Sveriges flygtningeselvmord

Selvdestruktionen raser i Sverige. Der vil komme 340.000 asylansøgere de næste fire år. Men det er problemfrit og forbudt at tale om, mener den svenske elite

I Sverige er der rigsdagsvalg d. 14. september. Jeg håber naturligvis, at de konservative Moderaterna genvinder magten. Deres økonomiske politik med offentlige besparelser og skattelettelser har været forbilledlig. Mens Danmark har stået fuldstændig stille, er svensk økonomi derfor stormet frem. Godt klaret!

Men jeg håber godt nok også, at Sverige snart vågner op, når det kommer til det andet af valgets store emner: Udlændingepolitikken.

Den svenske udlændingestyrelse, Migrationsverket, har estimeret, at der blot i de kommende fire år vil komme 340.000 asylansøgere til Sverige. Dette er vel at mærke uden de efterfølgende familiesammenføringer, som formentlig vil gøre tallet mange hundredetusinde større.

Migrationsverket har også vurderet, at disse ekstra asylansøgere vil koste 48 milliarder svenske kroner i direkte omkostninger. (Og heri er så ikke indregnet de indirekte omkostninger til velfærdsydelser, som asylansøgerne vil trække på i det svenske samfund).

Den slags astronomiske tal burde nok kalde på en debat. Men det eneste parti, som synes, det er problematisk, er Sverigedemokraterne.

Hvis man vil have et godt gys, skal man se denne video, hvor partilederne for alle de syv andre partier skoser og håner SD for at tage emnet op:

Se svensk tv-debat om flygtningepolitik

Socialdemokraten spørger hånligt: ”Hvad vil du sige til asylansøgerne? At de skal rejse hjem igen?”. Ja, det var da måske et meget godt bud på et svar! Medmindre selvfølgelig man er ligeglad med, hvilken påvirkning det har for ens eget land, at der kommer mange hundredetusinder af flygtninge med dårlig mulighed for at blive integreret.

De svenske politikere vil simpelthen ikke tale om problemerne med masseindvandring. De forholder sig slet ikke til det. De dækker sig i debatten ind under nogle åbenlyse løgne om, at flygtningene ikke er en omkostning, fordi mange af dem er veluddannede. Rent og skært vrøvl.

Den gennemsnitlige svensker giver formentlig knap nok overskud i samfundsbudgettet. Skattebetalinger og velfærdsydelser går vel nogenlunde lige op. Ellers ville Sverige jo logisk set have et gigantisk overskud på de offentlige budgetter.

Hvordan skulle så grupper med kæmpe kulturelt og sprogligt handikap, så nogensinde kunne give overskud? Det er uundgåeligt, at de i gennemsnit vil klare sig dårligere på arbejdsmarkedet end den gennemsnitlige svensker og i højere grad vil ende i samfundets bund og på velfærd. Kig også i kriminalitetsstatistikkerne, hvis I er i tvivl og ikke holder dem skjult af frygt for, at offentligheden skal opdage sandheden.

Som dansker er det svært at forstå, hvorfor vi skulle være i krig i 300 år for, at Sverige kunne få sine nuværende grænser, hvis de alligevel har tænkt sig at ødelægge deres land. Men det har de selvfølgelig lov til.

Hvis svenskerne mener, at hensynet til flygtningene skal stå over hensynet til deres eget land, så er det fuldstændig legitimt. Hvis de gerne vil ophøre med at være et stærkt land, som kan gøre en positiv forskel i verden, fordi de vælger at smadre deres samfund med en selvdestruktiv flygtningepolitik, så kan ingen forhindre dem i det.

Men den svenske befolkning må i det mindste have krav på en ærlig og åben debat, hvor fordele og ulemper ved dette valg diskuteres.

 • hans

  Helt helt rigtigt. Alliance regeringen er det bedste der nogensinde er sket i Sverige. Tænk jer selv : 50 år med betongsocialistisk styre: FORFÆRDELIG!! nu har villaejere pludselig fået råd til at renovere deres huse -hurra -jeg har selv et hus og har boet i Sverige i 25 år. Før turde man aldrig tale om politik på arbejdspladeserne man var overvåget af socialisterne -nu er ordet frit. Måtte Alliancen vinde valget igen.

 • Anders Madsen

  “. Mens Danmark har stået fuldstændig stille, er svensk økonomi derfor stormet frem”

  Igen taler Rasmus Jarlov mod bedrevidende. Sverige er ikke bundet af euroen som Danmark og havde ikke den samme kollaps på boligmarkedet som Danmark under VKO. Danmark er det land i Nordeuropa der er kommet dårligst igennem den store krise.

 • Thor

  Hvordan er det nu lige det historisk hænger sammen, hvis sandheden skal frem?
  USA, CANADA og AUSTRALIEN består vel (sådan som jeg lærde mig i skolen for over 60år siden) af mennesker der UDVANDREDE fra “den gamle verden” altså EUROPA til disse lande?
  Det indikerer da at det er (totalt set) vitaliserende for udviklingen i ethvert land, at der kommer nyt blod til.
  Resultatet af at “blande blod” (gener) er biologisk kun af gode. Det kaldes udvikling.
  Det er først når RELIGION og POLITIK blandes ind i processen der opstår problemer.
  Det er altså sådanne som dig Rasmus; der prøver at hente billige stemmer der er problemet, og så de religiøse fanatikere.

 • Erik Laugesen

  Ja, den højt besungne “Skandinaviske model” er på vej ud – Sverige måske først på grund af tankekontrollen, Norge forsumper i rigdom, Findland i økonomisk nedtur og Danmark i detailstyring og politisk forvirring. Så hvis man denne morgen har tendens til lidt depesssion, så er dette indlæg om Sveriges dårligdomme da en god lejlighed til at nyde det. – alt går ad h-til.

 • Thor: Det kan man bestemt ikke udlede. I USA og Canada var der tale om en relativt homogen indvandring. De kom alle fra Europa og byggede et nyt samfund op, hvor der ikke var en anden kultur som dominerede i forvejen. Derfor var der ikke så store kultursammenstød, som der er i Sverige (og Danmark) og man fik ikke de samme problemer. Derudover havde de ikke noget velfærdssamfund, så immigranterne lå ikke det offentlige til last.

 • Thor

  Rasmus Jarlov; enten skriver/taler du mod bedre vidende, eller også kan du ikke de historiske fakta, og det er jo alvorligt, med tanke på din position.
  Vist fandtes der både mennesker og kulturer inden Europærerne besatte deres land i både nord&syd Amerika, Canada og Australien.
  Når udvandringen til Asien er så begrænset, er det jo fordi der, længe før Danmark blev et moderne udviklet land , allerede fandtes højtudviklede kulturer der.
  Lidt skræmmende at du som Konservativ, nedlader dig til at anvende sådanne vildledende postulater. Det er jo DF`s område.

 • benny

  Sveriges migrations politik, er allerede et problem for Danmark.
  må jeg minde om , at de to hidtil største røverier vi har haft i danmarkshistorien, har været begået hovedsageligt af svenske udlændinge og udlændinge.
  http://www.bt.dk/krimi/alle-loesladt-i-loomis-sagen
  http://politiken.dk/indland/ECE1053819/haerdede-kriminelle-staar-bag-gigantkup-mod-pengecentral/
  læg mærke til at lederen, af røveriet mod dansk verdihåndtering, var blevet udvist 2 gange før hans dåd.
  det er til at grine af!

  @ Erik Laugesen
  delvist enig .
  finland stikker posetivt ud, de har bedre udannede folkeskolelærere, som forstår at deciplin og læring hører uløseligt sammen.
  desuden har de været mere forsigtige med migration, hvilket på lang sigt kommer til at betale sig.

 • benny

  Rettelse.
  Lomi røverne blev aldrig dømt.

 • peter

  Og hvad tror de egentligt den oprindelige befolkning synes om denne indvandring – tag Australien (straffefanger) Sydafrika (apartheit) America udryddelse af den oprindelige befolkning – disse stater/lande består udelukkende på grund af undertrykkelse og vold

 • Pingback: Dansk konservativ ledare hyllar Åkesson – Samtiden()

 • Pingback: Rasmus Jarlov: Sveriges flygtningeselvmord « Snaphanen()

 • Anne

  Migrationsverkets kostnader var beräknade till 91 miljarder 2015-2018 plus nu minst 48 miljarder enligt en ny prognos. Alltså totalt 139 miljarder på fyra år för migrationsverket.

 • Michael

  Det har du selvfølgelig fuldstændigt ret i, Rasmus Jarlov. Den der ikke fatter det er ikke værd at diskutere med.

 • Kvast-Hilda

  Danmark er et rodeland domineret af gamle nepotistiske bånd mellem magthavere og befolkning. Pga. dette kan danskerne ikke finde ud af at lave et system for t.ex. uddannelse af læger. I Sverige har de haft et fungerende system i 40 år, nu vil danskerne efterligne dette, -så mange år efter. Det roder i sundhedssystemet -den ene læge ved ikke hvad den anden gør. Man har ikke tilgang til journaloplysninger fra praktiserende læger/specialister. Det er et uhelds –
  svangert rod. De unge læger har et krydssystem, som skal fyldes i når de for eksempel har undersøgt en patient med den og den sygdom, i Sverige har man specialist eksamen. Ingen kæft holder øje med hvad danske læger under specialist-uddannelse kan og ikke kan. Er din far overlæge får du naturligvis enkelt dine kryds. Danmark i en nøddeskal -sådan har det altid været -nepotisme, og stagnation overalt!!

 • Pingback: Ännu en dansk politiker riktar skarp kritik mot Sverige « Avpixlat()

 • karl

  Kæmpe forskel på om et lands indvandrere bestå af IQ 100 europæere, IQ 105 asiater og IQ 112 jøder, eller om de består af folk med gennemsnitlig IQ 85 fra mellemøsten og IQ 70 somalier – prøv at forstå det, ellers fatter I ingenting!

 • Klas

  SD.s politik handlar väl inte längre om motståndet emot invandrare utan om en medeltida religion, bakåt i tiden ghar det ständigt kommit nya invandrare till länder, de har haft en och samma religion i botten som gjort att de i grunden dragit åt samma håll, även om all ny invandring tar lite tid så är det detta med gemensam grund i religionen som på sikt förenat..nu kommer det in en helt ny religion som inte får ifrågasättas, görs det då går en fatwa ut..
  Detta gör väl människor rädda och när de ser IS i Irak och bestealiska halshuggningar så blir människor ändå mera misstänksamma..
  Så, idag handlar nog inte SD om motstånd emot invandringen eftersom invandrare själva röstar på dem och även muslimer som upplever trycket ifrån fundamental Islam röstar på SD..så man kan väl säga att sd inte är invandrarfientligt i det stora hela utan fundamentalistiskt Islam fientligt..

 • Rehana

  Hej Karl,

  Er du sikker på at de folk, du udtaler dig om virkelig har en mindre IQ end andre. Jeg tror du tager fejl, hvis de nu fik samme muligheder som herhjemme, så vil du se samme udvikling hos dem. Dog skal vi tale om hvorfor vi ikke formår at integrere dem. Vi skal vide, hvilken takt forskellige grupper kan integreres i og hvad der er målingen for integration. For en ting er sikker, at vi bliver aldrig dansker!

  Jeg kan huske da jeg var lille, så lærde en ambulance chauffør mig, at hvis jeg var født i Danmark, så var jeg dansker. 20 år senere, når jeg siger at jeg er dansker, så skal jeg identificeres som, nydansker/ 2 generations indvandre eller præcisere mine øvrige rødder. Jeg vil gerne føle mig lidt mere velkommen.

  Og for din information, denne dame med asiatiske rødder har et udmærket IQ.

 • Peder

  .
  Hvis en befolkning i en nation ikke ønsker indvandring, så skal ingen idealist, politiker eller anden leder gøre eller fortælle det modsatte..

  Af en eller anden grund har befolkningerne i de forskellige globale regioner adskildt sig til nationer siden ur-tiden.

  Nok fordi, at det ikke er meningen. Og en af årsagerne er, at giver en masse problemer. Og det gør det !

  Er det så svært at forstå ?

 • karl
 • Pingback: Söndagskrönika: Högsäsong för sanningsfobiker « Snaphanen()

 • bitterfissen

  Og snart spiller deres hockeyhold med afhuggede hoveder (Reinfeldts er ret rundt)
  Jeg kan lige se det; “Tre halvmåner spiller lige op med IS!”
  Luk grænsen til jallahland, for fan

 • Hans

  Det svenskerne aldrig rigtig forstod, er hvilke virkninger det har på demokratiet ikke at have en åben debatkultur. Hvis man ikke siger hvad man mener, så kan man ikke mene det man siger. Hvorfor har svenskerne oplevet mord på politikere? Hvorfor oplever svenskerne mord på indvandrere? Hvorfor har svenskerne en offentlig politisk mundkurv?

  Hvorfor sker der ikke det samme i Danmark?

  Svaret er ganske kort, at man kan sige sin mening i Danmark, og derfor mener man det man siger. Der bliver sagt, at man kan ikke indføre flere end man har job til, hvis man tager integration alvorligt. Hvis man vil undgå uroligheder og kriminalitet i videst mulige omfang.

  Hvor mange eksempler vil svenskerne have? Se på Libanon. Se på Jugoslavien. Se Ukraine. I det hele taget, se fænomenet overalt hvor der er krig og ufred. Nu må svenskerne rette blikket indad for at erkende, at deres egne svenske politikere er disponent for stigende nationalisme. Svenske Demokraterne forsøger at holde den på et acceptabelt stade, men de øvrige svenske politikere nægter at se virkeligheden i øjnene, at man ikke kan føre demokratisk politik uden befolkningens præmis.

  De svenske politikere er overmåde elitister. At magten i et samfund bør ligge hos den politiske elite. Fænomenet er værre end i Danmark, men politikere er ikke klogere end befolkningen. Tror man det, så tror man ikke på sig selv, og derfor vil svenskerne opleve på sigt, at de bliver forført af deres demagogiske politikere.

  Demokrati betyder folkstyre, men folket styr inte Sverige? Det gör deras politiska maktelit.

 • Hans

  Det var på tiden att danskarna äntligen vaknar och ser hur de svenska politikerna tänker.
  Under många år har dessa politiker levat under den antifacistiska kampens täckmantel och propagerat för i Princip total pulverisering av den europeiska nationalstaten. De ser varje nationalststat som ett hot mot den globala nyliberala världsekonomin. Det är en koalition från vänster till höger som förespråkar en närmast fri invandring. Efter att alla dessa invandrare har flyttat till Sverige så kommer det att uppstå en hård press på välfärdsstaten vilket kommer att leda till stora nedskärningar i alla välfärdstillbud så som sjukvård, skola och socialförsäkringar.
  DEtta leder till en svår fattigdom vilket göra att många människor kommer att flytta till Danmark och Norge. Snart kommer både Danmark och Norge att svämma över av svensktalande folk från afrika och mellanöstern. De kommer att kunna användw alla sociala rättigheter som finns. En somalisk familj kan flytta till Köbenhavn och få bistandshjelp.
  Danmark och Norge måste arbeta för att säga upp alla Nordiska avtal om migration.
  Låt massinvandringen bli Sveriges problem, inte Danmark och Norges.

 • Espen

  Hvorfor må våres nabo og broderfolk være så helvetes naive, VÅKN OPP SVERIGE!!!

  -Bekymret Nordmann.

 • Daniel

  -> REHANA

  Varför har då inte araber i de högt utvecklade och rika arabländerna högre IQ än betydligt mer eftersatta arabländer?

  Varför har i så fall t.ex. befolkningen i Kina (100) och Mongoliet (101) mycket högre genomsnittligt IQ än t.ex. Qatar (78) och Kuweit (86)? Båda de senare länderna har t.ex. en betydligt högre andel universitetsutbildade än de förra, så om det inte har med genetiska faktorer att göra, utan bara miljömässiga, så borde det vara tvärtom. Faktum är att 40-60% av intelligensen bestäms av genetiska faktorer.

 • Daniel

  -> Hans

  “Danmark och Norge måste arbeta för att säga upp alla Nordiska avtal om migration.
  Låt massinvandringen bli Sveriges problem, inte Danmark och Norges.”

  Men först kan ni väl kräva att få tillbaka Østdanmark? Vi stemmer på Sd næsten allesammen och Sverige vill vi icke tillhøre längre… Malmø kan vi skenke till Irak, det är ikke svensk alligevel.