Pedersen

      Ja, efter din opfattelse, men ikke efter min!
      MM forsøger at mele sin egen kage på samme måde som alle DF’ere ved at stryge nationalister med hårene. DF lever af at nedgøre andre!

     • Jette Svare

      Præcist ! Rene Sørensen ☆

    • NielsOhlsen

     Hvad er dit forslag?

     • Jens Jørn Pedersen

      Vend ryggen til NB og DF!

     • NielsOhlsen

      Det er vist ingen løsning på migrationsproblemerne?

     • Jens Jørn Pedersen

      Det er en del af løsningen!

     • NielsOhlsen

      Hvordan det?

      De andre partier har gennem 40 år vist, at de bare lader stå til og lader flere og flere muslimer komme hertil, og endda ikke tør stille krav til dem?

     • Jens Jørn Pedersen

      Jeg savner fornuftige politikere!

     • NielsOhlsen

      Det er vi mange, der gør.

      Kan du beskrive, hvad du gerne vil have gennemført for at få gjort noget ved problemet?

     • Jens Jørn Pedersen

      DF stiller jo heller ikke andet krav til muslimer end, at de skal opføre sig som DF. Ellers skal de bare forsvinde. Det er utrolig ukonstruktivt.
      Hvis vi ikke havde haft DF til at forplumre begyndende med Mogens Glistrup og Fremskridtspartiet, så kunne vi have haft en fantastisk arbejdsstyrke. Men DF har intet skabt andet end konflikter og selvgodhed, hvor de lever af at nedgøre fornuftige mennesker.

     • NielsOhlsen

      Hvad mener du, der skal gøres?

  • Stig

   Og du Jens Jørgen Pedersen ser dig som en garant for vores kultur?

   • Jens Jørn Pedersen

    Ingen enkeltperson kan være garant for en kultur. Hvis man tror det, så er noget rivende galt. Ja, måske kan den franske præsident Macron være en garant for en kultur, men nationalister bider ham i ærmet så godt de nu kan.

    • Weidekampf

     Nu stemmer jeg ikke selv på DF, men det undrer mig, at du på den måde gør dig til talerør for muslimer i DK. Hovedparten af dem skaber ikke andet end voldsomme problemer i DK og er direkte medvirkende til destruktion af sammenhængskraften.

     Politiet bruger så mange ressourcer på bander med muslimsk baggrund, at vi etniske danskere ikke længere har den fornødne tryghed.

     Mange muslimer vil ikke DK og fantaserer hjemme i lejligheden om at slå folk som du og jeg ihjel.

     Jeg betragter mig selv som hjælpsom og gæstfri, men der må være grænser. Derfor er det nok meget godt, at vi netop har DF og NB som talerør for de frustrerede og bekymret borgere, så DK ikke, som Sverige og Tyskland, har flere tusinde nationalister rendende rundt i vores skove hver weekend og træne til militær krig mod herboende muslimer.

     • Jens Jørn Pedersen

      Jeg gør mig kun til talerør i dine øjen, fordi jeg ikke faktisk støtter op om stigmatiseringen.
      Når du taler om etnisk danskere, hvem taler du så om. Jeg kender ikke talle præcist, og det afhænger af måden du undersøger det på, men jeg vil tro, at hovedparten af dem du kalder etnisk danskere har aner i Tyskland, Polen, Tyrkiet, Afrika, Mellemøsten, Fjernøsten etc. etc.
      At bringe skisma ind i billedet, når mange fremmede kommer til landet, forhindrer akklimatisering. Når du kritiserer en troende kristen, så bliver vedkommende mere kristen. Når du kritiserer en muslim, så sker det samme.
      Hvis du ellers læser det jeg skriver, vil du finde ud af, at jeg skelner meget skarpt i disse sammenhænge. Når bl.a. DF fremturer på den måde, som de gør, så går de netop islamismens ærinde, men enten er de ikke i stand til at se det, ellers gør de de for populismens skyld. De lever af det, da vi som danskere er dumme nok til at betale deres ekstremisme eller religiøsitet. Det betyder også, at almindelige regler ikke kan anvendes i religiøse sammenhænge. F.eks. kan man ikke forhindre byggeri i bl.a. Kbh. fordi det bliver ekstrem i stedet for at være en ganske almindelig bygningsgodkendelse.
      Jeg vil foreslå en fornuftig mand som dig at komme ned på jorden og se realiteterne i øjnene.

 • peter kocsis
  • NielsOhlsen

   Det bliver nok ikke et problem, eftersom EU og Japan lige har indgået handelsaftale.

   Det er vist enten forældede advarsler eller tomme trusler..

   • peter kocsis

    “There are numerous Japanese businesses operating in Europe,
    which have created 440,000 jobs. A considerable number of these
    firms are concentrated in the UK. Nearly half of Japanese direct
    investment intended for the EU in 2015 flowed to the UK …
    we strongly request that the UK will consider this fact
    seriously and respond in a responsible manner to
    minimise any harmful effects on these businesses.

    • NielsOhlsen

     Læs evt. hvad jeg skrev ovenfor.

 • peter kocsis

  Ville det ikke have været klogere om du have udsat din politiske genopstandelse til efter fængselsopholdet?

 • Weidekampf

  Som borgerlig vælger tager jeg skarpt afstand fra Morten Messerschmidt. Han prøver nu at bestorme Berlingske med ligegyldige indslag, men tiden er rendt fra ham.

  Kære Morten: vær nu rar at stoppe det, som du har gang i. Det du har gjort er ganske enkelt utilgiveligt. Du har svigtet os vælgere, så vær rar at respektere os ved at træde tilbage.

  Du lever op til det gamle ordsprog: Når skidt kommer til ære, ved det ikke, hvor det skal være.

  • René Sørensen

   Sludder

  • Jette Svare

   Vrøvlehoved !
   Messerschmidt rager op over danske skvatrøvs “‘ politikere” !

   • Weidekampf

    Hvis du synes at Peter Brixtofte var en dygtig politiker, vil du ganske givet synes om hr. Messerschmidt. Han svinger som et pendul i sine holdninger og har svigtet sine ellers stærke og trofaste vælgerskare med sin omgang med EU midler.

    At du i øvrigt, som kvinde, kan støtte op om en mand, som har udtalt sig ligeså nedsættende om kvinder som Donald Trump, kan kun undre!!!

  • Kennel Hemos Christoffersen

   Det rene sludder, hvis nu EU ville undersøge alle de EU venlige partier også, så kunne de tage alle i et eller andet misbrug, men det er kun de EU skepsis partier der bliver undersøgt og hvorfor nu det? og så er MM jo ikke blevet dømt endnu.

 • Rap And

  Nu vi snakker om had, hvem er det så lige, at DF ikke udtaler had imod bortset fra hvide femte generationers danskere.

  • René Sørensen

   Ufatteligt at b.dk tillader at en læser deltager i debatten under et i øvrigt barnligt dæknavn!

   • Rap And

    Men jeg forstår godt når b.dk sletter dine indlæg

    • René Sørensen

     Det er aldrig sket 🙂

     • Rap And

      René Sørensen Ole K. Ersgaard 
9 dage siden

      Så har Berlingske igen slettet alle kommentarer!

      Ole K. Ersgaard René Sørensen 
9 dage siden
      
Hvilke kommentarer?
      
René Sørensen Ole K. Ersgaard 9 dage siden
      Dem som var skrevet for nogle timer siden, bl.a en af mine. Men det er ikke første gang det sker

 • Mathias

  Morten, dit indlæg er ligegyldigt – du er en fusker og skal holde dig langt væk fra noget der har med “Danmarks penge” (dvs politik hvor du rent faktisk får noget ansvar) at gøre – gør os alle en tjeneste og find et andet job…. der er for mange af dig og det er for let at fuske sig vejen ind til det du gerne vil have… du er desværre eksemplet på hvor forfejlet vi har handlet med unge mennesker i et stykke tid nu….
  Egentligt er jeg mest lammet over at du rent faktisk har nogle støtter, for det viser jo hvor store vores problemer reelt er i Danmark….

  Find et hul og gør det hurtigt – du bringer ingenting til Danmark eller befolkningen…

 • Bjarke

  Netop hjemkommet fra Østrig.

  CHOKERET over muslimer og burkaklæde kvinder ved rolige søer hvor ingen lokale eller andre udlændinge var – og adskillige på 1st klasses hoteller, hvor kvinderne sad helt tildækket eller mænd talte højt og kommanderende.

  Det er sku ok at tale højt. Osså når kvinderne svarer tilbage.

  Respekt for alle kulturer. Respekt for kvinden i EU ? Kan i bruge jeres krudt på dette åbenlyse misbrug af jeres køn. Nu. inden ……

  Det her ender i stor ballede er min opfattelse. ;o)

  Og det er vel som det er.

 • Patek Castelli

  Et værdipolitisk indspark, af en mand uden værdier!

  Og så skal vi ud af EU. Du fremstår allerede som pauseklovn på området, ligesom Nigel Farage… Snakker løs uden at sige noget, for derefter at stikke halen mellem benene og afsløre kujonmentaliteten.

  DK er et lille land med en lille økonomi. Eksporten udgør lidt over 50% af BNP. Og du vil træde ud af EU, hvorved vi får nulstillet 50+ frihandelsaftaler i WTO-regi.

  Vil du berige os med løsningsforslag? Eller er det for svært? Det er i hvert fald nemmere at løje folkestemningen og bedrive politik som vinden blæser og tale om værdier og følelser. For det kan tåberne forstå… tomme tønder bulrer mest, og MM du larmer og er total til grin!

 • Bjarke

  og i der sparker til Morten – ja i har ret- Han/de har fingrene i kagedåsen som den milliard mørke der evt. kan komme til EU. Enjoy the travel. Canges will be.

 • Patek Castelli

  Et værdipolitisk indspark, af en mand uden værdier!

  Og så skal vi ud af EU. Du fremstår allerede som pauseklovn på området, ligesom Nigel Farage… Snakker løs uden at sige noget, for derefter at stikke halen mellem benene og afsløre kujonmentaliteten.

  DK er et lille land med en lille økonomi. Eksporten udgør lidt over 50% af BNP. Og du vil træde ud af EU, hvorved vi får nulstillet 50+ frihandelsaftaler i WTO-regi.

  Vil du berige os med løsningsforslag? Eller er det for svært? Det er i hvert fald nemmere at løje folkestemningen og bedrive politik som vinden blæser og tale om værdier og følelser. For det kan tåberne forstå… tomme tønder bulrer mest, og MM du larmer og er total til grin!

  • Peter Jensen

   Har du tænkt over, at nogen af de rigeste mindre lande i verden ikke er medlem af EU.

   • Patek Castelli

    Korrekt, Schweiz, Lichtenstein, Andorra, San Marino, Monaco, Singapore, Hong kong, Qatar, mm. er alle rigere. Sagen er bare, at de har en skatteprocent tæt på 0 og ikke har baseret hele deres økonomi på eksport. DK er i langt højere grad sårbar hvis handlen svigter. Jeg foreslå blot, at man kommer med en konkret køreplan for evt. udmeldelse af EU. Vent blot at se hvordan UK ser ud om 5 år, så får piben en anden lyd…

    • Peter Jensen

     Jeg tror det modsatte. Jeg tror UK får hjælp af USA, og jeg tror at UK bliver mere agilt end EU.
     Du glemte i øvrigt Island og New Zealand.
     Dem, der raser i UK er den halvdel med penge eller fast ejendom. Flere briter er kommet i arbejde. Jeg tror det blandt andet, er de dårligst stillede. Købekraften er ned af gående, men jeg føler mig ikke sikker på, at det skyldes brexit, men det betyder også at boligudgifterne falder, så de dårligst stillede får det bedre.
     Hvis man har stor gæld i fast ejendom, og ejendoms priserne falder (formodning), så kan jeg godt forstå, at man er rarsende. Men er EUs formål at sikre høje ejendomspriser til investorer?
     En distance til EU er nødvendig, hvis UK skal løse sine sociale problemer.

     • Rap And

      Storbrittaniens beslutning om at forlade EU samarbejdet har her et år efter valget allerede fået dramatiske konsekvenser for landet. Og det endnu mens landet fortsat er medlem.
      Arbejdsløshed er ganske rigtigt faldet en smule efter afstemningen, men pundet er nu faldet med 20%, samtidig med at lønningerne er faldende, og inflation er stigende. Det siger vist sig selv, at især de lavtlønnede kommer til at mærke konsekvenserne af deres eget hovmod, og det bliver mærkbart.
      Og fra at have være blandt de hurtigst voksende økonomi er den gået helt i stå, og er nu næst lavest i Europa, og det uden mulighed for økonomisk stimuli fordi landets gæld er høj og underskuddet er for stort
      Når nu Messerschmidt har skiftet sit standpunkt ud med et nyt, så skal man måske huske på hvad Pia Kjærsgaard sagde om hans økonomiske evner. Han er bare en kreativ sjæl uden forstand på økonomi.

     • Peter Jensen

      Hvis der er nær fuld beskæftigelse og stigende inflation, er der ikke behov for stimuli. I stedet skal man sætte renten op. Væksten kommer, når de mange ny ansatte begynder at producere noget, der kan sælges. Sagt på anden måde pundet retter sig. Jeg vil mene, at den har været overvurderet og ikke afspejlet den underliggende samhandel, men det kommer den til nu.

 • Patek Castelli

  Du besidder ikke et gram værdighed og ydmyger dig selv! Du er gennemskuet og er udover retoriske evner, som visse typer hopper på, komplet talentløs. MM, du overvurderer egne evner i ekstrem grad. Men værst af alt, du er absolut ikke til at stole på.

 • Ib Christoffersen

  Og det skulle komme fra kongen af plat og humbug.

 • Arne Nielsen

  Morten Messerschmidt, vil du ikke en anden gang være så venlig at skrive “vederstyggeligt” og ikke “vederstykkeligt”? Jeg regner dig ellers for en person, som har agtelse for det danske sprog, og guderne skal vide, at jeg selv har haft smuttere her i debatten. Det er ikke pænt at kigge på sådan noget.

 • Arne Nielsen

  Nå, men det er da rat at have Morten Messerschmidt tilbage blandt de levendes tal. De forgangne begivenheder håber jeg, at han har taget ved lære af. Mam kan godt have en mistanke om, at der i EU-parlamentet trives en usund kultur, som tager sit udgangspunkt i korrupt mentalitet af fransk tilsnit. Vi har jo netop været vidner til, at Francois Fillon, som ellers var udnævnt til at være favorit til det franske præsidentvalg, gled i al korrupteriet. Morten Messerschmidt bør helt klart repræsentere den danske mentalitet med at spille efter reglerne, og ikke efter sydeuropæisk eller østeuropæisk lurvet tankegang. Den der med at indsætte Rikke Karlsson i en bestyrelse uden at underrette hende selv, og at svindle med hendes nationalitet, er jo fuldstændigt ude i hampen. Morten Messerschmidt har i den grad skadet DFs sag, som jeg i høj grad eller støtter. Og det er i den grad ikke nok at lægge sig fladt ned og sige bébé. Morten Messerschmidt må ind i nøje at kommentere hele sagens substans og egne fejlvurderinger og nøje at begrunde sin egen handlemåde. Men heller ikke dette er nok. DFs ledelse må gøre det samme. Vi har her været vidner til, at alle parter har valgt blot at snakke om noget andet, og det er i den grad ikke godt nok. Morten Messerschmidt er jurist, og er derfor fuldt ud kompetent til nøje at gøre rede for tingenes stilling og deres årsagsforhold. Jeg siger dette her, fordi jeg betragter DF og Morten Messerschmidt som vigtige aktører på den politiske scene, hvis politik jeg meget gerne ser fremmet. Nu er de Nye Borgerlige jo kommet på banen, og selvom jeg ikke tror, at de får Folketingsrepræsentation, mener jeg, at det er forkert at sprede kræfterne i forbindelse med udlændingepolitikken. På den anden side kan det godt have en mission at DF får konkurrence, idet de i lange stræk har været temmeligt lade og tilfredse med tingenes tilstand, Vi har endnu til gode at se, hvad der kan komme til at ligge i det kommende parlamentariske samarbejde mellem DF og S. Og især hvorvidt det vil lykkes for Mette Frederiksen at holde den øvrige venstrefløj, som nu omfatter 4 partier, i skak. Det ser ud til at være en temmelig stor mundfuld. Enhedslisten er jo gået meget frem, og De Radikale rummer nogele af dette lands mest drevne politikere, så der er øst op.

 • Michael Christiansen

  Tror det er på tide at alle der er så vilde med muslimer og islam skulle pakke deres besiddelser og finde et land som de bedre kan lide end det som de fleste danskere ønsker at bo i. Ligeledes burde det være klart at personer der taler om at værne om Danmark nok ikke gør det for egen skyld, men for de efterkommere som skal leve i Danmark om 15-30-50 og 100 år. Tag jer nu sammen, i fremstår som halv hjerner eller det der er værre 🙂

  • Rap And

   Dagens politik tager på nuværende tidspunkt som hovedregel sit daglige udgangspunkt i et eneste tema. Hvordan kan vi genere muslimerne.
   Her dukkede socialdemokratiet senest op med et opråb om, at det var et problem med for mange to-sprogede på en og samme skole, og hurtigt var der samling i den lille skare af fremmedfrygtens hellige.
   Nu er betegnelsen to-sprogede jo ret uheldig fordi der spredt over landet er mange af den slags skoler, og fordi vi i snart halvtreds år har udviklet et uddannelsessystem, der har forsøgt at gøre alle to, tre og endnu flere sprogede, så den sprogblomst var naturligvis rettede mod muslimerne.
   Det er godt nok ikke mange år siden at mantraet i rapport efter politiske udtalelser påviste at 30% af muslimske elever på en skole ville ødelægge undervisningen for de etniske danskere, sænke karakterniveauet, og få forældre til at flytte deres børn over i private skoler, hvor de lige børn legede bedst, og endnu mere forfærdelig blev situationen såfremt, der var 40% af den slags elever for så stoppede alt fornuftig undervisning. Nu viser det sig, at med muslimske skoler kan der sagtens gennemføres en undervisning.

  • Daniel Thompson

   Du frygter at muslimer får for stor indflydelse i fremtidens Danmark. Og opfordrer folk som mig, der ikke er muslim, men ikke har noget problem med dem, til at emigrere.

   Så er det bare jeg tænker:

   Det vil jo resultere i færre ikke-muslimer, og altså relativt flere muslimer?

   Det var vel ikke din intention?

   I øvrigt staves det “I”, ikke “i”, og “halvhjerner”, ikke “halv hjerner”. Det er altid godt at have styr på sit modersmål, når man er nationalist.

 • Eva Bach Thambipillai

  Det er sørgelig at så mange læsere har mere travlt med at nedgøre MM, end at forholde sig til det han skriver. Det er ironisk at man synes det er helt i orden med personangreb på nogle, men ikke på andre. Lad nu fnidderet ligge og forestil jer, hvis i absolut må, at indlægget var skrevet af en anden eller en anonym, var det så noget i var enige eller uenige i og hvorfor? Hvem kan være uenige i, at vi som danskere skal være herre i eget hus og at visse konventioner er skrevet i en anden tid og ikke tager højde for de udfordringer EU har i dag? Hvad kan der være galt i at vi følger med tiden og ser med kritiske øjne på konventionerne og på det EU som vi synes er faldet fra hinanden og ikke længere synes i stand til at beskytte vores kulturarv. Ja der er fordele ved at blive i EU, men opvejer disse fordele alt det negative vi også må æde, forbliver vi i denne klub. Kunne der være andre modeller?

  • Henrik Juul nielsen

   Ja, person angreb er per definition ikke god stil, men når MM udtaler sig om lige præcis EU og alle de ulemper og dårligdomme han mener EU repræsenter for danskerene, samtidig med at han undersøges for svindel med EU midler i million -klassen, så er det vel på sin plads at anmærke at lige præcis hans mening om lige præcis den sag, er meget lidt troværdig…
   Havde han valgt at skrive om hvilken erfaringer han havde med dagpenge og aktiveringssystemet under sin sygdom, og hvordan han og hans arbejdsgiver (folketinget og de danske skatteydere) håndterede 120 dags reglen, så havde han nok fremstået med en anderledes troværdighed.

  • René Sørensen

   Jeg er meget enig i dette indlæg – men meget snak og debat, nu har vi snart brug for handling, idet problemet dag for dag bliver større og større.

  • Rap And

   Det har siden 2005 ikke været på DFs program at udmelde sig af EU. Det kan blankt afvises, og at følge Storbrittannien ud af EU vil ikke gavne danske interesser. Gæt hvem der har sagt det

  • Patek Castelli

   Jovist, MM har ret i sit indspark. Sagen er bare, at hans bevæggrunde for at italesætte emnet er alt andet end løsningsorienteret. Tværtimod er det med overvejende sandsynlighed motiveret af personlig vinding. Score billige værdipolitiske point og fjerne fokus fra perlerækken af personlige møgsager. Manden er jo ikke til at stole på.

 • Jørgen Villy madsen

  Mit kendskab til muslimer er for begrænset til, at jeg kan hævde, at alle
  muslimer er fjender af dansk kultur. Det er mit indtryk, at de er
  ret glade for deres egen, men det er jo trods alt ikke helt det samme.

  Derimod er jeg ikke i tvivl om, at Morten Messerschmidt er en indædt fjende af islamisk kultur. Et had der gør ham uegnet til at deltage i debatten om, hvordan muslimer skal vurderes – og behandles.

  Han bør forlade dansk folkeparti, der har vist tegn på en udvikling i visse formildende verbale retninger. Messerschmidt bør have sit eget særlige parti for folk uden menneskelige egenskaber. Dem er der mange af, så det må være fristende.

  Mon ikke vi kan vente os noget i den retning?

 • Patek Castelli

  Manden har ret i det han skriver. Men han har en karakterbrist og har ikke noget troværdighed tilbage. Så man har mistanke til at bevæggrundene for dette indspark er personligt motiverede og for egen vindings skyld. Man griber så at sige folkestemningen og rider med på bølgen. Man fjerner samtidig fokus fra sig selv og forsøger at score billige point. Ren populisme, men i MM’s tilfælde antager det nye højder… hvor er brækspanden henne?

 • Birgit Woer

  Disse uintegrerbare migranter,
  hvor en stor del af dem er muslimer, samt mange af dem kommer fra egne hvor der
  er meget stor fattigdom og analfabetisme, samt de kommer med en illusion om, at
  de har RET til at blive forsørget RESTEN af deres liv, på de danske
  skatteborgerres bekostning, de er ikke blevet belært om, at i Danmark forventer
  vi, at enhver skal gøre sit bedste for at : “YDE før man kan NYDE”
  Disse såkladte: ” Kulturberigende” Mennesker, som de Radikales
  værdiordfører Zenia Stampe gerne ser mange, MANGE flere af i Danmark, har IKKE
  tænkt sig, at ville lade sig integrere, navnlig uintegrerbare muslimer,
  ankommer med en dagsorden om at de vil indføre et khalifat i Danmark, hvor
  Sharialoven skal gælde. Islam er IKKE foreneligt med et sekulært demokrati.
  Alle almindelige mennesker VED dette, men de Rød – Radikale Partier, holder
  stadig fast i utopien om, at der vil kunne eksistere et fredeligt
  Multikulturelt samfund, i Europa. 😉 Hvor rekrutteres
  disse Rød – Radikale politikere fra? ? ? De virker jo til at være dummere end,
  den almindelige standart af den danske befolkning. 😉 😉 Genopret de
  nationale grænser i ALLE EU´s medlemslande, Stop for modtagelsen af migranter i
  Europa. Vend bådene og sejl disse mange, MANGE migranter tilbage. Vi bør
  udelukkende hjælpe i nærområderne.

  • Patek Castelli

   Du lyder selv berigende

 • Patek Castelli

  Jovist, MM har ret i det han skriver. Men uden at besidde troværdighed og anstændighed, så er formålet med indsparket højest sandsynligt et helt andet…

 • Kim Nielsen

  Morten, har du fået stjålet noget mere fra kassen? og hvad med dengang du heilede inde i Tivoli?
  Og hvad med de voldelige trusler du har udsat Anna Rosbach for?
  Her er link til alle sager, for de som er interesserede i korrupte truende politikere med nazisitiske tendenser:

  Heile i Grøften:
  http://politiken.dk/indland/art4688711/B.T.-Messerschmidt-indr%C3%B8mmer-at-have-heilet

  Stjæle af kassen:
  http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/dfer-blev-ogsaa-misbrugt-af-messerschmidt/6245330

  Trusler om vold:
  http://halsnaes.lokalavisen.dk/tidl.-df-lokalformand-blev-truet-af-messerschmidt-/20161023/artikler/161029818/1882

  • Søren Jakobsen

   Kim Nielsen – du må se at komme lidt mere ud, det er sommer og solen skinner.
   Det er jo kun sladder du lukker ud.

   • Danske Jenser

    du er da en idiot. prøv at følge de links der er indsat. det er sgu ægte. morten er et fusker svin.

 • Jørgen Villy madsen

  Ingen er længere i tvivl om, at Morten Messerschmidt og dansk folkepartis
  fanskare hader både europæisk og islamisk kultur. Kultur i det hele taget skal
  bekæmpes nådesløst med alle nødvendige midler også de allergroveste, kræver
  haderne. Det er det, de kan.

  Det lyder ikke rart for civiliserede mennesker, og derfor har partiet vendt tingene på hovedet og hævder, at det er de andre, der hader os. Derfor skal de udryddes. Dette gamle trick har været brugt mange gange før og virker stadig upåklageligt. Ingen protesterer.

  Alle vil være med i kampen mod dem, der hader os – naturligvis, også selvom det
  er udokumenteret åbenbart. Det er løgnagtigt og for sølle, at et parti af
  DF’s størrelse kan synke så dybt. Det er populisme, når den er allerværst.
  Næste valg må sætte en stopper for fortsættelsen – eller Danmark er fortabt.

 • finnbjerrehave

  Helt rigtigt vi støtter fjender af vores kultur, og du MM er den værste og dit parti er Danmarks største fjende.
  Livet er samarbejde som sikrer fred tryghed velstand, og EU er garanten for disse profetier, og nu har vi betalt dig for i 10 år at modvirke vores tryghed, nemlig modstander af det nære samarbejde, som EU er, og sluttelig bedrager du fælleskassen og burde ikke have adgang til det politiske liv, ligesom DF som har valgt armslængdeprincippet, og du er færdig i DF hvilket du også godt selv ved.
  DF er et landsskadeligt parti, som endda bedrager vælgerne fordi ansvaret ikke påtages. Sidste valg hvor DF blev det største parti i blå blok, trak DF sig fra ansvaret ved ikke at give Danmark den flertalsregering som gør at landet kan ledes og regeringen får gennemført sin politik.
  Hvis man ikke går ind i politik for at blive Statsminister, skal man holde sig væk, nemlig politik er ingen lønsom varmestue.
  Deadline 13-07-2017. Finn Vig

 • Søren Revser

  I fængsel med dig Messershit, din tyvagtige svindlerkarl.

  Det er direkte skamløst og uansvarligt, at du ikke er fjernet fra al politik.

 • Jørgen Villy madsen

  Det var unaturligt, at Messerschmidt fik så mange stemmer sidste gang. Det ville være mange gange mere unaturligt, hvis han overhovedet får stemmer næste gang.

  Hans EU- og islam-had er så omfattende, at det svækker hans dømmekraft i et omfang, der gør ham helt uegnet til et offentligt embede med ansvar for noget som helst.

 • Benny Holm
 • Benny Holm
 • Benny Holm
 • Søren Rasmussen

  Der findes en lille klikke af mennesker/borgere i Vores Danmark, der stadigvæk ikke forstår Islam og denne onde ideologis reale hensigter.

  Desværre udøver disse personnager stadigvæk en nærmest hypnotisk influens og sygelig og fanatisk indflydelse på vores Danske offentlige debat.

  Der er mange psykopater imellem, der aldrig vil indrømme deres fatale fejltagelse, og som fortsat agiterer for et multietnisk Danmark.

  Det vil være helt evident, at Dansk Folkepari fortsat peger på de menneskelige tabere, der fortsat tilstræber øget muslimsk indflydelse i Vores Land.

  Det radiGALE venstre, Enhedslisten, Alternativet og socialfascistisk folkeparti omfatter jo denne lille minoritet af politiske skadedyr, der i enhver anden kontekst ville hænge på Valby Bakke til spot og spe.

 • Erik Skifter

  Den nedbrydning af vort danske og vestlige levevis, vores demokrati, vores værdier og vores kultur, som vi nu i flere årtier har set den muslimske befolkning har forsøgt at ændre, er ikke ny viden. Alle ved det, at den muslimske befolkning ikke vil leve som os. De vil fastholde deres kultur og levevis og intet ændre. Dette er fakta, gældende for flertallet af den muslimske befolkning, som har indrejst her til Vesteuropa.
  Alle taler om det, men dem som har magten gør ikke det nødvendige. De lapper med nogle små politiske ændringer (stramninger kalder de det) – og de snakker og snakker, men reelt gør det intet.
  Vesteuropa og Danmark har brug for handling her og nu. Alle ved at man ikke kommer uden om et totalt stop for muslimsk indvandring i flere årtier, hvis den nedbrydende udvikling skal stoppes i vort vestlige samfund. Man kan, som USA og Donald Trump sætte navne på de lande i Mellemøsten og Nordafrika, hvorfra befolkningerne skal udelukkes for indvandring til vort samfund. Det er diskriminering ja, men det er desværre nødvendigt.
  Det politiske parti som vil gå målrettet efter et omgående stop for muslimsk indvandring og påbegyndelse af hjemsendelse af det store overtal af muslimske borger i vort samfund, vil næste gang få min stemme. Partiet skal sikre, at de ikke bare som alle de andre bare snakker og snakker. De skal sikre at de vil handle og at dette tema er det vigtigste i deres politiske arbejde.